Yaneva Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Как правите секс, като сте пили? На мен алкохолът винаги ми действа антисексуално. Избива ме на лиготии и свалки, но като съм трезвен възбудата и удоволствието ми е по-силна. Запиши се на семинар "Таня - как да бъдем алфа жени и секс терминаторки" и ще получиш отговор на въпроса си, както и полезни съвети за разбиване със секс, преследващи те мъже, мръсници от чата и т.н. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Читав сайт за гледане на ABC онлайн знаете ли? И към колко часа БГ време започва OUAT? П.П. Таня смаза отново! Брутална! Трябваше да отиде замаяна при Ники-готвача, можеше и да му излезе късмета в склада! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 И Рики пристигна вчера във Вегас за наградите и от Билборд го нападнаха за пресконференция, интервюта, репетиции. Рики е като топъл хляб за медиите. Днес всички ще пеят на наградите- Джей Ло, Фонси, Чаян, Daddy Yankee, Джей Балвин,CNCO, Carol G, Becky G, Малума и други. Джей Ло пуска нов сингъл утре и май ще го пее днес на наградите. Шакира ще си мръдне гъза днес от Пике и ще бъде на наградите, това е събитие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Значи щом Wisin Y Yandel ще бъдат и те на наградите, Рики няма да пее самостоятелно #Fiebre, а за първи път ще я изпее на живо с Wisin Y Yandel днес и после песента ще се изкачи още нагоре. С Венте Пака изпя я на едни награди и после в Билборд хвръкна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Значи щом Wisin Y Yandel ще бъдат и те на наградите, Рики няма да пее самостоятелно #Fiebre, а за първи път ще я изпее на живо с Wisin Y Yandel днес и после песента ще се изкачи още нагоре. С Венте Пака изпя я на едни награди и после в Билборд хвръкна. Това не ни е иттересно. Давай с историите, как те плющят и си замаяна след това :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Всички звезди от латино музиката ще бъдат днес на наградите на Билборд и ще пеят, само Шакира и Енрике Иглесиас няма да бъдат. Шакира я мързи да си довлачи гъза до Вегас. По-важното е, че Рики ще е там. За първи път да съберат толкова много звезди-и от старите, и от новите. Рики, Малума, Давид Бисбал, Чаян, Фонси, CNCO, Беки Джи, Карол Джи, Себастиян Ятра ли какъв беше, Daddy Yankee, Wisin Y Yandel, Mana, Nicky Jam, Ozuna, Джей Балвин. Джей Ло и други. Това не се вижда всеки ден. Искам после снимки Рики с Джей Ло. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Това не ни е иттересно. Давай с историите, как те плющят и си замаяна след това :1000 (29): Ти от секс не се ли замайваш? Пила съм кафе днес, да видим после как ще изкарам на работа. Рики има толкова специфичен, интересен и секси глас, какъвто никой няма и не можеш да го объркаш. Дано още дълги години ни радва с гласа си, музиката си и присъствието си. Музиката би изгубила много, ако Рики Мартин го няма! Треска, караща ме да губя ориентация слизаща бавно надолу по шията към пъпа и знаеш, няма лек губя обноски, възпитание и хладнокръвие. Температура, която не спада, и се спуска бавно плъзгайки се по гърбa ми достигайки 40 градуса, пронизва цялото ми тяло, когато минаваш покрай мен. Кажи ми, какво да направя, за да се освободя от задръжките, сърцето ми не издържа на толкова голям натиск, защото Така минава всеки мой ден В мисли за теб и твоите черни очи, и прекрасния ти смях минава всеки мой ден в мисли за теб, и в обятията ти губя ума си. Ела, нежно да облекчиш цялата тази страст, която тече през вените ми! Ай, лекувай ме нежно, само ти имаш рецептата! Ти си моята рецепта. Лекарят казва, че няма лечение, няма лекарство, създадено за да лекува тази лудост! И трябва да остана в леглото, и аз се чудя ще останеш ли да се грижиш за мен до сутринта! Това е епидемия,а антибиотикът го намирам в тялото ти! И ще поемем риска, да се заразим, тази треска да ни изпепелява чак до зимата! Кажи ми, какво да направя, за да се освободя от задръжките, сърцето ми не издържа на толкова голям натиск, защото Така минава всеки мой ден В мисли за теб и твоите черни очи, и прекрасния ти смях минава всеки мой ден в мисли за теб, и в обятията ти губя ума си. Ела, нежно да облекчиш цялата тази страст, която тече през вените ми! Ай, лекувай ме нежно, само ти имаш рецептата! Ти си моята рецепта. Страхотно ти си моята треска онова, което харесвам Ти си моята треска, Ай, Господи онова, което харесвам. Ще ни обземе треската, виж, колко е хубаво танците ще ни опиянят Ще ни обземе треската, танците ще ни опиянят Ще ни обземе треската, всичко лошо ще изчезне Нека да продължава, получава се страхотно Ай, Господи Обичааааааааааааааааааааам го, даже пак го сънувах днес, че е в България. Беше толкова истинско как си говорим с него, че като се събудих и беше много тъпо, че не е истина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Другия месец отивам да внасям пари за Рики в картата ми, че нали събирам пари за негов концерт. Ако идва догодина, аз трябва да имам събрани пари. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 П.П. Таня смаза отново! Брутална! Трябваше да отиде замаяна при Ники-готвача, можеше и да му излезе късмета в склада! :D :roll1: :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Таньо, ти трябва да направиш семинар, по подобие на Кобилкина. Докато те разбиват от секс, друг мъж те търси, пише, звъни... Права е колежката ти топла кухня да се чуди какво им правиш на тия мъже! Днес на работа работните ми блузки ще са по-затворени, че момчетата- пицари само ме гледаха тези дни, не може тъй. Ще им секна мерака, малко по-затворени деколтета и розовото им влияе много палаво, затова го сменям на работа. Управителят вика, че нямало друга като мен, не ме давали другаде. Другата ми колежка пък казваше на пицарчето, че само на мен помагал, а на нея не и защо така. Той пък ми беше казвал, че съм го разсейвала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Това не ни е иттересно. Давай с историите, как те плющят и си замаяна след това :1000 (29): Според мен тя ги плющи. :1000 (29): Зайка: Казах ли не чули чули добре? :1000 (1): Казах ли да, казах ли ти пак да? Вече съм дошла за това , О-о-оу! С тебе ще греша, предложи ми това. Предложи ми ГО, от теб приемам го. Само с теееб! Ще ти позволя да станеш груб, с тебе ще греша и ще знам че си струва, вече съм дошла не искам друг. ( за днес) Казах ли не или се обърках и казах да? Ох , просто е горещо. Не, не си мисли за друго нещо. Аз съм безгрешна - не правя лоши неща. Аз не съм скандална - не правя лоши неща с момчетата. О-о-о. Не виждаш ли как ме е срам? Просто днес умирам от горещина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Зайке, какво означава ранчо? Къщата на село ли? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Зайке, какво означава ранчо? Къщата на село ли? :1000 (29): Нещо такова. Тъй му вика моят Ники. Айде да поработим, днес ще ги почерпя, че правя 2 месеца при тях, те заслужават, пък и другите черпели. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Тоя колега дето пиеше и сме работили преди са го изгонили, тъкмо направи 2 месеца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Колко е хубаво да имаш сладък, малък звяр за домашен любимец. Разхождайки го е като магнит за разни хора. :1000 (29): Ся разбирам бащата що ходеше, по едно време, все на тепето с кучетата. "Да ги разкарва" сред руси и чернокоси бонбончета - кучкарки. :1000 (29): Сетих се за един филм - "Баща мечта". :1000 (29): Където бащата караше детето да заговаря различни жени, казвайки че се е изгубило. С кучетата е същата работа :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Днес на работа работните ми блузки ще са по-затворени, че момчетата- пицари само ме гледаха тези дни, не може тъй. Ще им секна мерака, малко по-затворени деколтета и розовото им влияе много палаво, затова го сменям на работа. Управителят вика, че нямало друга като мен, не ме давали другаде. Другата ми колежка пък казваше на пицарчето, че само на мен помагал, а на нея не и защо така. Той пък ми беше казвал, че съм го разсейвала. Я не се излагай със затворени деколтета! "Да разпуснем коси, да изпъчим и гърди! Да сме скромни - о, не, мерси!" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Рики на пресконференццията на Билборд каза, че ще има нова версия на Фиебре с бразилски изпълнител на португалски. Рики ще открива наградите на Билборд по Телемундо в 2:00 часа наше време: http://tvenvivo.tv/telemundo-en-vivo-por-internet.html Джей Ло пусна новия си сингъл, който ще пее днес на наградите. Днес няма да се спи. За първи път ще са толкова интересни Латино Билборд и 20 години отбелязват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Скучни стеее Да направим скандали малко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Скучни стеее Да направим скандали малко Нямааа, ще гледаме наградите. 😎 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Нямааа, ще гледаме наградите. 😎 Какви награди? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Мале, Май месец дойде, а приличам на охранен нерез за Коледа. Ще се гръмна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Мале, Май месец дойде, а приличам на охранен нерез за Коледа. Ще се гръмна. Welcome to adulthood, bitch! Оттук нататък ще става все по-яко. хихихи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Welcome to adulthood, bitch! Оттук нататък ще става все по-яко. хихихи Няма никво Велком! Ще се преборя с досадните погледи в фитнеса, ама няма да се нося като крава в размножителен. Ако не отслабна до Юли ще ходя с яке лятото! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Няма никво Велком! Ще се преборя с досадните погледи в фитнеса, ама няма да се нося като крава в размножителен. Ако не отслабна до Юли ще ходя с яке лятото! Къде си надебелял? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари