Denis Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Къде си надебелял? :1000 (29): Само в корема. Ей сега като се видях в огледалото щях да получа удар. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Мале, Май месец дойде, а приличам на охранен нерез за Коледа. Ще се гръмна. +1 #несисамбрат Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Няма никво Велком! Ще се преборя с досадните погледи в фитнеса, ама няма да се нося като крава в размножителен. Ако не отслабна до Юли ще ходя с яке лятото! :1000 (29): :1000 (29): То до юли по-голямата част от лятото ще си е отишла. Тук вече Е лято, днес в Пловдив беше 31 градуса. Да не си забравиш якетата, като си идваш. Споко бе, ще влезеш във форма. Според мен климатът там и храната не са ти се отразили добре. Като си дойдеш, ще се нормализират нещата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Само в корема. Ей сега като се видях в огледалото щях да получа удар. Колко килограма си? Няма нужда да ходиш на фитнес Гълтай корема или калорекс :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 :1000 (29): :1000 (29): То до юли по-голямата част от лятото ще си е отишла. Тук вече Е лято, днес в Пловдив беше 31 градуса. Да не си забравиш якетата, като си идваш. Споко бе, ще влезеш във форма. Според мен климатът там и храната не са ти се отразили добре. Като си дойдеш, ще се нормализират нещата. Ще се подложа на диетата на Кама! По едно плодче и неделя без храна. :1000 (29): Колко килограма си? Няма нужда да ходиш на фитнес Гълтай корема или калорекс :1000 (29): Днес като излизах го гълтах и ходя като пингвин. 72 съм още, но корема се отпусна ииии.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Ще се подложа на диетата на Кама! По едно плодче и неделя без храна. :1000 (29): Днес като излизах го гълтах и ходя като пингвин. Много искам да се снимаш и да те видя с корем. :1000 (29): Представяш ли си да скандализираш и да пуснеш във фейса снимка, дето мязаш на ояден тюмбел? Феновете ще се втрещят! 72? Оо, мило, ти си вече над нормата за ръста ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Много искам да се снимаш и да те видя с корем. :1000 (29): Представяш ли си да скандализираш и да пуснеш във фейса снимка, дето мязаш на ояден тюмбел? Феновете ще се втрещят! Застигна ме съдбата на Андри. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Застигна ме съдбата на Андри. Тя над половината човечество го е застигала тая съдба. Аз преди година и половина бях 89 кг. на 185 см. И аз бях над нормата. Стягаш се и това е - няма друг начин. Сега съм 80-81 кг. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Тя над половината човечество го е застигала тая съдба. Аз преди година и половина бях 89 кг. на 185 см. И аз бях над нормата. Стягаш се и това е - няма друг начин. Сега съм 80-81 кг. Що не си в Фб..От кой се криеш? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Ще се подложа на диетата на Кама! По едно плодче и неделя без храна. :1000 (29): Днес като излизах го гълтах и ходя като пингвин. 72 съм още, но корема се отпусна ииии.. :1000 (29): Лошо Застигна ме съдбата на Андри. Трябва да плащаш на Динев да те разтяга :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Що не си в Фб..От кой се криеш? :1000 (29): Прибрах се одеве, нямам нотификации и не съм влизал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 :1000 (29): Лошо Трябва да плащаш на Динев да те разтяга :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Никаква морална подкрепа! Прибрах се одеве, нямам нотификации и не съм влизал. Е, като те няма от 15 часа с духове ли да си пиша? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Какви награди? Латино Билборд по Телемундо във Вегас. Сега започна Червеният килим. Рики първи беше за интервю и колко готин беше. Той ще открива наградите да пее Фиебре. 😎 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Е, като те няма от 15 часа с духове ли да си пиша? Имаш годеник! Нещоо..да не ви куцат нещата? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Никаква морална подкрепа! Е, като те няма от 15 часа с духове ли да си пиша? Как да те подкрепя? :1000 (29): Да ти платя фитнеса за няколко месеца? Латино Билборд по Телемундо във Вегас. Сега започна Червеният килим. Рики първи беше за интервю и колко готин беше. Той ще открива наградите да пее Фиебре. 😎 Не са ми интересни Секс темите ти са много интересни... Искам разкази Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Тайните ми клетви, който се е подигравал на Ванча за кюфтета, да го сполети същата съдба, са дали резултат... Джиго, благодаря за вдъхновението! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Зайке, видя ли, че има и други работни места освен Инканто? Искрено се радвам за теб! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Тайните ми клетви, който се е подигравал на Ванча за кюфтета, да го сполети същата съдба, са дали резултат... Джиго, благодаря за вдъхновението! :roll1: Недей с лошо... Не мисля, че е толкова зле, колкото описва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Фонси пристигна с жена си на Червения килим за ръчичка. Арасели Арамбула много готина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Никаква морална подкрепа! Е, като те няма от 15 часа с духове ли да си пиша? Това ме изкефи. 😀 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Това ме изкефи. 😀 Венко кефи ли те? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 :roll1: Недей с лошо... Не мисля, че е толкова зле, колкото описва О, не, ще му викам Кюфтенис. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 О, не, ще му викам Кюфтенис. Не ми харесва Измисли друго :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Не ми харесва Измисли друго :1000 (29): Преди бях измислила Джудженис! Но той всъщност е чаровен. Просто явно е мазохист, щом му харесва мяученето на Андреева. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Фонси много стилен на Червения килим и жена му също, Малума- ужасен стил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари