Stela Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Слагала ли си си изкуствени мигли? От тези, които се слагат у дома, а не снопчета, косъм по косъм и т.н.. Не съм си слагала сама. Когато работех във Варна в един хотел и имахме един гост, гримьор, той ми беше сложил. Много е яко, но не знам дали ще мога сама да си ги поставя. Ти? Аз се колебая за тези косъм по косъм. А от тези за у дома гледах реклама на магнитни мигли, чувала ли си ги? Поставят се като другите, но не с лепило, а с магнитче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Вече втори път май ги препоръчваш тия Софийски магесници. Вече ще се наложи по пространсвено да ги похвали какво точно им е хубавото. Бях скептична за тази книга и за това така я препоръчвам сега, а и противно на повечето читатели, съвременна българска литература не ми харесва изобщо. Става въпрос за магьосници, действието се развива в София, както подсказва заглавието. Това, което мен ме грабна, беше факта, че София си е София, но авторът е вкарал магия в обикновените неща и самите магьосници са си някакви обикновени, даже едната фракция са малко луузъри - живеят в панелки, мизерно, ползват магия за билетче в трамвая, събират се в кръчма в тайните улици... Самата история не е нещо кой знае какво, непретенциозно е, а увлича и не се усеща кога си приключил с книгата. За релакс е идеална. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Е все пак трябва да се спи, но е рано де... в момента няма никой настроен за скандали, спокойно е. Дори няма 10 часа,не съм кокошка. Скандалжии гледам има онлайн колкото му душа иска, ма са все от неговата партийка, и явно не му стиска да се посдърпа един път с тях, да види кво му е хубавото. Или не може просто Това пак някакъв опит да ме изкараш субективен ли е? :1000 (29): За твоя жалост съм се карал с хора от моята "групичка" преди няколко месеца,пък и не виждам причина да се карам с някого,който не ме е издразнил с нищо.Много си нервен тези дни,само се чудиш с кого да се заядеш,давай го по-спокойно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Аз за абсолвентския бал си бях сложила от тези, косъм по косъм и се видях в чудо. Беше много красиво и хубаво, но неудобно. Първите 2 вечери не можех да спя, да не говоря пък, че бе може да си измиеш сутрин хубаво очите. Не знам, не беше за мен. Мина бала ми и още на другия ден отидох да ги сваля. Жената много ми се чудеше. Но ефекта наистина уауу.. кукленски и много естествени изглеждаха моите. Докато сега като се вгледам в на някоя жена, някой път и много изкуствено ми изглежда. Трябва да имам и някакви снимки от тогава без грим, може да ви покажа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Дори няма 10 часа,не съм кокошка. Това пак някакъв опит да ме изкараш субективен ли е? :1000 (29): За твоя жалост съм се карал с хора от моята "групичка" преди няколко месеца,пък и не виждам причина да се карам с някого,който не ме е издразнил с нищо.Много си нервен тези дни,само се чудиш с кого да се заядеш,давай го по-спокойно. Аз съм си 6 по принцип, не съм аз тоя дето си търси с кой да се бил скарал, само щото му е скучно и нямало 10 часа. И си противоречиш междудругото, точно си търсиш с кой да се заяждаш безпричинно, ма нямаш топките да скочиш на слафчо или госпожата, щото ша те направят на кайма за около 3 поста. Бях скептична за тази книга и за това така я препоръчвам сега, а и противно на повечето читатели, съвременна българска литература не ми харесва изобщо. Става въпрос за магьосници, действието се развива в София, както подсказва заглавието. Това, което мен ме грабна, беше факта, че София си е София, но авторът е вкарал магия в обикновените неща и самите магьосници са си някакви обикновени, даже едната фракция са малко луузъри - живеят в панелки, мизерно, ползват магия за билетче в трамвая, събират се в кръчма в тайните улици... Самата история не е нещо кой знае какво, непретенциозно е, а увлича и не се усеща кога си приключил с книгата. За релакс е идеална. Ок. Тъкмо ми я предлагаха наскоро, ма тогава бях на вълна да я скипна. Ше взема да се възползвам другия път. Викаш и продължание даже щало да има? Брей. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Аз съм си 6 по принцип, не съм аз тоя дето си търси с кой да се бил скарал, само щото му е скучно и нямало 10 часа. И си противоречиш междудругото, точно си търсиш с кой да се заяждаш безпричинно, ма нямаш топките да скочиш на слафчо или госпожата, щото ша те направят на кайма за около 3 поста. А защо трябва да се карам с тях,при положение,че както казах в първия си пост не са ми направили нищо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 А защо трябва да се карам с тях,при положение,че както казах в първия си пост не са ми направили нищо? Не. В първия ти пост каза, че искаш да се скараш с някой, щото ти било скучно и рано да си лягаш. С другия, в който викаш, че не са ти направили нищо, за да се караш с тях, просто се оправдаваш как нямаш топки да скочиш на някой просто ей така да се скарате, щото ти било скучно. Гледам 10 часа е - стига ли толкоз скандал за тая вечер и да ти пожелавам лека нощ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Не. В първия ти пост каза, че искаш да се скараш с някой, щото ти било скучно и рано да си лягаш. С другия, в който викаш, че не са ти направили нищо, за да се караш с тях, просто се оправдаваш как нямаш топки да скочиш на някой просто ей така да се скарате, щото ти било скучно. Гледам 10 часа е - стига ли толкоз скандал за тая вечер и да ти пожелавам лека нощ? Всъщност сега се сетих,че преди време се карах със Слави,но вече всичко е в миналото,така че пак си помисли дали нямам топки. В 22:05:30 искам приспивна песен,някоя на Камелия ако е възюможно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Аз съм си 6 по принцип, не съм аз тоя дето си търси с кой да се бил скарал, само щото му е скучно и нямало 10 часа. И си противоречиш междудругото, точно си търсиш с кой да се заяждаш безпричинно, ма нямаш топките да скочиш на слафчо или госпожата, щото ша те направят на кайма за около 3 поста. Ок. Тъкмо ми я предлагаха наскоро, ма тогава бях на вълна да я скипна. Ше взема да се възползвам другия път. Викаш и продължание даже щало да има? Брей. https://ciela.com/sofiyski-magyosnitsi-2.html Ще я видя и нея и ще кажа как е Ама първо да прочета 2-3 трилъра. Ако те влече жанра - Крис Картър е човекът! Изчезвам, че много работа тази седмица и имам нужда да не съм пред компютър вече. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 В 22:05:30 искам приспивна песен,някоя на Камелия ако е възюможно. Тя има подходяща: "Искам да дойде нощта, спасение носи ми тя..." А иначе, защо се връзваш на лелчето Ан? Тя видимо се опитва да настройва хора срещу мен, провокирайки те да ми "скочиш", за да докажеш, че "имаш топки". Опита и със Смит, навивайки го, че съм му отнела някаква корона... Сладурче е леля ти Ан, предвидимо, но сладурче... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Тя има подходяща: "Искам да дойде нощта, спасение носи ми тя..." А иначе, защо се връзваш на лелчето Ан? Тя видимо се опитва да настройва хора срещу мен, провокирайки те да ми "скочиш", за да докажеш, че "имаш топки". Опита и със Смит, навивайки го, че съм му отнела някаква корона... Сладурче е леля ти Ан, предвидимо, но сладурче... Сега веднагически ще получиш бан или проценти от Майката на Рамания,защото говориш в женски род на мъж..засрами се! ПП: Вярно ли е,че преди време в Сигнал ника ти е бил Фенка на Галка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Сега веднагически ще получиш бан или проценти от Майката на Рамания,защото говориш в женски род на мъж..засрами се! Ами не знам как се казва, използвам просто форумското име. Какво да направя, като то самото е в женски род? А иначе "сладурче" е в среден. И се връзва идеално! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Ами не знам как се казва, използвам просто форумското име. Какво да направя, като то самото е в женски род? А иначе "сладурче" е в среден. И се връзва идеално! Сега ще те изкарат и хомофобка,защото се подиграваш с третия пол. . Виж послеписа на предния ми пост :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Не съм си слагала сама. Когато работех във Варна в един хотел и имахме един гост, гримьор, той ми беше сложил. Много е яко, но не знам дали ще мога сама да си ги поставя. Ти? Аз се колебая за тези косъм по косъм. А от тези за у дома гледах реклама на магнитни мигли, чувала ли си ги? Поставят се като другите, но не с лепило, а с магнитче. Аз сега се мъчих с едни, ама не ми се получаваше, взела съм много големи и ефектът е drag queen. Нещо не мога да ги поставя правилно, но ще се упражнявам. За магнитни мигли съм гледала доста клипчета, ама е пипкаво и май не са много доволни. То реално се слагат два пласта мигли - едни над твоите и едни под тях, като сандвич и на всеки пласт има магнитна лента. Малко ми е странно, а и не съм виждала в България. Аз за абсолвентския бал си бях сложила от тези, косъм по косъм и се видях в чудо. Беше много красиво и хубаво, но неудобно. Първите 2 вечери не можех да спя, да не говоря пък, че бе може да си измиеш сутрин хубаво очите. Не знам, не беше за мен. Мина бала ми и още на другия ден отидох да ги сваля. Жената много ми се чудеше. Но ефекта наистина уауу.. кукленски и много естествени изглеждаха моите. Докато сега като се вгледам в на някоя жена, някой път и много изкуствено ми изглежда. Трябва да имам и някакви снимки от тогава без грим, може да ви покажа. На мен не ми харесват много тези косъм по косъм заради това, че изглеждат добре около седмица-две и после "падат" надолу и затварят окото. Затова се насочих към тези, които си слагаш и махаш, когато пожелаеш, но си иска практика, за да се поставят добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Сега ще те изкарат и хомофобка,защото се подиграваш с третия пол. . Виж послеписа на предния ми пост :1000 (29): Вече са ме изкарвали хомофобка, не е интересно. Ще трябва да се напънат за друго. Каква фенка на Галка... :1000 (29): Кой го измисли това? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Вече са ме изкарвали хомофобка, не е интересно. Ще трябва да се напънат за друго. Каква фенка на Галка... :1000 (29): Кой го измисли това? Е,ти си хомофобка,аз съм хетерофоб,всичко е точно. В първите ти дни,в които се беше върнала и някой те беше цитирал и беше написал "честито завръщане на Фенка на Галка!" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Аз сега се мъчих с едни, ама не ми се получаваше, взела съм много големи и ефектът е drag queen. Нещо не мога да ги поставя правилно, но ще се упражнявам. За магнитни мигли съм гледала доста клипчета, ама е пипкаво и май не са много доволни. То реално се слагат два пласта мигли - едни над твоите и едни под тях, като сандвич и на всеки пласт има магнитна лента. Малко ми е странно, а и не съм виждала в България. На мен не ми харесват много тези косъм по косъм заради това, че изглеждат добре около седмица-две и после "падат" надолу и затварят окото. Затова се насочих към тези, които си слагаш и махаш, когато пожелаеш, но си иска практика, за да се поставят добре. Хич не се виждам да успея да се справя да си сложа от другите сама. Най-много да остана без мигли или може да си залепя и долните мигли за горните, както съм с 2 леви ръце. Между другото аз нали следвам и Бони гримьора и обясняваше как е много против тези мигли косъм по косъм и разни други, които се носят постоянно. И препоръчва на всички да слагат тези еднократните, но не и от другите. Че е нехигиенично и както ти казваш след някой друг ден се изкривяват и става грозно и т.н. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Е,ти си хомофобка,аз съм хетерофоб,всичко е точно. В първите ти дни,в които се беше върнала и някой те беше цитирал и беше написал "честито завръщане на Фенка на Галка!" Не съм имала акаунт във форума на Сигнал. :1000 (10): Фенка съм на две изпълнителки - Ивана и Десислава. От година - две, на Глория също. Изпуснала съм това с фенката на Галка. :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Не съм имала акаунт във форума на Сигнал. :1000 (10): Фенка съм на две изпълнителки - Ивана и Десислава. От година - две, на Глория също. Изпуснала съм това с фенката на Галка. :1000 (6): Тя тази беше много скандална личност като теб тук.Също харесваше кака Ваня,но и Галена.А пък как хранеше Анелия и Андреа..просто беше някакъв фурор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Тя тази беше много скандална личност като теб тук.Също харесваше кака Ваня,но и Галена.А пък как хранеше Анелия и Андреа..просто беше някакъв фурор. Анелия ми е безкрайно симпатична, даже я сложих при легендите в моята тема. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Тя тази беше много скандална личност като теб тук.Също харесваше кака Ваня,но и Галена.А пък как хранеше Анелия и Андреа..просто беше някакъв фурор. Ти как се пишеше там? Аз 2011-2014 бях актитвен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Анелия ми е безкрайно симпатична, даже я сложих при легендите в моята тема. Е,нищо.Просто реших да те питам дали е вярно,че ми стана любопитно. Лелче,чакам си приспивната песен,закъсняваш с 23 минути. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Ти как се пишеше там? Аз 2011-2014 бях актитвен. Също както и тук,профилната ми е с графики на Андреа от "Полудей".Надали сме имали някаква комуникация там,защото аз се бях регнал предимно,за да хуля Галин :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Също както и тук,профилната ми е с графики на Андреа от "Полудей".Надали сме имали някаква комуникация там,защото аз се бях регнал предимно,за да хуля Галин :1000 (29): Не съм те чувал тогава. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Също както и тук,профилната ми е с графики на Андреа от "Полудей".Надали сме имали някаква комуникация там,защото аз се бях регнал предимно,за да хуля Галин :1000 (29): Още ли го хейтиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари