Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

Да

И какъв ти е проблема с мен?

И двамата ми имат доверие, не насаждай интриги!

Самсунга е много по-готин и аз за него се чудя или за нот 9

Всеки си има вкус

Аз не съм ползвал никога Самсунг ( само цъкам за малко от други хора )

Яки телефони са, но трябва да го направят подреден

Сподели в други сайтове

Нямам проблем

Просто съм свикнал с Iphone

Цъкам почти всеки ден Самсунг и ми е много разхвърлен

Иначе ако искаш издръжлива батерия.. вземи Самсунг

Само да отбележа, не исках да се заяждам, просто съм Самсунг фенче :3fdb8960598fa63e:

На мен ми харесват повече, защото имат много повече възможности и разработчиците на Андроид бих казал, че са доста по-изобретателни и креативни. А и реално си свободен да правиш каквото си искаш с телефона, в случай, че е андроид. В XDA /форум за телефони/ си намерих дори приложение, с което в момента имам режим Портрет за моя Galaxy S7! Уникално е.

Сподели в други сайтове

Само да отбележа, не исках да се заяждам, просто съм Самсунг фенче :3fdb8960598fa63e:

На мен ми харесват повече, защото имат много повече възможности и разработчиците на Андроид бих казал, че са доста по-изобретателни и креативни. А и реално си свободен да правиш каквото си искаш с телефона, в случай, че е андроид. В XDA /форум за телефони/ си намерих дори приложение, с което в момента имам режим Портрет за моя Galaxy S7! Уникално е.

И аз съм си фенка на Самсунг, винаги са била с такъв. :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Аз толкова хвалех Samsung и дори водех спорове за него и се оказа, че и те не са кой знае какви телефони (почна да ми забива яко, загрява и не се зарежда бързо)

Не са лоши телефони, ама....

Сподели в други сайтове

И двамата ми имат доверие, не насаждай интриги!

Самсунга е много по-готин и аз за него се чудя или за нот 9

За Note 9 ще чакаме до август месец :3fdb8960598fa63e:

Голям фен съм на Note серията :Vishenka_05:

Huawei пуснаха убийствени смартфончета висок клас /P20 и P20 Pro/, и те са топа! Ще се поколебая и аз в избора на следващ смартфон, но ще е или Huawei, или Samsung.

Сподели в други сайтове

Викаш ми ДениЗ, Козиме!

:mf_surrender:

Тъпо е наистина... с тези ограничения на айфона, но съм си свикнал и намерил начини да си свалям неща

Фен съм на айфон, но ми харесват и на самсунг s7,s8 и другите натам

Просто не е излязъл такъв самсунг, че да ме грабне и да ме накара да оставя айфона :1000 (29):

Сподели в други сайтове

И аз съм си фенка на Самсунг, винаги са била с такъв. :1000 (19):

Аз имам и 8 плюс, но счупих брутално екрана и сега е за ремонт. Ще го оправя. Не виждам смисъл от 9ката. По-добре да си имам и от двете марки. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Аз толкова хвалех Samsung и дори водех спорове за него и се оказа, че и те не са кой знае какви телефони (почна да ми забива яко, загрява и не се зарежда бързо)

Не са лоши телефони, ама....

ама..?

Като взе 3,4 бона от ютюб и стана айфон фен :1000 (29):

Сподели в други сайтове

За Note 9 ще чакаме до август месец :3fdb8960598fa63e:

Голям фен съм на Note серията :Vishenka_05:

Huawei пуснаха убийствени смартфончета висок клас /P20 и P20 Pro/, и те са топа! Ще се поколебая и аз в избора на следващ смартфон, но ще е или Huawei, или Samsung.

Предпочитам да изчакам, защото ми е любим нот-а. Ще избухнат с телефон. А и са много здрави.

Сподели в други сайтове

Аз имам и 8 плюс, но счупих брутално екрана и сега е за ремонт. Ще го оправя. Не виждам смисъл от 9ката. По-добре да си имам и от двете марки. :1000 (29):

И ще си цъкаш с двата телефона, супер :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Предпочитам да изчакам, защото ми е любим нот-а. Ще избухнат с телефон. А и са много здрави.

Уникални са! Много бях наточен на Note 8, но от толкова гледане на ревюта малко ми е писнал да ти кажа :1000 (29): :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Все още не съм станал айфон фен :)

И не съм си давал парите от ютуб за айфон ;)

Какво мислиш да ги правиш?

Ще платиш сватбата на Денис и Адриан или ще купиш апартамент на Кондомчо и Адриан :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Какво мислиш да ги правиш?

Ще платиш сватбата на Денис и Адриан или ще купиш апартамент на Кондомчо и Адриан :1000 (29):

А, да бе, защо трябва да им правя доброто :mf_surrender:

Много ясно, че нова кола :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...