pechenko Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Да И какъв ти е проблема с мен? И двамата ми имат доверие, не насаждай интриги! Самсунга е много по-готин и аз за него се чудя или за нот 9 Всеки си има вкус Аз не съм ползвал никога Самсунг ( само цъкам за малко от други хора ) Яки телефони са, но трябва да го направят подреден Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 И какъв ти е проблема с мен? Викаш ми ДениЗ, Козиме! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Нямам проблем Просто съм свикнал с Iphone Цъкам почти всеки ден Самсунг и ми е много разхвърлен Иначе ако искаш издръжлива батерия.. вземи Самсунг Само да отбележа, не исках да се заяждам, просто съм Самсунг фенче На мен ми харесват повече, защото имат много повече възможности и разработчиците на Андроид бих казал, че са доста по-изобретателни и креативни. А и реално си свободен да правиш каквото си искаш с телефона, в случай, че е андроид. В XDA /форум за телефони/ си намерих дори приложение, с което в момента имам режим Портрет за моя Galaxy S7! Уникално е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Най-малкото знам, че зад "който" се слага запетая, но да не ставаме дребнави. Ако изречението продължава не се слага, заварилата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Добър вечер! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Само да отбележа, не исках да се заяждам, просто съм Самсунг фенче На мен ми харесват повече, защото имат много повече възможности и разработчиците на Андроид бих казал, че са доста по-изобретателни и креативни. А и реално си свободен да правиш каквото си искаш с телефона, в случай, че е андроид. В XDA /форум за телефони/ си намерих дори приложение, с което в момента имам режим Портрет за моя Galaxy S7! Уникално е. И аз съм си фенка на Самсунг, винаги са била с такъв. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Аз толкова хвалех Samsung и дори водех спорове за него и се оказа, че и те не са кой знае какви телефони (почна да ми забива яко, загрява и не се зарежда бързо) Не са лоши телефони, ама.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 И двамата ми имат доверие, не насаждай интриги! Самсунга е много по-готин и аз за него се чудя или за нот 9 За Note 9 ще чакаме до август месец Голям фен съм на Note серията Huawei пуснаха убийствени смартфончета висок клас /P20 и P20 Pro/, и те са топа! Ще се поколебая и аз в избора на следващ смартфон, но ще е или Huawei, или Samsung. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Викаш ми ДениЗ, Козиме! Само да отбележа, не исках да се заяждам, просто съм Самсунг фенче На мен ми харесват повече, защото имат много повече възможности и разработчиците на Андроид бих казал, че са доста по-изобретателни и креативни. А и реално си свободен да правиш каквото си искаш с телефона, в случай, че е андроид. В XDA /форум за телефони/ си намерих дори приложение, с което в момента имам режим Портрет за моя Galaxy S7! Уникално е. Тъпо е наистина... с тези ограничения на айфона, но съм си свикнал и намерил начини да си свалям неща Фен съм на айфон, но ми харесват и на самсунг s7,s8 и другите натам Просто не е излязъл такъв самсунг, че да ме грабне и да ме накара да оставя айфона :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 И аз съм си фенка на Самсунг, винаги са била с такъв. :1000 (19): Аз имам и 8 плюс, но счупих брутално екрана и сега е за ремонт. Ще го оправя. Не виждам смисъл от 9ката. По-добре да си имам и от двете марки. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Аз толкова хвалех Samsung и дори водех спорове за него и се оказа, че и те не са кой знае какви телефони (почна да ми забива яко, загрява и не се зарежда бързо) Не са лоши телефони, ама.... ама..? Като взе 3,4 бона от ютюб и стана айфон фен :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 За Note 9 ще чакаме до август месец Голям фен съм на Note серията Huawei пуснаха убийствени смартфончета висок клас /P20 и P20 Pro/, и те са топа! Ще се поколебая и аз в избора на следващ смартфон, но ще е или Huawei, или Samsung. Предпочитам да изчакам, защото ми е любим нот-а. Ще избухнат с телефон. А и са много здрави. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Ако изречението продължава не се слага, заварилата. В твоя случай трябваше да сложиш, многознайко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Аз пък съм си взел брутални кейсове за айфона... Имам около 10 за 6 и 8 за новия Просто съм маниак на тема калъфи ( да не говоря за парфюми и др неща ) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 ама..? Като взе 3,4 бона от ютюб и стана айфон фен :1000 (29): Все още не съм станал айфон фен И не съм си давал парите от ютуб за айфон Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Аз имам и 8 плюс, но счупих брутално екрана и сега е за ремонт. Ще го оправя. Не виждам смисъл от 9ката. По-добре да си имам и от двете марки. :1000 (29): И ще си цъкаш с двата телефона, супер :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 В твоя случай трябваше да сложиш, многознайко. Развеждаме се. Стеле, вземай го. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Предпочитам да изчакам, защото ми е любим нот-а. Ще избухнат с телефон. А и са много здрави. Уникални са! Много бях наточен на Note 8, но от толкова гледане на ревюта малко ми е писнал да ти кажа :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Все още не съм станал айфон фен И не съм си давал парите от ютуб за айфон Какво мислиш да ги правиш? Ще платиш сватбата на Денис и Адриан или ще купиш апартамент на Кондомчо и Адриан :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 В твоя случай трябваше да сложиш, многознайко. Много сте ми сладки :1000 (29): Само дето ме обвинявят тук че искам да ви разделям Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Денис, нали искаш да отслабваш? Пускай TLC. Дават "Моето 300-килограмово тяло". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Развеждаме се. Стеле, вземай го. Kondomcho харесва това Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Какво мислиш да ги правиш? Ще платиш сватбата на Денис и Адриан или ще купиш апартамент на Кондомчо и Адриан :1000 (29): А, да бе, защо трябва да им правя доброто Много ясно, че нова кола :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Развеждаме се. Стеле, вземай го. По взаимно съгласие! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Денис, нали искаш да отслабваш? Пускай TLC. Дават "Моето 300-килограмово тяло". Днес си купих много дрехи. Преживях депресията с килограмите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари