Denis Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 А, да бе, защо трябва да им правя доброто Много ясно, че нова кола :1000 (29): Каква кола мислиш да си вземеш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 А, да бе, защо трябва да им правя доброто Много ясно, че нова кола :1000 (29): Защото и те биха ти направили добро ( добрини или друго ) :1000 (29): Ооо Взе ли практическия? Днес си купих много дрехи. Преживях депресията с килограмите! Пари на вятъра След като отслабнеш няма да ти стават :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Развеждаме се. Стеле, вземай го. Не искам него :1000 (29): По взаимно съгласие! Айде... отиде работата, сега няма да съм кума.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Каква кола мислиш да си вземеш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Пари на вятъра След като отслабнеш няма да ти стават :1000 (29): Щом мога да влезна в S и да ми стоят добре, значи съм се филмирал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Щом мога да влезна в S и да ми стоят добре, значи съм се филмирал. За тениски ли говориш? Аз нося XS :1000 (29): ( понякога не отговарят, но почти всичките ми тениски са XS ) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Не искам него :1000 (29): Айде... отиде работата, сега няма да съм кума.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Днес си купих много дрехи. Преживях депресията с килограмите! Неглижираш проблема, а това го задълбочава. Колко кила имаш да сваляш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Каква кола мислиш да си вземеш? Като за начало мисля да е Golf. Няма да рискувам със по-яка кола, щот има голям шанс (дано не) да я направя на нищо. Иначе практическият ми е съвсем скоро и се надявам всичко да е точно. В София трудно се взима изпит като цяло, но смятам, че ще се справя. И всички които познавам не са взимали изпита от първият път Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 За тениски ли говориш? Аз нося XS :1000 (29): ( понякога не отговарят, но почти всичките ми тениски са XS ) И си 180? Мале, те ще ти стоят като подарени. Неглижираш проблема, а това го задълбочава. Колко кила имаш да сваляш? 5 и ще бъда в перфектните килограми за телосложението ми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Щом мога да влезна в S и да ми стоят добре, значи съм се филмирал. S ???? Та ти си вейка, бе :1000 (29): Филмирал си се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Не искам него :1000 (29): Айде... отиде работата, сега няма да съм кума.. Мен ли искаш? Готвиш ли се за срещата ни? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Като за начало мисля да е Golf. Няма да рискувам със по-яка кола, щот има голям шанс (дано не) да я направя на нищо. Иначе практическият ми е съвсем скоро и се надявам всичко да е точно. В София трудно се взима изпит като цяло, но смятам, че ще се справя. И всички които познавам не са взимали изпита от първият път И аз си взех голфче миналата година. Много съм доволен - евтини, добри, не извискват много грижа и са бързички. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 И си 180? Мале, те ще ти стоят като подарени. 5 и ще бъда в перфектните килограми за телосложението ми. Всичките ми тениски от Англия ( 99% са от тук ) са ми XS S ми стоят ужасно, а аз искам да са ми по тялото Българските май бяха S-ки.. не знам ( от 3 години не съм купувам там тениски и други дрехи ) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Като за начало мисля да е Golf. Няма да рискувам със по-яка кола, щот има голям шанс (дано не) да я направя на нищо. Иначе практическият ми е съвсем скоро и се надявам всичко да е точно. В София трудно се взима изпит като цяло, но смятам, че ще се справя. И всички които познавам не са взимали изпита от първият път Газ или Бензин Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Мен ли искаш? Готвиш ли се за срещата ни? На теб съм ти сърдита и искам развод! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Всичките ми тениски от Англия ( 99% са от тук ) са ми XS S ми стоят ужасно, а аз искам да са ми по тялото Българските май бяха S-ки.. не знам ( от 3 години не съм купувам там тениски и други дрехи ) Ако тренираш, нормално да си купиш XS - нали трябва да си личат бицарките. За момченца като мен със леко затълстяване S са идеални. :1000 (29): Аз в Бг не съм пазарувал никога. Само една блуза си бях взел и сега не я нося. Големи боклуци им доставят. В Гърция и Германия стоките са много по-яки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Газ или Бензин Разбира се, че ще се консумират и от двете, но повече газ И аз нося тениски размер S, ти колко си висок, че носиш XS? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 На теб съм ти сърдита и искам развод! Изчакай малко, че много разводи ще станат днес... Готвя ти голям букет за срещата и годежен пръстен, а ти ми искаш развод... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Изчакай малко, че много разводи ще станат днес... Готвя ти голям букет за срещата и годежен пръстен, а ти ми искаш развод... Добре ще изчакам да видим .. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Всичките ми тениски от Англия ( 99% са от тук ) са ми XS S ми стоят ужасно, а аз искам да са ми по тялото Българските май бяха S-ки.. не знам ( от 3 години не съм купувам там тениски и други дрехи ) Ако XS са ти по тялото....представям си кво е тялото. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Ако тренираш, нормално да си купиш XS - нали трябва да си личат бицарките. За момченца като мен със леко затълстяване S са идеални. :1000 (29): Аз в Бг не съм пазарувал никога. Само една блуза си бях взел и сега не я нося. Големи боклуци им доставят. В Гърция и Германия стоките са много по-яки. Не тренирам ( за сега ), но повечето ми казват, че изглеждам все едно тренирам В Англия стоките също са добри и си пазарувам много тук ( Не случайно всяка година се прибирам с два куфара ) :1000 (29): Разбира се, че ще се консумират и от двете, но повече газ Знаеш как да си газар Представям си те как си натоварил цялата група: Марин, Онур, Дани Козарева, Алихан и другите и спирате пред НДК или Армеец :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Добре ще изчакам да видим .. :1000 (29): Супер! :Vishenka_05: :Vishenka_05: Ако XS са ти по тялото....представям си кво е тялото. :1000 (29): И какво тяло си представяш? Не съм някакъв скелет :1000 (29): Ще ме накарате да ви снимам всичките ми тениски и да докажа, че не лъжа... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Представям си те как си натоварил цялата група: Марин, Онур, Дани Козарева, Алихан и другите и спирате пред НДК или Армеец :1000 (29): Алихан ли :1000 (29): Аз приятели на приятели няма да возя! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Алихан ли :1000 (29): Аз приятели на приятели няма да возя! Викаш ако ти напълнят бутилката с газ ще размислиш? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари