Denis Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Представям си те как си натоварил цялата група: Марин, Онур, Дани Козарева, Алихан и другите и спирате пред НДК или Армеец :1000 (29): :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Супер! :Vishenka_05: :Vishenka_05: Един развод по-малко ... на този етап поне Алихан ли :1000 (29): Аз приятели на приятели няма да возя! Успех на изпита, ще ги разбиеш, нали знаеш :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Ако XS са ти по тялото....представям си кво е тялото. :1000 (29): Ти кой размер носиш и колко си висок? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Викаш ако ти напълнят бутилката с газ ще размислиш? :1000 (29): А, няма нужда, и други имат да взимат книжки (някои вече взеха) и ще ме возят Един развод по-малко ... на този етап поне Успех на изпита, ще ги разбиеш, нали знаеш :Vishenka_05: Пешеходците ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 А, няма нужда, и други имат да взимат книжки (някои вече взеха) и ще ме возят Пешеходците ли? :roll1: Е нееее, пази ги Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Добър вечер Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Добър вечер Тоя пък, като дойде тука и като каже "Добър вечер" и ние трябва червения килим да опъваме и да козируваме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 А, няма нужда, и други имат да взимат книжки (някои вече взеха) и ще ме возят Пешеходците ли? Онур взе ли? Ще те возят ама няма да е безплатно.. Кондомчо като ти предлагаше да те вози безплатно... ти отказваш.. :1000 (29): Сега си плащай на хората :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Добър вечер хобита станал великан Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Ще козируваш много ясно и ще слугуваш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 хобита станал великан Неудобно ми е да му викам "гном" след като е по-висок от мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 хобита станал великан Моля? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Е, как ще искаш на приятели пари за горивото? Повечето ми приятели нямат книжка и си разцъкваме цяло лято и не си правя устата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Е, как ще искаш на приятели пари за горивото? Повечето ми приятели нямат книжка и си разцъкваме цяло лято и не си правя устата. Ако става по-често возенето и на далечни места ще плащат, нямат избор, аз не съм такси Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Неудобно ми е да му викам "гном" след като е по-висок от мен И аз като го видях останах с отворена уста... Някаква химия за порастване ли е пил.. не знам Е, как ще искаш на приятели пари за горивото? Повечето ми приятели нямат книжка и си разцъкваме цяло лято и не си правя устата. Ами когато докарат техни познати да ги возя им вземам ( само на техните познати ) и казвам, че приятелите са платили вече :1000 (29): Иначе и аз не вземам... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Ако става по-често возенето и на далечни места ще плащат, нямат избор, аз не съм такси Ще си нелегално такси тогава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Моля? Викам ще ви мина идвете с Лорена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Ако става по-често возенето и на далечни места ще плащат, нямат избор, аз не съм такси Ам, то точно за таксито се плаща.. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Ще си нелегално такси тогава Важното е чалгата в колата да е до дупка, другото не е от значение Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Ам, то точно за таксито се плаща.. :1000 (29): Днес всичи са много зле нали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Днес всичи са много зле нали? С глас се смея! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Ам, то точно за таксито се плаща.. :1000 (29): Спри да ме цитираш просто Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Днес всичи са много зле нали? Подиграваш ли ми се? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Спри да ме цитираш просто Да не се притесняваш от мен, понеже вече съм ерген? Ела на батко в скута! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Е, как ще искаш на приятели пари за горивото? Повечето ми приятели нямат книжка и си разцъкваме цяло лято и не си правя устата. В моето "село" искането на пари за гориво от приятели си е редовна практика, лично аз не бих, но повечето искат, даже на мен са ми искали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари