Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

Извинявай ако съм те обидил, но постоянно се шеугвам и съм напълно ясно с наклонностите ти :)

Щом не ти харесва няма да го правя.. въпреки, че аз го правя за майтап и да става чат...

Както и да е

Базика с мен нещо не се получава тази вечер, очевадно в мен е причината, защото не само при теб. Прощавай, ако беше рязко това горе.

Оставям ви аз, само преча. Лека вечер.

Сподели в други сайтове

:1000 (29):

Имаме различни представи за идеално тегло/физика, явно.

Най-добрия ми приятел беше запален по фитнеса години наред и имаше брутално тяло. Всичките му тениски бяха XS, за да си личат мускулите повече. Дебеличките хора си обличат по-широки за да прикриват килцата, а теб не съм те виждал и за това направих такава асоциация.

Сподели в други сайтове

Всъщност не знам за какво ми говориш, не разбирам..

Ами пуши се трева, говори се, целува се, опипва се

След това се проверява дали са удобни седалките. багажника, капака и т.н :whistling:

Качвай, качвай... :1000 (29):

Е ако целта ти е да си super slim twink, недей. :1000 (29):

:1000 (29):

Имаме различни представи за идеално тегло/физика, явно.

Нямам цел да бъда slim twink... WTF..

Аз дори не съм толкова слаб колкото мислиш..

180 на 67 ( в сегашно 70 )

Може да те сънува, за това да го споменаваш толкова. :3fdb8960598fa63e:

Ами ако сънува кошмари... сигурно си прав

Сподели в други сайтове

Ами пуши се трева, говори се, целува се, опипва се

След това се проверява дали са удобни седалките. багажника, капака и т.н :whistling:

Какво да целувам колата ли? Пак не разбрах... и какво трябва да опипвам?

Сподели в други сайтове

Базика с мен нещо не се получава тази вечер, очевадно в мен е причината, защото не само при теб. Прощавай, ако беше рязко това горе.

Оставям ви аз, само преча. Лека вечер.

Няма проблем

Лека.

Кой ти прати мои снимки :3fdb8960598fa63e:

Сам си ги набавих :1000 (29): :whistling:

Сподели в други сайтове

Най-добрия ми приятел беше запален по фитнеса години наред и имаше брутално тяло. Всичките му тениски бяха XS, за да си личат мускулите повече. Дебеличките хора си обличат по-широки за да прикриват килцата, а теб не съм те виждал и за това направих такава асоциация.

Да наричаш хора, които носят М и Л - "дебелички", ми е нелепо.

И не само дебелите хора обличат по-широки дрехи. За кво правиш някви супер генералните заключения? Всеки се носи така както му е кеф. Въпрос на стил на обличане е.

Не всички имаме комплекси и мании по мускулести тела, които да впиваме в тесни дрехи. За да си личали мускулите. :mf_surrender:

Нямам цел да бъда slim twink... WTF..

Аз дори не съм толкова слаб колкото мислиш..

180 на 67 ( в сегашно 70 )

Така в килограми като каза, ми звучи ок. Перфектно даже. :1000 (29):

Мислех, че си някъде 58-59кг. :1000 (29):

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

И не само дебелите хора обличат по-широки дрехи. За кво правиш някви супер генералните заключения? Всеки се носи така както му е кеф. Въпрос на стил на обличане е.

Не всички имаме комплекси и мании по мускулести тела, които да впиваме в тесни дрехи. За да си личали мускулите. :mf_surrender:

Така в килограми като каза, ми звучи ок. Перфектно даже. :1000 (29):

Мислех, че си някъде 58-59кг. :1000 (29):

Луд ли си...

Дано никога не бъда толкова :1000 (29):

Иначе и аз мисля, че съм си много добре :3fdb8960598fa63e:

Какво да целувам колата ли? Пак не разбрах... и какво трябва да опипвам?

За огледалките говоря

Ръчната :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Явно много се засегна. Казах го като бивш дебел човек и от наблюденията ми в живота.

Сподели в други сайтове

Ами ще те помоля да спреш да ме спрягаш с него, защото такива наклонности аз нямам и е дразнещо. Благодаря предварително.

Като ти спрягаха името с Денис, проблем нямаше?!? :1000 (23): :1000 (17):

Сподели в други сайтове

Явно много се засегна. Казах го като бивш дебел човек и от наблюденията ми в живота.

Не съм се засегнал.

Издразни ме, че категоризираш хората. И обобщаваш.

Аз познавам много дебели хора, които обичат да слагат тесни дрехи. И не им пука.

Имам и приятели, които тренират здраво и са направили тела, но не са вманиачени да ги показват на всяка цена, слагайки възможно най-малкия размер дрехи.

Това е. ;)

Сподели в други сайтове

Като ти спрягаха името с Денис, проблем нямаше?!? :1000 (23): :1000 (17):

Както виждаш тази вечер не ми е до базици, а и тогава беше повече от очевадно, че става дума за базик. Едва ли някой тук си е мислел, че в цялото това нещо e имало дори капка истина, та то е абсурдно :roll1:

Сподели в други сайтове

Както виждаш тази вечер не ми е до базици, а и тогава беше повече от очевадно, че става дума за базик. Едва ли някой тук си е мислел, че в цялото това нещо e имало дори капка истина, та то е абсурдно :roll1:

Не е абсурдно. Има искра между вас. Ако си мислиш, че няма, значи не ги разбираш нещата. Не казвам, че сте у лево. Не е задължително две момчета да са гейове, за да има искра.

Добре, приемам, че тази вечер не ти е до базици. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

:roll1: :roll1: :roll1:

СМАЗА! Кажете ми сега, как да не го обичаш този човек???

btw гледах, че в канала ти в тубата си оставил само 3 клипчета. Защо? Така не изкарваш ли по-малко пари?

Сподели в други сайтове

:roll1: :roll1: :roll1:

СМАЗА! Кажете ми сега, как да не го обичаш този човек???

btw гледах, че в канала ти в тубата си оставил само 3 клипчета. Защо? Така не изкарваш ли по-малко пари?

:1000 (29): :1000 (29):

Оставих си най-гледаните само, другите не правят гледания. :D

Иначе бизнеса с фейк-премиерките не върви и нямам нов хит. :helpsmilie:

Сподели в други сайтове

Денис, да прикриваш излишните килограми с широки дрехи е проява на комплекси. Каквито явно си имал. И затова си правиш изводи, че дебелите хора обезателно носят по-голям размер дрехи. Ми не, не е така. Всеки трябва да се облича така както му е кеф.

Да ти е супер важно да си показваш мускулите винаги, също издава комплекси.

Виж Галин в последното му видео. Нима не изглежда добре и без да е в най-тясната тениска?

За тва реагирах така. Нищо лично. Просто всеки си има някакъв стил на обличане. А мисленето ти, ми се стори леко комплексарско. ;)

Дано не ме разбереш погрешно. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Денис, да прикриваш излишните килограми с широки дрехи е проява на комплекси. Каквито явно си имал. И затова си правиш изводи, че дебелите хора обезателно носят по-голям размер дрехи. Ми не, не е така. Всеки трябва да се облича така както му е кеф.

Да ти е супер важно да си показваш мускулите винаги, също издава комплекси.

Виж Галин в последното му видео. Нима не изглежда добре и без да е в най-тясната тениска?

За тва реагирах така. Нищо лично. Просто всеки си има някакъв стил на обличане. А мисленето ти, ми се стори леко комплексарско. ;)

Дано не ме разбереш погрешно. :1000 (29):

Аз съм комплексар, това не е тайна за никой.

Мислех те за адекватен и разсъждаващ човек, но явно съм сгрешил.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...