Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

По любов! :3fdb8960598fa63e:

Може да не ме взимат с джипове, но и аз знам тъй-онуй за мъжете! :whistling:

А! За кво са ти джипове, ако пичовете са яки? Аз и на Голф съм навит. :whistling: :1000 (29):

Сподели в други сайтове

А! За кво са ти джипове, ако пичовете са яки? Аз и на Голф съм навит. :whistling: :1000 (29):
Доволна съм и заспивам сладко.

Е, вечерта е преминала без да се говори за Ванча тук, което не е добре, но и утре е ден, да поправя грешката! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Ти сам себе си не разбираш! Как да те разбере някой друг? :mf_surrender:

Казах го, защото съм останал с добри впечатления от него. И да не вземе да се обиди. Най-малко искам това.

Аз съм комплексар, това не е тайна за никой.

Мислех те за адекватен и разсъждаващ човек, но явно съм сгрешил.

И ето...обиди се... не съм казал, че си комплексар.

Просто си говорим на някви общи теми. Не се засягай.

Всеки е имал комплекси за нещо. Не е ли така? А тва е ужасно, защото само ни затормозява. ;)

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

Всеки е имал комплекси за нещо. Не е ли така? А тва е ужасно, защото само ни затормозява. ;)

Като страничен наблюдател споделям, че изказванията ти бяха малко остри и прозвучаха леко нападателно. Нормално да се засегне.

Иначе според мен ти го харесваш. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Не, аз не съм се обидил - наистина съм комплексар. А долното го написах, защото си дребнав. Казваш ми че правя "генерални заключения", а това че отричаш напълно широките дрехи при пълните хора и тесните при мускулестите какво е?

А че дебелите обличали тесни, а фитнесджийте широки - абсурдно е. На кой ще му е приятно да гледа потна сланина посред лято и защо да тренираш като вол, а да не си показваш тялото, че даже и да го прикриваш? Или познатите ти са бъгнати или ти. За това има размери при дрехите - заради килограмите и формата на тялото на човека. Аз и да искам да облека XL, ще ми стои като рокля, така че твърденията ти са много зле.

Сподели в други сайтове

Като страничен наблюдател споделям, че изказванията ти бяха малко остри и прозвучаха леко нападателно. Нормално да се засегне.

Иначе според мен ти го харесваш. :3fdb8960598fa63e:

Да, остро прозвуча. Денис се обиди и ся сърцето ме боли, Конди. Ще пия една водка с утеха.

Не, аз не съм се обидил - наистина съм комплексар. А долното го написах, защото си дребнав. Казваш ми че правя "генерални заключения", а това че отричаш напълно широките дрехи при пълните хора и тесните при мускулестите какво е?

А че дебелите обличали тесни, а фитнесджийте широки - абсурдно е. На кой ще му е приятно да гледа потна сланина посред лято и защо да тренираш като вол, а да не си показваш тялото, че даже и да го прикриваш? Или познатите ти са бъгнати или ти. За това има размери при дрехите - заради килограмите и формата на тялото на човека. Аз и да искам да облека XL, ще ми стои като рокля, така че твърденията ти са много зле.

Моля?? Къде съм отричал напълно ? Изопачаваш ми думите, ейй. :1000 (29):

Казвам само, че е комплексарско да обличаш торби, когато си дебел. А и ти я започна тая тема. Настървяваш се. :1000 (29):

А като имаш мускули- много ясно че ще ги показваш. Говорех за онова комплексирано мислене и поведение, което е дразнещо. Мислех, че ще ме разбереш. ;)

Сподели в други сайтове

Лека. С цитати на Янева ще ми отговаря, а аз ще се обяснявам. Айде със здраве.

Въпросната госпожа, не е спряла да ме хапе и провокира. Да виждаш да ми пука или да й се впрягам? Въобще не ме бърка жената.

А ти се фръцна за нещо супер незначително. Дори не съм те нападал, че и ми приписваш думи, които не съм казал.

Мислех, че просто си говорим и обсъждаме някакви неща.

Сподели в други сайтове

Лека. С цитати на Янева ще ми отговаря, а аз ще се обяснявам. Айде със здраве.

Въпросната госпожа, не е спряла да ме хапе и провокира. Да виждаш да ми пука или да й се впрягам? Въобще не ме бърка жената.

А ти се фръцна за нещо супер незначително. Дори не съм те нападал, че и ми приписваш думи, които не съм казал.

Мислех, че просто си говорим и обсъждаме някакви неща.

Сподели в други сайтове

Първо протестираше, че не го отразяваш. След това беше добронамерен. Днес е нападателен без причина и те натрича "фръцльо". :3fdb8960598fa63e: Мисля, че си имаш фен.

уа леоо, уа лала леоо :1000 (24):

Сподели в други сайтове

Първо протестираше, че не го отразяваш. След това беше добронамерен. Днес е нападателен без причина и те натрича "фръцльо". :3fdb8960598fa63e: Мисля, че си имаш фен.

То това е някой с друга регистрация, но го няма Фаст да разследваме. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

То това е някой с друга регистрация, но го няма Фаст да разследваме. :3fdb8960598fa63e:

Отдавна ги има тези подозрения. Хора бяха изразили мнение, че това е Сенуж. Но на мен не ми прилича на него.

Прави впечатление, че е запознат с повечето процеси и хора във форума. Или е друг потребител, или е някой, който е влизал редовно и чел. А къде е Фаст? Тя и Стела може да види ай пи-та.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...