Guest Kondomcho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Ти сам себе си не разбираш! Как да те разбере някой друг? Къде беше цяла вечер? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Къде беше цяла вечер? По любов! Може да не ме взимат с джипове, но и аз знам тъй-онуй за мъжете! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Лягайте си! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 По любов! Може да не ме взимат с джипове, но и аз знам тъй-онуй за мъжете! А! За кво са ти джипове, ако пичовете са яки? Аз и на Голф съм навит. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 А! За кво са ти джипове, ако пичовете са яки? Аз и на Голф съм навит. :1000 (29): Доволна съм и заспивам сладко. Е, вечерта е преминала без да се говори за Ванча тук, което не е добре, но и утре е ден, да поправя грешката! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Лягайте си! Аз не мога. Утре има пълнолуние, което е активно от тази нощ, и съм като някой върколак. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Ти сам себе си не разбираш! Как да те разбере някой друг? Казах го, защото съм останал с добри впечатления от него. И да не вземе да се обиди. Най-малко искам това. Аз съм комплексар, това не е тайна за никой. Мислех те за адекватен и разсъждаващ човек, но явно съм сгрешил. И ето...обиди се... не съм казал, че си комплексар. Просто си говорим на някви общи теми. Не се засягай. Всеки е имал комплекси за нещо. Не е ли така? А тва е ужасно, защото само ни затормозява. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 И ето...обиди се... не съм казал, че си комплексар. Просто си говорим на някви общи теми. Не се засягай. Всеки е имал комплекси за нещо. Не е ли така? А тва е ужасно, защото само ни затормозява. Като страничен наблюдател споделям, че изказванията ти бяха малко остри и прозвучаха леко нападателно. Нормално да се засегне. Иначе според мен ти го харесваш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 И аз и Филип сме обладани от пълнолунието Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Аз не мога. Утре има пълнолуние, което е активно от тази нощ, и съм като някой върколак. "Харесвам върколаци" -Н. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 И ето...обиди се... не съм казал, че си комплексар. Просто си говорим на някви общи теми. Не се засягай. Всеки е имал комплекси за нещо. Не е ли така? А тва е ужасно, защото само ни затормозява. Не, аз не съм се обидил - наистина съм комплексар. А долното го написах, защото си дребнав. Казваш ми че правя "генерални заключения", а това че отричаш напълно широките дрехи при пълните хора и тесните при мускулестите какво е? А че дебелите обличали тесни, а фитнесджийте широки - абсурдно е. На кой ще му е приятно да гледа потна сланина посред лято и защо да тренираш като вол, а да не си показваш тялото, че даже и да го прикриваш? Или познатите ти са бъгнати или ти. За това има размери при дрехите - заради килограмите и формата на тялото на човека. Аз и да искам да облека XL, ще ми стои като рокля, така че твърденията ти са много зле. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Като страничен наблюдател споделям, че изказванията ти бяха малко остри и прозвучаха леко нападателно. Нормално да се засегне. Иначе според мен ти го харесваш. Да, остро прозвуча. Денис се обиди и ся сърцето ме боли, Конди. Ще пия една водка с утеха. Не, аз не съм се обидил - наистина съм комплексар. А долното го написах, защото си дребнав. Казваш ми че правя "генерални заключения", а това че отричаш напълно широките дрехи при пълните хора и тесните при мускулестите какво е? А че дебелите обличали тесни, а фитнесджийте широки - абсурдно е. На кой ще му е приятно да гледа потна сланина посред лято и защо да тренираш като вол, а да не си показваш тялото, че даже и да го прикриваш? Или познатите ти са бъгнати или ти. За това има размери при дрехите - заради килограмите и формата на тялото на човека. Аз и да искам да облека XL, ще ми стои като рокля, така че твърденията ти са много зле. Моля?? Къде съм отричал напълно ? Изопачаваш ми думите, ейй. :1000 (29): Казвам само, че е комплексарско да обличаш торби, когато си дебел. А и ти я започна тая тема. Настървяваш се. :1000 (29): А като имаш мускули- много ясно че ще ги показваш. Говорех за онова комплексирано мислене и поведение, което е дразнещо. Мислех, че ще ме разбереш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Мислех, че ще ме разбереш. Ти сам себе си не разбираш! Как да те разбере някой друг? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 И аз съм обладан Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 И аз съм обладан Ти ли ги пускаш тия песни от последните два дни в страницата, дето си админ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Лека. С цитати на Янева ще ми отговаря, а аз ще се обяснявам. Айде със здраве. Въпросната госпожа, не е спряла да ме хапе и провокира. Да виждаш да ми пука или да й се впрягам? Въобще не ме бърка жената. А ти се фръцна за нещо супер незначително. Дори не съм те нападал, че и ми приписваш думи, които не съм казал. Мислех, че просто си говорим и обсъждаме някакви неща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Лека. С цитати на Янева ще ми отговаря, а аз ще се обяснявам. Айде със здраве. Въпросната госпожа, не е спряла да ме хапе и провокира. Да виждаш да ми пука или да й се впрягам? Въобще не ме бърка жената. А ти се фръцна за нещо супер незначително. Дори не съм те нападал, че и ми приписваш думи, които не съм казал. Мислех, че просто си говорим и обсъждаме някакви неща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Първо протестираше, че не го отразяваш. След това беше добронамерен. Днес е нападателен без причина и те натрича "фръцльо". Мисля, че си имаш фен. уа леоо, уа лала леоо :1000 (24): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Няма ли да спите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Първо протестираше, че не го отразяваш. След това беше добронамерен. Днес е нападателен без причина и те натрича "фръцльо". Мисля, че си имаш фен. То това е някой с друга регистрация, но го няма Фаст да разследваме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Няма ли да спите? Не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Не. Тва е наистина много странно как на 5-6 потребители не ни лови сън едновременно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 То това е някой с друга регистрация, но го няма Фаст да разследваме. Отдавна ги има тези подозрения. Хора бяха изразили мнение, че това е Сенуж. Но на мен не ми прилича на него. Прави впечатление, че е запознат с повечето процеси и хора във форума. Или е друг потребител, или е някой, който е влизал редовно и чел. А къде е Фаст? Тя и Стела може да види ай пи-та. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари