Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

Отдавна ги има тези подозрения. Хора бяха изразили мнение, че това е Сенуж. Но на мен не ми прилича на него.

Прави впечатление, че е запознат с повечето процеси и хора във форума. Или е друг потребител, или е някой, който е влизал редовно и чел. А къде е Фаст? Тя и Стела може да види ай пи-та.

Представи си да е тенията. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

:girl_cry2:

Тва е наистина много странно как на 5-6 потребители не ни лови сън едновременно :helpsmilie:

Казвам ти - от пълнолунието е. Всички водни зодии са силно податливи на него, особено Рак, щото Луната му е управител. На мен всяко пълнолуние ми се отразява.

Баща ми стана в 2:30 и той ококорен.

Сподели в други сайтове

Казвам ти - от пълнолунието е. Всички водни зодии са силно податливи на него, особено Рак, щото Луната му е управител. На мен всяко пълнолуние ми се отразява.

Баща ми стана в 2:30 и той ококорен.

Аз последните дни заспивам много късно - дали е заради жегата не знам. Преди 3 не мога да заспя, а преди без проблем си лягах в 12-1.

И ставам късно разбира се. :girl_cry2:

Сподели в други сайтове

Аз последните дни заспивам много късно - дали е заради жегата не знам. Преди 3 не мога да заспя, а преди без проблем си лягах в 12-1.

И ставам късно разбира се. :girl_cry2:

Втора смяна ли си?

Още няма и месец и се приключва фундаментална част от живота ти. Вълнуваш ли се?

Сподели в други сайтове

Втора смяна ли си?

Още няма и месец и се приключва фундаментална част от живота ти. Вълнуваш ли се?

Първа съм ама не ходя на училище вече, оформиха ме.

Да, още ми е много странно как приключва даскалото завинаги. :D

Сподели в други сайтове

Първа съм ама не ходя на училище вече, оформиха ме.

Да, още ми е много странно как приключва даскалото завинаги. :D

За мен това беше най-забавната част от живота ми и изградих най-трайните приятелства. В унивеситета ми беше супер тъпо. Нова среда, нови хора, понеже вече са по-големи и цари тотално лицемерие и задръжки. Пак се създават контакти, ама не са толкова истински, поне при мен беше така. На бала не смяташ ли да се напиеш?

Сподели в други сайтове

За мен това беше най-забавната част от живота ми и изградих най-трайните приятелства. В унивеситета ми беше супер тъпо. Нова среда, нови хора, понеже вече са по-големи и цари тотално лицемерие и задръжки. Пак се създават контакти, ама не са толкова истински, поне при мен беше така. На бала не смяташ ли да се напиеш?

Сериозно ли не е пил на 18тия му рожден ден? Аз на моя просто.... не ми се мисли какво ще става :roll1:

Сподели в други сайтове

Чак да се напия не, то сигурно и няма как, но ще се изложа ако не пия :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Ми не пия бе. Не харесвам алкохола.

Не те съдя, не си единствен. Просто ми е непонятно някой да не се е напивал в живота си поне веднъж. Аз сефте се напих в 9ти клас на една екскурзия, беше ужасно, но пък има супер яки спомени :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Сериозно ли не е пил на 18тия му рожден ден? Аз на моя просто.... не ми се мисли какво ще става :roll1:

Не знам дали е пил. Той Дейнджи е особен тип, дори кафе на пие. Важното е да се чувства добре.

На твоя ще има яко чупене. :3fdb8960598fa63e:

Чак да се напия не, то сигурно и няма как, но ще се изложа ако не пия :1000 (29):

Малко вкарай - 50, макс 100 грама за настроение. И не ги изпивай бързо, по-бавничко, с храна. Един път е абитуриентския бал в тоя живот.

Сподели в други сайтове

Не знам дали е пил. Той Дейнджи е особен тип, дори кафе на пие. Важното е да се чувства добре.

На твоя ще има яко чупене. :3fdb8960598fa63e:

Ох, хем искам да се напия, хем не искам :roll1:

Никой не може да ме търпи щом се напия, то е нещо наистина нетърпимо и ужасно от моя страна.. дано се пооправя до ноември, че в противен случай не знам, ще се наложи да ме поизтърпят, поне ще си имам оправдание тогава :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Никой не може да ме търпи щом се напия, то е нещо наистина нетърпимо и ужасно от моя страна.. дано се пооправя до ноември, че в противен случай не знам, ще се наложи да ме поизтърпят, поне ще си имам оправдание тогава :1000 (29):

За едно гласово се сетих на Нова година сега :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Скорпионът, с който ходех отдавна, често имаше нетърпимо пиянство. Ставаше заядлив и много ревнив. Ако знаеш кви ситуации сме имали. Играем карти с други две момчета. Никой от присъстващите не знае за нас. И той си пие и ме вижда, че си говоря с едно друго малко Скорпионче. И почва да полудява, хвърля карти, псува. Кви сцени ми е правил пред други мои приятели не е истина. И само ме заплашваше "Ще им кажа за нас!".

Аз не разбирам как другите не те търпят, като си пил, а ти твърдиш, че на теб ти е яко и се чувстваш добре!?

Сподели в други сайтове

Скорпионът, с който ходех отдавна, често имаше нетърпимо пиянство. Ставаше заядлив и много ревнив. Ако знаеш кви ситуации сме имали. Играем карти с други две момчета. Никой от присъстващите не знае за нас. И той си пие и ме вижда, че си говоря с едно друго малко Скорпионче. И почва да полудява, хвърля карти, псува. Кви сцени ми е правил пред други мои приятели не е истина. И само ме заплашваше "Ще им кажа за нас!".

Аз не разбирам как другите не те търпят, като си пил, а ти твърдиш, че на теб ти е яко и се чувстваш добре!?

На мен ми е яко, защото ставам буен и заядлив. На тях не им е приятно подобно държание, разбирам ги, затова и съм спрял алкохола! Казах си, че ще пия чак на моя рожден ден, да видим дали ще издържа.

Към някои пък съм много обичлив, даже прекалено, доста странно ми е пиянството общо взето.

Сподели в други сайтове

На мен ми е яко, защото ставам буен и заядлив. На тях не им е приятно подобно държание, разбирам ги, затова и съм спрял алкохола! Казах си, че ще пия чак на моя рожден ден, да видим дали ще издържа.

Към някои пък съм много обичлив, даже прекалено, доста странно ми е пиянството общо взето.

Аз ти казвам, ти си бъдещ алкохолик.

Браво на Никола, че не пие!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...