Denis Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Тва е наистина много странно как на 5-6 потребители не ни лови сън едновременно Ванчо ни направи магия! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Отдавна ги има тези подозрения. Хора бяха изразили мнение, че това е Сенуж. Но на мен не ми прилича на него. Прави впечатление, че е запознат с повечето процеси и хора във форума. Или е друг потребител, или е някой, който е влизал редовно и чел. А къде е Фаст? Тя и Стела може да види ай пи-та. Представи си да е тенията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Тва е наистина много странно как на 5-6 потребители не ни лови сън едновременно Казвам ти - от пълнолунието е. Всички водни зодии са силно податливи на него, особено Рак, щото Луната му е управител. На мен всяко пълнолуние ми се отразява. Баща ми стана в 2:30 и той ококорен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Казвам ти - от пълнолунието е. Всички водни зодии са силно податливи на него, особено Рак, щото Луната му е управител. На мен всяко пълнолуние ми се отразява. Баща ми стана в 2:30 и той ококорен. Аз последните дни заспивам много късно - дали е заради жегата не знам. Преди 3 не мога да заспя, а преди без проблем си лягах в 12-1. И ставам късно разбира се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Представи си да е тенията. Ма той не е такъв обсебеняк по Преслава. И харесва Галена. Иначе щеше да е забавно да е той. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Аз последните дни заспивам много късно - дали е заради жегата не знам. Преди 3 не мога да заспя, а преди без проблем си лягах в 12-1. И ставам късно разбира се. Втора смяна ли си? Още няма и месец и се приключва фундаментална част от живота ти. Вълнуваш ли се? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Тва е наистина много странно как на 5-6 потребители не ни лови сън едновременно Мен си ме лови, ако легна ще заспа веднага, просто не искам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Втора смяна ли си? Още няма и месец и се приключва фундаментална част от живота ти. Вълнуваш ли се? Първа съм ама не ходя на училище вече, оформиха ме. Да, още ми е много странно как приключва даскалото завинаги. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Първа съм ама не ходя на училище вече, оформиха ме. Да, още ми е много странно как приключва даскалото завинаги. За мен това беше най-забавната част от живота ми и изградих най-трайните приятелства. В унивеситета ми беше супер тъпо. Нова среда, нови хора, понеже вече са по-големи и цари тотално лицемерие и задръжки. Пак се създават контакти, ама не са толкова истински, поне при мен беше така. На бала не смяташ ли да се напиеш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 За мен това беше най-забавната част от живота ми и изградих най-трайните приятелства. В унивеситета ми беше супер тъпо. Нова среда, нови хора, понеже вече са по-големи и цари тотално лицемерие и задръжки. Пак се създават контакти, ама не са толкова истински, поне при мен беше така. На бала не смяташ ли да се напиеш? Сериозно ли не е пил на 18тия му рожден ден? Аз на моя просто.... не ми се мисли какво ще става Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 За мен това беше най-забавната част от живота ми и изградих най-трайните приятелства. В унивеситета ми беше супер тъпо. Нова среда, нови хора, понеже вече са по-големи и цари тотално лицемерие и задръжки. Пак се създават контакти, ама не са толкова истински, поне при мен беше така. На бала не смяташ ли да се напиеш? Чак да се напия не, то сигурно и няма как, но ще се изложа ако не пия :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Сериозно ли не е пил на 18тия му рожден ден? Аз на моя просто.... не ми се мисли какво ще става Ми не пия бе. Не харесвам алкохола. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Ми не пия бе. Не харесвам алкохола. Не те съдя, не си единствен. Просто ми е непонятно някой да не се е напивал в живота си поне веднъж. Аз сефте се напих в 9ти клас на една екскурзия, беше ужасно, но пък има супер яки спомени :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Сериозно ли не е пил на 18тия му рожден ден? Аз на моя просто.... не ми се мисли какво ще става Не знам дали е пил. Той Дейнджи е особен тип, дори кафе на пие. Важното е да се чувства добре. На твоя ще има яко чупене. Чак да се напия не, то сигурно и няма как, но ще се изложа ако не пия :1000 (29): Малко вкарай - 50, макс 100 грама за настроение. И не ги изпивай бързо, по-бавничко, с храна. Един път е абитуриентския бал в тоя живот. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Не знам дали е пил. Той Дейнджи е особен тип, дори кафе на пие. Важното е да се чувства добре. На твоя ще има яко чупене. Ох, хем искам да се напия, хем не искам Никой не може да ме търпи щом се напия, то е нещо наистина нетърпимо и ужасно от моя страна.. дано се пооправя до ноември, че в противен случай не знам, ще се наложи да ме поизтърпят, поне ще си имам оправдание тогава :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Ох, хем искам да се напия, хем не искам Никой не може да ме търпи щом се напия, то е нещо наистина нетърпимо и ужасно от моя страна.. дано се пооправя до ноември, че в противен случай не знам, ще се наложи да ме поизтърпят, поне ще си имам оправдание тогава :1000 (29): За едно гласово се сетих на Нова година сега Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 За едно гласово се сетих на Нова година сега Недей плс, на НГ беше мазало отвсякъде, хич недей ми напомня :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Ох, хем искам да се напия, хем не искам Никой не може да ме търпи щом се напия, то е нещо наистина нетърпимо и ужасно от моя страна.. дано се пооправя до ноември, че в противен случай не знам, ще се наложи да ме поизтърпят, поне ще си имам оправдание тогава :1000 (29): Скорпионът, с който ходех отдавна, често имаше нетърпимо пиянство. Ставаше заядлив и много ревнив. Ако знаеш кви ситуации сме имали. Играем карти с други две момчета. Никой от присъстващите не знае за нас. И той си пие и ме вижда, че си говоря с едно друго малко Скорпионче. И почва да полудява, хвърля карти, псува. Кви сцени ми е правил пред други мои приятели не е истина. И само ме заплашваше "Ще им кажа за нас!". Аз не разбирам как другите не те търпят, като си пил, а ти твърдиш, че на теб ти е яко и се чувстваш добре!? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Скорпионът, с който ходех отдавна, често имаше нетърпимо пиянство. Ставаше заядлив и много ревнив. Ако знаеш кви ситуации сме имали. Играем карти с други две момчета. Никой от присъстващите не знае за нас. И той си пие и ме вижда, че си говоря с едно друго малко Скорпионче. И почва да полудява, хвърля карти, псува. Кви сцени ми е правил пред други мои приятели не е истина. И само ме заплашваше "Ще им кажа за нас!". Аз не разбирам как другите не те търпят, като си пил, а ти твърдиш, че на теб ти е яко и се чувстваш добре!? На мен ми е яко, защото ставам буен и заядлив. На тях не им е приятно подобно държание, разбирам ги, затова и съм спрял алкохола! Казах си, че ще пия чак на моя рожден ден, да видим дали ще издържа. Към някои пък съм много обичлив, даже прекалено, доста странно ми е пиянството общо взето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Добро утроооо! Сега пак ще си чакам колегата да дойде да ме вземе. 😛 След 10 мин. ще го будя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 След 5 мин. съм при теб ми писа. 😎 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Луда работа, много откачен колега имам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 На мен ми е яко, защото ставам буен и заядлив. На тях не им е приятно подобно държание, разбирам ги, затова и съм спрял алкохола! Казах си, че ще пия чак на моя рожден ден, да видим дали ще издържа. Към някои пък съм много обичлив, даже прекалено, доста странно ми е пиянството общо взето. Аз ти казвам, ти си бъдещ алкохолик. Браво на Никола, че не пие! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Аз ти казвам, ти си бъдещ алкохолик. Браво на Никола, че не пие! Ти не пиеш ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Ти не пиеш ли? Пия, но моето пиянство не е такова. Аз почвам да обичам всички и всичко и съм много весел. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари