Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Ванчо, какво общо имаш с потребителката Simona.? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Пия, но моето пиянство не е такова. Аз почвам да обичам всички и всичко и съм много весел. :1000 (29): Ама сега закачаш Адриан.. Каква е тази рязка промяна? Като се сетя че до снощи бях кума и с него планувахме да те водим на почивка и след малко, бам развод.. Какво стана? Кой развали работата, трети човек ли има? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Ти ли ги пускаш тия песни от последните два дни в страницата, дето си админ? :1000 (29): Да Защо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 :1000 (29): Да Защо? Миииии..де да знам. :1000 (29): Да не си in love? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Колегата дойде с една бвсна музика, до 6:00 сутринтс пил с приятели, не е спал, не знае къде се намира. И ме навиха с него и другия колега, и колежки към 19:30 да ходим на капаните да хапнем и да пием. Колегата пак ще идва да ме вземе, обаче майка му ще кара, после и майка му ще ни прибира. Ще се запознавам и с майка му, оня ден с баща ми той, днес аз с майка му, ужас. На работа само ни питат сватба ще има ли, ние само колеги сме. Как ще се запозная с майка му, не знам. Да се чудв каквонда обличам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Миииии..де да знам. :1000 (29): Да не си in love? :1000 (29): Неееееее Солетката сигурно и мен ме е проклела... и любовта ме подминава след като ме види :1000 (29): Просто вдигам активноста Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Колегата дойде с една бвсна музика, до 6:00 сутринтс пил с приятели, не е спал, не знае къде се намира. И ме навиха с него и другия колега, и колежки към 19:30 да ходим на капаните да хапнем и да пием. Колегата пак ще идва да ме вземе, обаче майка му ще кара, после и майка му ще ни прибира. Ще се запознавам и с майка му, оня ден с баща ми той, днес аз с майка му, ужас. На работа само ни питат сватба ще има ли, ние само колеги сме. Как ще се запозная с майка му, не знам. Да се чудв каквонда обличам. Това трябва да се проследи! Ще чакам цял ден пред вас ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Ванчо, какво общо имаш с потребителката Simona.? Интересно... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Интересно... Интересно е, но чакам той дали ще ми каже и после аз ще коментирам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Ванчо, какво общо имаш с потребителката Simona.? Близка ми е. Учим заедно и дори е живяла в нас. Мон Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Близка ми е. Учим заедно и дори е живяла в нас. Мон Това ли е причината да делите едно ip? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Това ли е причината да делите едно ip? Ма моля те, и в нас живеят няколко потребители от форума. Не виждам нищо странно в това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Добър ден Има ли настроение? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Добро утро се казва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Добро утро се казва. Аз съм буден от 4 часа бе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Ма моля те, и в нас живеят няколко потребители от форума. Не виждам нищо странно в това. Я го питай от кой град е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Я го питай от кой град е Той е казвал, че е от Пловдив и живее в Кичука и Съдийски. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Той е казвал, че е от Пловдив и живее в Кичука и Съдийски. Много е интересно как тя не е влизала от много време, след което се е регнал той и влиза тук :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Винаги е имало нещо женско във Ванчо, някаква злоба към мен, като към друга атрактивна и силна дама! Вчера дойде и започна да се прави на открехнат! Работата е ясна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Честит празник,котенца! :1000 (34): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Честит празник,котенца! :1000 (34): Световен ден на котките ли е днес? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Световен ден на котките ли е днес? Лол,не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Световен ден на Ванчо-Симонките... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Световен ден на Ванчо-Симонките... Много обичаш да хапеш, обаче ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Янева,ти ли си шефа във вас? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари