Vancho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Много е интересно как тя не е влизала от много време, след което се е регнал той и влиза тук :1000 (29): Не виждаш ли, че моята регистрация е от 2010-та? Айде във филма сме. :1000 (29): Гледам, че нейната е от 2016-та, ip-то може да е едно ако се е регнала от тела през моята wi-fi мрежа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Много обичаш да хапеш, обаче ! Особено сладко-нахални Джигита! Янева,ти ли си шефа във вас? :1000 (29): Познай от три пъти? Не виждаш ли, че моята регистрация е от 2010-та? Айде във филма сме. :1000 (29): Гледам, че нейната е от 2016-та, ip-то може да е едно ако се е регнала от тела през моята wi-fi мрежа? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Осъзнавате ли какво е направила Преси за нас - тя е жертвала личното си щастие, за да сме ние щастливи! :1000 (21): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Познай от три пъти? Истинска кралица! Аз си избирам гаджета все с по-слаб характер,за да мога да си ги манипулирам и командоря,че иначе ако се съберем два силни характера ще се подгоним с ножовете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Истинска кралица! Аз си избирам гаджета все с по-слаб характер,за да мога да си ги манипулирам и командоря,че иначе ако се съберем два силни характера ще се подгоним с ножовете. Мога да те накарам да козируваш точно за един ден с мен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Особено сладко-нахални Джигита! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Световен ден на Ванчо-Симонките... Не си я спомням тази Симона когато е пишела... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Мога да те накарам да козируваш точно за един ден с мен! Винаги ми казват това и докато се усетят вече са попаднали в мрежата с манипулации. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Не бъди жестоко, не ме измъчвай! След мене ходиш като Джигинце! Кажи ми ясно - дали кълнеш ме, обичаш ли ме - горе-долу или не... Не си я спомням тази Симона когато е пишела... Тя не се ли появи да гласува за Преси в наградите за десетилетието сега... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Истинска кралица! Аз си избирам гаджета все с по-слаб характер,за да мога да си ги манипулирам и командоря,че иначе ако се съберем два силни характера ще се подгоним с ножовете. Така не е интересно! Избираш си със силен характер и го опитомяваш.. това е! А и да има напрежение трябва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Винаги ми казват това и докато се усетят вече са попаднали в мрежата с манипулации. Те не се казват генералша Янева! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Тя не се ли появи да гласува за Преси в наградите за десетилетието сега... :roll1: Леля Ванче кога с такива фенове? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Не бъди жестоко, не ме измъчвай! След мене ходиш като Джигинце! Кажи ми ясно - дали кълнеш ме, обичаш ли ме - горе-долу или не... Тя не се ли появи да гласува за Преси в наградите за десетилетието сега... Оооо да... май така беше. После ще разуча и това е ще ти кажа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Не се оплаквай, не съм те клел от сърце, затова нищо не те лови. Дишай спокойно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 :roll1: Леля Ванче кога с такива фенове? Аз съм една, но съм като за десетима! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Аз съм една, но съм като за десетима! Как да го разбираме сега това - по сила във форумите или по килограми? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Оооо да... май така беше. После ще разуча и това е ще ти кажа. Каква интересна случайност! Сигурно е гласувала за Преска от неговата уай - фай мрежа в Кючука... Дишай спокойно! По-скоро ще ти дишам във врата цял един форумски живот, Джиджи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Така не е интересно! Избираш си със силен характер и го опитомяваш.. това е! А и да има напрежение трябва Винаги е интересно в моите връзки,особено първите 3-4 месеца.Скандали всеки ден по няколко пъти,рев и тн. После вече вдигам скандали за престиж и сдобряване в спалнята. Те не се казват генералша Янева! Да пробваме и да видим! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Как да го разбираме сега това - по сила във форумите или по килограми? Както ще ти е по-удобно! :1000 (19): А Герганафен да почерпи - Гера е в "Нереализираните"! Хайде да гласувате! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Каква интересна случайност! Сигурно е гласувала за Преска от неговата уай - фай мрежа в Кючука... И това може да се провери Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 И това може да се провери Опасна си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Винаги е интересно в моите връзки,особено първите 3-4 месеца.Скандали всеки ден по няколко пъти,рев и тн. После вече вдигам скандали за престиж и сдобряване в спалнята. Да пробваме и да видим! И това може да се провери Сигурно е спала у тях и е видяла, че остават няколко часа, в които може да се гласува за наградите, а Пресли изостава, спрямо Галчет... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Опасна си Съмняваш ли се в мен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Първата постната песен на Андрю от теб! Скрийншотвам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Имам си аз една тайна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Първата постната песен на Андрю от теб! Скрийншотвам! И предпоследната - ще има още една в "Нереализираните"! Нали съм обещала... Имам си аз една тайна! Фен си ти на Ванча, само се правиш! Даже беше гласувал за нея за певица на десетилетието, но после ти изтриха поста, когато реши да се правиш на мой враг! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари