xroflx9 Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Не съм те чувал тогава. :1000 (29): Е,тогава не бях толкова скандален колкото сега.Там с всички се разбирах,дори с тези,с които в началото се карах. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Още ли го хейтиш? Не,безразличен ми е.Даже бих се изпраскал с него ако ми падне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Не,безразличен ми е.Даже бих се изпраскал с него ако ми падне. Жалко, реших, че тъкмо си намерихме тема да се скараме. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Жалко, реших, че тъкмо си намерихме тема да се скараме. :1000 (29): За хулене на Галин винаги съм готов! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Искам лятооо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Аз сега се мъчих с едни, ама не ми се получаваше, взела съм много големи и ефектът е drag queen. Нещо не мога да ги поставя правилно, но ще се упражнявам. За магнитни мигли съм гледала доста клипчета, ама е пипкаво и май не са много доволни. То реално се слагат два пласта мигли - едни над твоите и едни под тях, като сандвич и на всеки пласт има магнитна лента. Малко ми е странно, а и не съм виждала в България. На мен не ми харесват много тези косъм по косъм заради това, че изглеждат добре около седмица-две и после "падат" надолу и затварят окото. Затова се насочих към тези, които си слагаш и махаш, когато пожелаеш, но си иска практика, за да се поставят добре. И на мен са ми странни магнитните, иначе имаше един сайт в който ги има. И аз мисля да си взема от другите и да се упражнявам с лепилцето. Има много клипчета в нета в които показват как си слагат. Тази Боби имаше, ако я знаеш. Ти какви си взе, на коя марка. В салона където ходя на фпизьор има едно момиче, което гримира и тя ми беше казала, че ако са много дълги както при тебе отрязва от крайчетата с ножичка за да нагласи да са точна дължина и тогава ги лепи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 И на мен са ми странни магнитните, иначе имаше един сайт в който ги има. И аз мисля да си взема от другите и да се упражнявам с лепилцето. Има много клипчета в нета в които показват как си слагат. Тази Боби имаше, ако я знаеш. Ти какви си взе, на коя марка. В салона където ходя на фпизьор има едно момиче, което гримира и тя ми беше казала, че ако са много дълги както при тебе отрязва от крайчетата с ножичка за да нагласи да са точна дължина и тогава ги лепи. Боби мъничко ме дразни в първите си видеа, напоследък е по-поносима, но клиповете й са ми прекалено как да кажа... обяснителни и ме натоварват. Гледам повече на английски видеа. Иначе марката е някаква Eylure от Лили, не ми се даваха луди пари за Sephora или MAC като знам, че няма да успея да ги сложа и накрая ще ги изхабя и хвърля. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 А ти случайно да си защитавал Андреа от тази Фенка на Галка,чд май имам някакви мътни спомени? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Боби мъничко ме дразни в първите си видеа, напоследък е по-поносима, но клиповете й са ми прекалено как да кажа... обяснителни и ме натоварват. Гледам повече на английски видеа. Иначе марката е някаква Eylure от Лили, не ми се даваха луди пари за Sephora или MAC като знам, че няма да успея да ги сложа и накрая ще ги изхабя и хвърля. Да, ще си купим от хубавите, като се научим да ги слагаме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Габчи, май си хвърлила око на онзи пич от "София ден и нощ". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Изумяват ме тези как 2 часа си седят и следят какво се случва. Видеото е много сурово и тежичко. Аз бих хванала пътя веднага, без да гледам и обсъждам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Изумяват ме тези как 2 часа си седят и следят какво се случва. Видеото е много сурово и тежичко. Аз бих хванала пътя веднага, без да гледам и обсъждам. Милата тя! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Добрите работи ставали бавно,но не и сегааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Защо трябва да се плаща в spotify? Не мога да гледам интервюто с Рики https://open.spotify.com/episode/7G00LPtbJh...55anTuPg#upsell Някой, ако може да ми го свали и прати.Лягам,че както казаха колегите: спим набързо и пак на работа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 :1000 (10): :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 :Vishenka_05: Това как да го разбирам?Таня не те пусна вкъщи ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Това как да го разбирам?Таня не те пусна вкъщи ли? Не живее сама и нямаше как да спя при нея Защо се сърдиш? :1000 (34): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Не живее сама и нямаше как да спя при нея Защо се сърдиш? :1000 (34): И питаш даже? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 И питаш даже? Стига де.. Таня е само позната приятелка Отключи стаята и да си лягаме.. Много е неудобно на дивана Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Стига де.. Таня е само позната приятелка Отключи стаята и да си лягаме.. Много е неудобно на дивана :roll1: Тази нощ ще спиш там Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 :roll1: Тази нощ ще спиш там Много си лошаа Ако гушна букета... ще плачеш много за мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Много си лошаа Ако гушна букета... ще плачеш много за мен Няма да го гушнеш... от един диван :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Няма да го гушнеш... от един диван :1000 (29): Ами може да не е от дивана, а от бактериите или хлебарките Може и паяците да ме изядат през нощта :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Ами може да не е от дивана, а от бактериите или хлебарките Може и паяците да ме изядат през нощта :1000 (29): И какво да направя сега? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари