Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

Стел, питаш ме някви работи, отговарям, а после си ги коментираш с Янева. ?

Айде, проучвай. Чакаме материала и резултатите от разследването. :1000 (29):

Янева, та аз дори не съм гласувал за твоите награди. Говориш наизуст. Как ти се занимава? ;) Ако не си забелязала, гледам да се държа възпитано по отношение на теб. Въпреки заяжданията ти.

Нещо лошо ли те попитах? Виждам ай пи-тата на всички и ми стана интересно, ето че ти сам си казваш. А другото за разследването беше майтап... не съм следовател все още, но ако искам мога :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Стел, нищо лошо не си питала ама ми стана смешно от цялата ситуация. А за разследването мога да помагам. Интересувам се от криминалистика, лабораторни анализи, отпечатъци и т.н. Call me. :1000 (29):

Янева, отказвам се. :1000 (29): Можеш да си мислиш, каквото си искаш.

За 8 години - 190 коментара. Очевидно не ме еб* особено за форума. Може да ми се делийтне акаунта. Този на Мон също, със сигурност и на нея и е през оная работа.

Ще й разправям. :1000 (29):

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

Стел, нищо лошо не си питала ама ми стана смешно от цялата ситуация. А за разследването мога да помагам. Интересувам се от криминалистика, лабораторни анализи, отпечатъци и т.н. Call me. :1000 (29):

Янева, отказвам се. :1000 (29): Можеш да си мислиш, каквото си искаш.

За 8 години - 190 коментара. Очевидно не ме еб* особено за форума. Може да ми се делийтне акаунта. Този на Мон също, със сигурност и на нея и е през оная работа.

Ще й разправям. :1000 (29):

Аз го играя хакер, това ми е едната специалност и разследвам хората в мрежата, по-различно е от това, което предлагаш ти. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Аз го играя хакер, това ми е едната специалност и разследвам хората в мрежата, по-различно е от това, което предлагаш ти. :1000 (29):

Аз просто си търся повод да ме търсиш. Да ме занимаваш. На на на на , върти ми се в главата. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Това трябва да се проследи!

Ще чакам цял ден пред вас !

Прибрахме се с колегата, трябва да му дам отговор дали ще идвам да ме вземе.

Ники ми е бесен като му казах, вика за какво ще ходиш с тоя, аз му казах, че колежките ме канят с него.

А и да се запознавам с майка му изобщо не ми допада.

Сподели в други сайтове

Направо ужас, даже колегата вика, че ако нямам пари, щял да ме черпи. Баща ми питаше пак ли тоя те взе и прибра, викам да. После на работа пак за сватба ни говорят, викам няма шанс. Колегата щял да дойде с розова риза заради мен, днес като бях на работа с розова фанелка и ми вика, а така искам те розова, да си ми розовичка.

Сподели в други сайтове

Какво сте луднали по тази песен.. мен нещо не ме кефи.

Аз по принцип ги харесвам много тях двете. Много са красиви и пеят зверски добре. Имат някви супер рнб гласчета.

Тея два кавъра са им топ. Много зарибяват. Пеят ги и по участия.

Чакам ги да дойдат в Bling club и ще им ходя.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...