Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Стел, питаш ме някви работи, отговарям, а после си ги коментираш с Янева. ? Айде, проучвай. Чакаме материала и резултатите от разследването. :1000 (29): Янева, та аз дори не съм гласувал за твоите награди. Говориш наизуст. Как ти се занимава? Ако не си забелязала, гледам да се държа възпитано по отношение на теб. Въпреки заяжданията ти. Нещо лошо ли те попитах? Виждам ай пи-тата на всички и ми стана интересно, ето че ти сам си казваш. А другото за разследването беше майтап... не съм следовател все още, но ако искам мога Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Стел, нищо лошо не си питала ама ми стана смешно от цялата ситуация. А за разследването мога да помагам. Интересувам се от криминалистика, лабораторни анализи, отпечатъци и т.н. Call me. :1000 (29): Янева, отказвам се. :1000 (29): Можеш да си мислиш, каквото си искаш. За 8 години - 190 коментара. Очевидно не ме еб* особено за форума. Може да ми се делийтне акаунта. Този на Мон също, със сигурност и на нея и е през оная работа. Ще й разправям. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Стел, нищо лошо не си питала ама ми стана смешно от цялата ситуация. А за разследването мога да помагам. Интересувам се от криминалистика, лабораторни анализи, отпечатъци и т.н. Call me. :1000 (29): Янева, отказвам се. :1000 (29): Можеш да си мислиш, каквото си искаш. За 8 години - 190 коментара. Очевидно не ме еб* особено за форума. Може да ми се делийтне акаунта. Този на Мон също, със сигурност и на нея и е през оная работа. Ще й разправям. :1000 (29): Аз го играя хакер, това ми е едната специалност и разследвам хората в мрежата, по-различно е от това, което предлагаш ти. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Аз го играя хакер, това ми е едната специалност и разследвам хората в мрежата, по-различно е от това, което предлагаш ти. :1000 (29): Аз просто си търся повод да ме търсиш. Да ме занимаваш. На на на на , върти ми се в главата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Аз просто си търся повод да ме търсиш. Да ме занимаваш. На на на на , върти ми се в главата. Какво сте луднали по тази песен.. мен нещо не ме кефи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Това трябва да се проследи! Ще чакам цял ден пред вас ! Прибрахме се с колегата, трябва да му дам отговор дали ще идвам да ме вземе. Ники ми е бесен като му казах, вика за какво ще ходиш с тоя, аз му казах, че колежките ме канят с него. А и да се запознавам с майка му изобщо не ми допада. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Направо ужас, даже колегата вика, че ако нямам пари, щял да ме черпи. Баща ми питаше пак ли тоя те взе и прибра, викам да. После на работа пак за сватба ни говорят, викам няма шанс. Колегата щял да дойде с розова риза заради мен, днес като бях на работа с розова фанелка и ми вика, а така искам те розова, да си ми розовичка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Какво сте луднали по тази песен.. мен нещо не ме кефи. Аз по принцип ги харесвам много тях двете. Много са красиви и пеят зверски добре. Имат някви супер рнб гласчета. Тея два кавъра са им топ. Много зарибяват. Пеят ги и по участия. Чакам ги да дойдат в Bling club и ще им ходя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Готова съм да излизам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Танче, защо си казала на Ники? Как няма да ти мрънка... не му казвай всичко. И какво ще ходиш ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Както ще ти е по-удобно! :1000 (19): А Герганафен да почерпи - Гера е в "Нереализираните"! Хайде да гласувате! Thank you, Queen Yaneva! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Браво бе. Да беше играл на 1 лев поне, щеше да удариш доста. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Браво бе. Да беше играл на 1 лев поне, щеше да удариш доста. :1000 (29): После ги вдигнах на 1.20 и ми даде половин екран ябълки - 80 лева Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Джига, качвай голите си снимки! Какви са тия бошлаф работи, казина и залъгалки! Искаме жива и напращяла плът... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Джига, качвай голите си снимки! Какви са тия бошлаф работи, казина и залъгалки! Искаме жива и напращяла плът... Не става Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Танче, като се прибереш разкажи за колегата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Не става Млад си още, та да не ти става! Я разкрий всички загадъчни тайни, в нощи омайни... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Млад си още, та да не ти става! Я разкрий всички загадъчни тайни, в нощи омайни... Нама да се потдам на провокаций. Пробвай с някой друг Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Джиги фон Чехльо явно е обеднял твърде много щом е опрял до казина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Джиги фон Чехльо явно е обеднял твърде много щом е опрял до казина. ДГД! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 ДГД! Това и правя всяка вечер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Това и правя всяка вечер. Ти за друго не ставаш освен ДГД! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари