Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

Оо,за много неща ставам.А и + това изречението ти е граматически грешно.Срамота Джиги!

Що да е грешно?

"Ти за друго не оставаш освен да го духаш". Къде е грешката?

Сподели в други сайтове

Аз съм си важен и остроумен,Джиги.Не съм опрял до казината за пари,значи смятай. :girl_witch:

Имам си хубава работа, баща ми си печели много добре. Аз в казината ходя да се забавлявам. Ако мямах пари, как ще си позволя како Радке ( зъба) . Много си зле

Сподели в други сайтове

Имам си хубава работа, баща ми си печели много добре. Аз в казината ходя да се забавлявам. Ако мямах пари, как ще си позволя како Радке ( зъба) . Много си зле

Естествено! Изключително престижно е да работиш като барман в заведение,което само ти и персонала знаете.Сбъднал си една от моите мечти! Иначе как ще си позволиш,много лесно,бе,Джиги фон Чехльо,залагаш по левче,което нищо чудно да си намерил като ресто в автомат за кафе. :girl_witch:

Сподели в други сайтове

Естествено! Изключително престижно е да работиш като барман в заведение,което само ти и персонала знаете.Сбъднал си една от моите мечти! Иначе как ще си позволиш,много лесно,бе,Джиги фон Чехльо,залагаш по левче,което нищо чудно да си намерил като ресто в автомат за кафе. :girl_witch:

Излагаш се смешнико, излагаш се

Сподели в други сайтове

Защо му викате Джига ?? Ахахах
Мой патент!

Джига-Рига, Джиджи, Джинджифилче, Джиго...

По същия начин мегастарката стана Кайо и Кайче! :3fdb8960598fa63e:

Подхожда им невероятно!

Сподели в други сайтове

Казах ти Джиги,ти се излагаш с казината,не аз.Аз не съм виновен,че и в София не можеш да успееш. :1000 (19):
Готова съм да приютя Джиджонко у дома в София, само да се сдобия с още един Иванов поданик във форума! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Готова съм да приютя Джиджонко у дома в София, само да се сдобия с още един Иванов поданик във форума! :Vishenka_05:

Сакън! Ще вземе да опраши мъжа ти,то принципно от веднъж педераст не се става ама знаеш ли??

По-добре Кити

Сподели в други сайтове

Сакън! Ще вземе да опраши мъжа ти,то принципно от веднъж педераст не се става ама знаеш ли??

По-добре Кити

Джоко е по-колоритен, от Кита ме заболява главата! :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Джоко е по-колоритен, от Кита ме заболява главата! :1000 (29):

Нима те е страх,че ще вземе престола ти? Сигурно ще те кара да я къпеш,защото я е страх да не се подхлъзне в мократа баня! :3fdb8960598fa63e:

• Haha 1
Сподели в други сайтове

Казах ти Джиги,ти се излагаш с казината,не аз.Аз не съм виновен,че и в София не можеш да успееш. :1000 (19):

Ти тъп ли си или да? Цял форум разбра от къде сън само ти не!

Сподели в други сайтове

Ти тъп ли си или да? Цял форум разбра от къде сън само ти не!

Ами да де,Джиги,нали това казвам.Не си успял в родното си място и сега се пробваш в София отново неуспешно..

Сподели в други сайтове

Той си живее в Панагюрище. Не е тръгвал да успява или да бачка в София.

Пресвета Дево Мария! В каква дълбока заблуда съм живял,мислех си че Джиги е на гурбет в София,тцтц,ужас. :1000 (29): :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...