Danger. Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Ко праите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 :mf_surrender: Какво? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 :mf_surrender: Какво размяташ тук? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Какво? Защо обръщате внимание на фейк профила Виждате че никой не се разбира с него и постоянно си търси хора за скандали Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Какво размяташ тук? calvin klein ( boxers ) :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Ко праите Барам си го Ти? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Защо обръщате внимание на фейк профила Виждате че никой не се разбира с него и постоянно си търси хора за скандали О,да,друго си е да занимаваш хората с сексуалната си незадоволеност. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 calvin klein ( boxers ) :1000 (29): Виждам че са боксерки, но защо ги размотаваш тук? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Защо обръщате внимание на фейк профила Виждате че никой не се разбира с него и постоянно си търси хора за скандали Просто ми стана смешно, че постоянно повтаря за тая София. Извинявай! Повече няма да му обръщам внимание. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 :1000 (29): Аз да съм незадоволен?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 :1000 (29): Аз да съм незадоволен?! Очевидно,но какво да се прави.. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Очевидно,но какво да се прави.. :1000 (19): Той си има жена не го мисли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Той си има жена не го мисли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Виждам че са боксерки, но защо ги размотаваш тук? Давам ти сигнал да си лягаме, че нещо съм сексуално незадоволен и ми гърмят бушоните :1000 (29): Просто ми стана смешно, че постоянно повтаря за тая София. Извинявай! Повече няма да му обръщам внимание. Така те искам! Къде беше снощи? Цяла вечер те споменавах и след като спряхме да пишем се появи :1000 (29): Той си има жена не го мисли Сигурно си искала да цитираш шамотния шамотник Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Така те искам! Къде беше снощи? Цяла вечер те споменавах и след като спряхме да пишем се появи :1000 (29): Бях навън за около 2 часа, след това се прибрах и правих хороскоп, гледах филм и се опитах да спя. Не можах да заспя. Като влезнах в рама, видях, че си ме споменавал няколко пъти. Разваляш ми съня!!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Давам ти сигнал да си лягаме, че нещо съм сексуално незадоволен и ми гърмят бушоните :1000 (29): Сигурно си искала да цитираш шамотния шамотник Идвам, все пак те чаках цяла вечер. Ако искаш снимай да му покажеш То се подразбира че него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Идвам, все пак те чаках цяла вечер. Ако искаш снимай да му покажеш То се подразбира че него. След като не си запозната с личния ми живот по-добре не го коментирай. Бъркаш думата гъзар със загорял. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Бях навън за около 2 часа, след това се прибрах и правих хороскоп, гледах филм и се опитах да спя. Не можах да заспя. Като влезнах в рама, видях, че си ме споменавал няколко пъти. Разваляш ми съня!!!!! И аз последните дни не мога да спя... не знам защо Какъв хороскоп си правил? Кой филм гледа? Идвам, все пак те чаках цяла вечер. Ако искаш снимай да му покажеш То се подразбира че него. И аз цяла вечер мислих за теб ( само лоши неща ) Снимки не давам! Само на живо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 След като не си запозната с личния ми живот по-добре не го коментирай. Бъркаш думата гъзар със загорял. Какво пък съм казала за личният ти живот? Просто обърках цитата, това не беше за теб.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 И аз последните дни не мога да спя... не знам защо Какъв хороскоп си правил? Кой филм гледа? От пълнолунието е май. Бая хора сме така. То днес свършва, дано се прекрати тая превъзбуда. Хороскоп на Сашо. Гледах Анатомията и пак ми текнаха сълзи като на няква путка, човек! Баси филма, уникален е! Ти межудругото от кое летище летиш за насам на 9-ти? От Станстед ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 И аз последните дни не мога да спя... не знам защо Какъв хороскоп си правил? Кой филм гледа? И аз цяла вечер мислих за теб ( само лоши неща ) Снимки не давам! Само на живо Защо не можеш да спиш? На мен ми пречи луната, ставам вампир, внимавай Какво лошо си мислил за мен и защо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Хороскоп на Сашо. Да е излизало нещо за влюбена в него фенка на маман? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Да е излизало нещо за влюбена в него фенка на маман? :1000 (29): :1000 (29): Попитай го. Забранил ми е да коментирам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 :1000 (29): :1000 (29): Попитай го. Забранил ми е да коментирам. С него не разговарям! Сърдита съм му! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 С него не разговарям! Сърдита съм му! Заради "аман от маман" ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари