Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

Плюс, че приличала на дърта собственичка на бардаци! :3fdb8960598fa63e:

Наистина, Янева, промяната в него личи. Помниш ли преди месец-два как ръсеше суперлативи за Ивана? А сега обърна плочата. Много мерзавско! Прелъстява и изоставя. После "карма-марма", а-у. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

От пълнолунието е май. Бая хора сме така. То днес свършва, дано се прекрати тая превъзбуда.

Хороскоп на Сашо.

Гледах Анатомията и пак ми текнаха сълзи като на няква путка, човек! Баси филма, уникален е! :bowdown:

Ти межудругото от кое летище летиш за насам на 9-ти? От Станстед ли?

London Luton ( до преди седмица не се знаеше дали ще се прибирам )

И аз искам хороскоп :1000 (29):

Аз утре ще ходя да гледам Avengers: Infinity War ( готвя се от два месеца ) :1000 (29):

Очаквам брутален филм! Голям фен съм !

Защо не можеш да спиш? На мен ми пречи луната, ставам вампир, внимавай :3fdb8960598fa63e:

Какво лошо си мислил за мен и защо? :mf_surrender:

Не знам...

Явно е от пълнолунието ли.. не знам

Мислих как да те отвлека на срещата ни и къде точно да ти изтръгна сърцето :1000 (29): :whistling:

Сподели в други сайтове

Наистина, Янева, промяната в него личи. Помниш ли преди месец-два как ръсеше суперлативи за Ивана? А сега обърна плочата. Много мерзавско! Прелъстява и изоставя. После "карма-марма", а-у. :3fdb8960598fa63e:
Идеше ми снощи да му кажа, че косматата слива може да бъде само работничка в бардака на маман мега звезда, което пак я слага по-долу от Калудова в йерархията! :1000 (29):

Но го обожавам и реших да му го спестя! Сега обаче ме ядосва още, та го пиша!

Сподели в други сайтове

London Luton ( до преди седмица не се знаеше дали ще се прибирам )

И аз искам хороскоп :1000 (29):

Аз утре ще ходя да гледам Avengers: Infinity War ( готвя се от два месеца ) :1000 (29):

Очаквам брутален филм! Голям фен съм !

Не знам...

Явно е от пълнолунието ли.. не знам

Мислих как да те отвлека на срещата ни и къде точно да ти изтръгна сърцето :1000 (29): :whistling:

Каква среща? Аз съм ти сърдита! Трупаш точки за развод :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Нали резервирахме хотел в София за 13 май? Не помниш ли? :mf_surrender:

Нали не мислиш да ми вземеш сърцето точно в хотела :1000 (29): Пък и друго обеща по този въпрос, не помниш ли?

Сподели в други сайтове

Нали не мислиш да ми вземеш сърцето точно в хотела :1000 (29): Пък и друго обеща по този въпрос, не помниш ли?

:1000 (29):

Няма да е в хотела :1eye:

Знаеш много добре, че помня :whistling:

Сподели в други сайтове

Нищо няма за разправяне за колегата, не искам да го виждам, не му говоря и едва го изтрайвам в момента на работа, не искам и да ме взема и прибира вече. Точка!

Сподели в други сайтове

Чак пък съперница.. :D

Да не съм Галин че д имаш съперници :1000 (29):

Брутален аватар!

Нищо няма за разправяне за колегата, не искам да го виждам, не му говоря и едва го изтрайвам в момента на работа, не искам и да ме взема и прибира вече. Точка!

Защо? :helpsmilie:

Какво е направил, нали се разбирахте?

Сподели в други сайтове

Полски ясновидец: Задава се война! Бягайте в България...

През 2013 година е ангажиран от полицията в Краков в разследването на убийството на 23-годишна студентка. Говорител на прокуратурата твърди, че информацията, дошла от медуима е помогнала много за точещото се с години разследване.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...