Yaneva Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Заради "аман от маман" ли? Плюс, че приличала на дърта собственичка на бардаци! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Янева,изключително натъжен съм от факта,че Джиги не бил наш съгражданин! Как ще коментираш тази трагедия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Плюс, че приличала на дърта собственичка на бардаци! Наистина, Янева, промяната в него личи. Помниш ли преди месец-два как ръсеше суперлативи за Ивана? А сега обърна плочата. Много мерзавско! Прелъстява и изоставя. После "карма-марма", а-у. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 От пълнолунието е май. Бая хора сме така. То днес свършва, дано се прекрати тая превъзбуда. Хороскоп на Сашо. Гледах Анатомията и пак ми текнаха сълзи като на няква путка, човек! Баси филма, уникален е! Ти межудругото от кое летище летиш за насам на 9-ти? От Станстед ли? London Luton ( до преди седмица не се знаеше дали ще се прибирам ) И аз искам хороскоп :1000 (29): Аз утре ще ходя да гледам Avengers: Infinity War ( готвя се от два месеца ) :1000 (29): Очаквам брутален филм! Голям фен съм ! Защо не можеш да спиш? На мен ми пречи луната, ставам вампир, внимавай Какво лошо си мислил за мен и защо? Не знам... Явно е от пълнолунието ли.. не знам Мислих как да те отвлека на срещата ни и къде точно да ти изтръгна сърцето :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Наистина, Янева, промяната в него личи. Помниш ли преди месец-два как ръсеше суперлативи за Ивана? А сега обърна плочата. Много мерзавско! Прелъстява и изоставя. После "карма-марма", а-у. Идеше ми снощи да му кажа, че косматата слива може да бъде само работничка в бардака на маман мега звезда, което пак я слага по-долу от Калудова в йерархията! :1000 (29): Но го обожавам и реших да му го спестя! Сега обаче ме ядосва още, та го пиша! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 London Luton ( до преди седмица не се знаеше дали ще се прибирам ) И аз искам хороскоп :1000 (29): Аз утре ще ходя да гледам Avengers: Infinity War ( готвя се от два месеца ) :1000 (29): Очаквам брутален филм! Голям фен съм ! Не знам... Явно е от пълнолунието ли.. не знам Мислих как да те отвлека на срещата ни и къде точно да ти изтръгна сърцето :1000 (29): Каква среща? Аз съм ти сърдита! Трупаш точки за развод :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Каква среща? Аз съм ти сърдита! Трупаш точки за развод :1000 (29): Нали резервирахме хотел в София за 13 май? Не помниш ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Нали резервирахме хотел в София за 13 май? Не помниш ли? Нали не мислиш да ми вземеш сърцето точно в хотела :1000 (29): Пък и друго обеща по този въпрос, не помниш ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Нали не мислиш да ми вземеш сърцето точно в хотела :1000 (29): Пък и друго обеща по този въпрос, не помниш ли? :1000 (29): Няма да е в хотела Знаеш много добре, че помня Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 :1000 (29): Няма да е в хотела Знаеш много добре, че помня Точно защото знам, а сега тук казваш друго Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Точно защото знам, а сега тук казваш друго Случва се да забравя, но след това се сещам :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Случва се да забравя, но след това се сещам :1000 (29): Значи все пак беше забравил за това и беше нагласил буркана и за мен? Няма да стане така обаче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Значи все пак беше забравил за това и беше нагласил буркана и за мен? Няма да стане така обаче. Нее Смених името ти и сложих това на Мимчу :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Нее Смених името ти и сложих това на Мимчу :1000 (29): Все пак е имало вариант за мен.. :1000 (29): И сега пак за нея.. макар че аз съм доволна от това :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Все пак е имало вариант за мен.. :1000 (29): И сега пак за нея.. макар че аз съм доволна от това :1000 (29): Все пак ми е съгражданка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Все пак ми е съгражданка Ще имам една съперница по-малко... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Ще имам една съперница по-малко... Чак пък съперница.. Да не съм Галин че д имаш съперници :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Мейтал ми благодари сега за рождения си ден- бившо гадже на Рики и негова гримьорка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Нищо няма за разправяне за колегата, не искам да го виждам, не му говоря и едва го изтрайвам в момента на работа, не искам и да ме взема и прибира вече. Точка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Чак пък съперница.. Да не съм Галин че д имаш съперници :1000 (29): Брутален аватар! Нищо няма за разправяне за колегата, не искам да го виждам, не му говоря и едва го изтрайвам в момента на работа, не искам и да ме взема и прибира вече. Точка! Защо? Какво е направил, нали се разбирахте? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Полски ясновидец: Задава се война! Бягайте в България... През 2013 година е ангажиран от полицията в Краков в разследването на убийството на 23-годишна студентка. Говорител на прокуратурата твърди, че информацията, дошла от медуима е помогнала много за точещото се с години разследване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Как сте банда? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Пустош. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Пустош. Като вече няма любов тук какво очакваш... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари