Gadinata Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Като вече няма любов тук какво очакваш... Тежък развод беше, но се преживява! И вие ще го преживеете :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Като вече няма любов тук какво очакваш... Ще слушаме песните на Емануела и ще кълнем! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Тежък развод беше, но се преживява! И вие ще го преживеете :1000 (29): Мина ли ти вече? Ще слушаме песните на Емануела и ще кълнем! Емануела пръсна с песен! А кого ще кълнеш? Как ти се отразява развода, нещо ново на хоризонта? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Емануела пръсна с песен! А кого ще кълнеш? Как ти се отразява развода, нещо ново на хоризонта? Мисля да се пробвам с Янева. Усещам химия между нас. На първата брачна нощ ще има смъртен случай. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Мисля да се пробвам с Янева. Усещам химия между нас. На първата брачна нощ ще има смъртен случай. :1000 (29): Този път няма да съм кума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Тежък развод беше, но се преживява! И вие ще го преживеете :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Ще слушаме песните на Емануела и ще кълнем! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Конди, доволен ли си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Конди, доволен ли си? Малко. :1000 (29): Бе да се сдобряват, но искам и мен да ме обичат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Малко. :1000 (29): Бе да се сдобряват, но искам и мен да ме обичат. Избери единия, не бъди нахален. Другият е за мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Избери единия, не бъди нахален. Другият е за мен Ти май искаш Д/П енис? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Ти май искаш Д/П енис? Какво намекваш :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Какво намекваш :1000 (29): Имам предвид, че май те влече повече към Денис. Една вечер каза, че си нямала интерес към малкия в този смисъл. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Мисля да се пробвам с Янева. Усещам химия между нас. На първата брачна нощ ще има смъртен случай. :1000 (29): Дори със десет след мен да тръгнеш... накрая пак при мен ще се върнеш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Имам предвид, че май те влече повече към Денис. Една вечер каза, че си нямала интерес към малкия в този смисъл. Адриан ми е приятелче, не мога да имам друг интерес към него. Взимай го, че тъкмо си бях купила рокля за сватбата, ще я използвам да ви стана кума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Адриан ми е приятелче, не мога да имам друг интерес към него. Взимай го, че тъкмо си бях купила рокля за сватбата, ще я използвам да ви стана кума. Не може. Той заяви, че не желаел името му да се свързва с моето. Беше категоричен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Изгубено йорки около гранда Ох, дано го намерят. Преди малко го шернах във фейса. Конди, ти нали каза, че живееш някъде там? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Изгубено йорки около гранда Ох, дано го намерят. Преди малко го шернах във фейса. Конди, ти нали каза, че живееш някъде там? Да. Излизам да го търся. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Не може. Той заяви, че не желаел името му да се свързва с моето. Беше категоричен. Според мен беше ядосан и не го мисли наистина :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Че то в Пловдив има ли хора,които да могат да си позволят йоркита? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Че то в Пловдив има ли хора,които да могат да си позволят йоркита? Преселници са от Париж. Ние тук си позволяваме само бездомни кучета от улиците. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Дори със десет след мен да тръгнеш... накрая пак при мен ще се върнеш! Да не можеш без мен да си щастлив, ей така - да знам, че живота е справедлив! Да. Излизам да го търся. :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Преселници са от Париж. Ние тук си позволяваме само бездомни кучета от улиците. :roll1: Как да не се гавриш с такива тъпаци? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Преселници са от Париж. Ние тук си позволяваме само бездомни кучета от улиците. От крайните квартали на Париж*. Е,няма лошо и без това са по-здрави от породистите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Мисля да се пробвам с Янева. Усещам химия между нас. На първата брачна нощ ще има смъртен случай. :1000 (29): :crying_anim02: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари