xroflx9 Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 :roll1: Как да не се гавриш с такива тъпаци? И аз така мисля като видя коментар на някой Галенов.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 :crying_anim02: Ти си ми в сърцето вовеки, но нещо ми се губиш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 От крайните квартали на Париж*. Е,няма лошо и без това са по-здрави от породистите. Защо имаш набрана злоба към Пловдив? Щото пак изпревари Варна по население на последното преброяване ли? Миналия път - Евгени Минчев не би спал с някой от Пловдив. Сега - В Пловдив хората не можели да си позволят скъпи кучета. Пълни глупости. Пак ми търсиш вниманието и искаш да почваме да се заяждаме ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Изгубено йорки около гранда Ох, дано го намерят. Преди малко го шернах във фейса. Конди, ти нали каза, че живееш някъде там? Симона не е ли на пижама парти у вас тази вечер, да ходите заедно по дирите на йоркито? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Че то в Пловдив има ли хора,които да могат да си позволят йоркита? Ти сериозно ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Защо имаш набрана злоба към Пловдив? Щото пак изпревари Варна по население на последното преброяване ли? Миналия път - Евгени Минчев не би спал с някой от Пловдив. Сега - В Пловдив хората не можели да си позволят скъпи кучета. Пълни глупости. Пак ми търсиш вниманието и искаш да почваме да се заяждаме ли? Каква злоба към Пловдив? И какво общо има Варна тук? Дори пловдичани си признават,че Варна и София са повече във всяко едно отношение от Пловдив.Просто си има градове,които харесвам и такива,които не. Съжалявам ако имаш световъртеж,но светът не се върти около теб,че да търся твоето внимание,пък и нали вчера каза,че няма да ми обръщаш такова? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Че то в Пловдив има ли хора,които да могат да си позволят йоркита? Има, да. Виждам доста често по улиците. Останал съм с впечатление, че в момента са едни от най-търсените/купувани породи. Ние имаме три. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Ти сериозно ли? Абсолютно! Половината им сгради да ги бутна и ще паднат,какво остава за йоркита? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Къде е heartless да коментираме топ книгата - ''Кодово име: Живот''? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Къде е heartless да коментираме топ книгата - ''Кодово име: Живот''? Сигурно пак въздиша по чичковци. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Къде е heartless да коментираме топ книгата - ''Кодово име: Живот''? Това книгата на Червенкова ли беше, или се бъркам? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Каква злоба към Пловдив? И какво общо има Варна тук? Дори пловдичани си признават,че Варна и София са повече във всяко едно отношение от Пловдив.Просто си има градове,които харесвам и такива,които не. Съжалявам ако имаш световъртеж,но светът не се върти около теб,че да търся твоето внимание,пък и нали вчера каза,че няма да ми обръщаш такова? :1000 (29): Аз ти знам подмолната тактика на теб. Ти не цитираш директно човека, който искаш да провокираш, а само пускаш злоблив коментар, свързан с темата, която той е обсъждал. Който е дошъл в Пловдив - или се е влюбил в него, или най-малкото го е харесал много. На Варна предимството й е плажа и морската градина. Оттам нататък всичко е едно преселено, презастроено панелно гето, в което не може да се диша от натъпкани една до друга сгради. За тесните булеварди да не говорим. Заплатите са по-високи от пловдивските за сметка на доста по-скъп живот. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Аз ти знам подмолната тактика на теб. Ти не цитираш директно човека, който искаш да провокираш, а само пускаш злоблив коментар, свързан с темата, която той е обсъждал. Който е дошъл в Пловдив - или се е влюбил в него, или най-малкото го е харесал много. На Варна предимството й е плажа и морската градина. Оттам нататък всичко е едно преселено, презастроено панелно гето, в което не може да се диша от натъпкани една до друга сгради. За тесните булеварди да не говорим. Заплатите са по-високи от пловдивските за сметка на доста по-скъп живот. Няма какво да се дърлите - Айтос е номер 1! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 А относно спора за градовете, София е едно голямо село. Страшно много се радвам, че се махнах от там. 6г живях там и все едно някой ми изпиваше енергията. А Пловдив е уникален град, мноого ми е на сърце. Всеки път като отида и се чувствам като преродена и по нищо не отстъпва нито на София, нито на Варна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Няма какво да се дърлите - Айтос е номер 1! Той е друга категория град. Сред подобните му - Чирпан, Карнобат и Нова Загора, да, номер 1 е. Имат един квартал, който е на баир и от него се открива гледка към полетата на Тракия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Много е тъпо в София, наистина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Аз ти знам подмолната тактика на теб. Ти не цитираш директно човека, който искаш да провокираш, а само пускаш злоблив коментар, свързан с темата, която той е обсъждал. Който е дошъл в Пловдив - или се е влюбил в него, или най-малкото го е харесал много. На Варна предимството й е плажа и морската градина. Оттам нататък всичко е едно преселено, презастроено панелно гето, в което не може да се диша от натъпкани една до друга сгради. За тесните булеварди да не говорим. Заплатите са по-високи от пловдивските за сметка на доста по-скъп живот. Ама ти за куче ли се приемаш,че така скачаш? Никъде не съм намесил нито теб,нито някой друг човек,а просто изказах факта,че Пловдив ми е твърде прехвален беден град.Единственият хубав квартал е този до единствената ви забележителност.Капана ли как беше.. Във Варна в последните години се наливат страшно много пари.Има бум на всякакви строежи.За тази година не знам дали и в София са се наляли толкова пари колкото във Варна,докато последното,което четох за Пловдив е,че вече имате подземни кошчета..След 10-15 години да не станете квартал на София? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Много е тъпо в София, наистина. За туй бягай да учиш другаде ) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 За туй бягай да учиш другаде ) В Тракийския Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 А относно спора за градовете, София е едно голямо село. Страшно много се радвам, че се махнах от там. 6г живях там и все едно някой ми изпиваше енергията. А Пловдив е уникален град, мноого ми е на сърце. Всеки път като отида и се чувствам като преродена и по нищо не отстъпва нито на София, нито на Варна. Аз пък в София като отида се чувствам добре, само близките ми да са там и всичко е 6. Много е относително всичко за София - бих казал, че е въпрос на квартали цялостната среда и навсякъде е различно. Студентски град си е едно голямо село, но за Манастирски ливади примерно не бих могъл да кажа същото. Но всичко е въпрос на вкус все пак. Лично аз не съм посещавал кой знае колко градове, че да изразя някакво супер обективното мнение. Бургас страшно много ми харесва като град, Пловдив не е лошо градче, но много ми хареса е силно казано. Може би не съм успял да го разгледам, защото съм ходел като по-малък и не ни даваха свободата да се разкарваме там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Той е друга категория град. Сред подобните му - Чирпан, Карнобат и Нова Загора, да, номер 1 е. Имат един квартал, който е на баир и от него се открива гледка към полетата на Тракия. Пропусна най-важното! Дал е на чалгата най-значимата звезда на небосклона! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 В Тракийския Ако е за доктор да, ако е за друго -само лудите ходят там :1000 (29): Аз не съм и стъпвала там, но мин седмица ходихме една приятелка да се учи да кара. Няма такава съборетина.. В Плд или Варна май е най-яко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Ама ти за куче ли се приемаш,че така скачаш? Никъде не съм намесил нито теб,нито някой друг човек,а просто изказах факта,че Пловдив ми е твърде прехвален беден град.Единственият хубав квартал е този до единствената ви забележителност.Капана ли как беше.. Във Варна в последните години се наливат страшно много пари.Има бум на всякакви строежи.За тази година не знам дали и в София са се наляли толкова пари колкото във Варна,докато последното,което четох за Пловдив е,че вече имате подземни кошчета..След 10-15 години да не станете квартал на София? Ти не си в час. Единствената забелижителност на Пловдив била Капана. Тук има 5 мини планини в самия град, дето се наричат тепета. Има стар град, който е сред забелижителностите на Юнеско. Има Римски стадион, римски форум, сега изкопават една старинна базилика. Пълно е с туристи. Най-голямата река в България минава през града. Имаме най-големия гребен канал на Балканите. Имаме зала Колудрума, дето може да събере 8К човека вътре, вие такава зала нямате. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Това книгата на Червенкова ли беше, или се бъркам? Да. Препоръчвам ти я - супер е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Пропусна най-важното! Дал е на чалгата най-значимата звезда на небосклона! И тя го напусна и дойде да живее в Пловдив, когато беше на върха на кариерата си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари