hohster Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 На мен ми е ясно това, но гопосдин Фейк отново се прави на интересен. Не е невъзможно, но адски трудно и говорим не за сезонна работа.. Всичко е адски скъпо, а заплатите - ниски Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Гледах го - супер драматично беше направено. Само "Изгубени души" на Яница липсваше за фон! Така, казвай кои български класици не си чел, за сметка на грозотията Червеняшка, да ти правя списък и да ги почваш! После ще правим смислени дискусии за истински книги! От музика не разбираш, поне литература да ти налея в чутурата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Абсолютни глупости. Баща ми работи в сферата на корабостроенето и взима 2500 чисто и да не забравяме разните бонуси.Поне едно 3000-3500 става. Е корабостроене, корабоводене - да, ами всичко друго.. Познавам хора, които и за 400 лева работят, под минималната заплата.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Не пуша, но съм сприхава като лелка, без да се старая да го прикривам зад мазна усмивка и сладки фрази, като нея! Нищо не трябва да се прикрива! Иначе ще се появят бръчки от толкова нерви. Трябва да правиш като мен- идваш тук и изкарваш хората от великата им заблуда,например тази че Пловдив е центъра на България едва ли не. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Ама ние с него си правим веселба с масурчета. Ще се радвам, ако се престрашиш да се присъедниш към шоуто. Е, тука вече ме загуби... одеве се уговарят дружките ми за събота да излизаме и кво да шмъркали и пушили и някви такива, аз като някое детенце си бърникам тела. Грам интерес нямам в тази сфера, както и на алкохола. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Само "Изгубени души" на Яница липсваше за фон! Така, казвай кои български класици не си чел, за сметка на грозотията Червеняшка, да ти правя списък и да ги почваш! После ще правим смислени дискусии за истински книги! От музика не разбираш, поне литература да ти налея в чутурата! Книги се четат за удоволствие, не да се водят дискусии и да се похвали човек, че е чел български класики. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Е корабостроене, корабоводене - да, ами всичко друго.. Познавам хора, които и за 400 лева работят, под минималната заплата.. Това никъде не го отричам.Просто господин Дюрекс всячески се мъчи да защити бедното си,неподдържано градче без никакви значими отрасли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Нищо не трябва да се прикрива! Иначе ще се появят бръчки от толкова нерви. Трябва да правиш като мен- идваш тук и изкарваш хората от великата им заблуда,например тази че Пловдив е центъра на България едва ли не. :1000 (29): С лелка си приличам и по самочувствието! Е, тука вече ме загуби... одеве се уговарят дружките ми за събота да излизаме и кво да шмъркали и пушили и някви такива, аз като някое детенце си бърникам тела. Грам интерес нямам в тази сфера, както и на алкохола. Поздравления за което! Ненавиждам наркотици и никога не съм опитвала! Така възпитавам и поколението! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Познавам хора, които и за 400 лева работят, под минималната заплата.. Великата Варна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Книги се четат за удоволствие, не да се водят дискусии и да се похвали човек, че е чел български класики. Удоволствието не изключва начетеността! С книгата на "бизнес дамата" на минералната вода и алкохола, си направи тоалетна хартия и позабърсвай сладкото кльощаво дупе като за начало! Казвай кого започваш да четеш! Или да пиша и настоявам аз! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 С лелка си приличам и по самочувствието! Поздравления за което! Ненавиждам наркотици и никога не съм опитвала! Така възпитавам и поколението! Ох,и аз по много неща си приличам с Кривоцицестата. Единственият наркотик,който можеш да им даваш е Ивана! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Великата Варна! Наистина в момента се развива, правят булевард изцяло модернизиран с много вложени пари, ама хората са бедни. Само лятото по курортите можеш да си изкараш повече лев, иначе бачкаш за 600 лева и то безумни часове.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Удоволствието не изключва начетеността! С книгата на "бизнес дамата" на минералната вода и алкохола, си направи тоалетна хартия и позабърсвай сладкото кльощаво дупе като за начало! Казвай кого започваш да четеш! Или да пиша и настоявам аз! Като завърша. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 О, не коментирам! Джодженът ще ни прокълне да ни спира тока на всеки 5 минути! :1000 (29): Добре, не коментирай :1000 (29): Кое ти е любимото заведение? Изненада ли ще й правиш? Почваш разследване ми се струва. Лекичко и отдалече. Денис, мина ли ти вече? Не си падам по жени попринцип. Просто попитах :1000 (29): От Денис не минава лесно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Великата Варна! Поне има възможности за взимане на 5 пъти по-голяма заплата,докато в Пловдив сигирно това е тавана. После как да си позволите йоркита? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Ох,и аз по много неща си приличам с Кривоцицестата. Единственият наркотик,който можеш да им даваш е Ивана! И ти ли като Андрюшка дълго време си на сухо? Като завърша. Започвам да подозирам, че даже фундаментални и базови неща не си чел, ама иначе разбираш кой е разумен и интелигентен от публичните личности... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Добре, не коментирай :1000 (29): Кое ти е любимото заведение? Дискотека или ресторант? Кафе? Бар? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 И ти ли като Андрюшка дълго време си на сухо? Опази боже не! От 5 години не съм и не мога да си представя живот без секс. Ще стана загорял като някои потребители тук. Приличаме си по егото,лицемерието и злобата с нея.Аз затова толкова я обичам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Сигурно не вярваш, но съм огромен фен на Ивана, събирал съм всичко за нея, имам две големи тетрадки като буквари, пълни с какво ли не за нея - изрезки, плакати, картички, интервюта.. Ще ти я покажа скоро :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Дискотека или ресторант? Кафе? Бар? Ами не знам в какви обичаш да ходиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Поне има възможности за взимане на 5 пъти по-голяма заплата,докато в Пловдив сигирно това е тавана. После как да си позволите йоркита? :1000 (29): Какви възможности? Трябва да можеш да строиш кораби. Колко хора имат такива умения? Имате късмета, че сте на море. Аз вярвам на hohster, тъй като поне се е показал като честен човек, чиято цел номер 1 не е да дразни. И той казва, че повечето хора взимат по 600 лв. Отрасълът на Пловдив е производството. Най-големите индустриални зони в страната са тук и заплатите там варират между 800-1500 лв, иначе никой не се навива да работи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Ще ти я покажа скоро :1000 (29): Очаквам с нетърпение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Ами не знам в какви обичаш да ходиш? Напоследък съм най-вече да хапваме някъде навън, дискотеките май са в миналото ми! Trattoria Giuseppe Verdi ми е любимо, вкусна пица и спагети имат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Янева, кои са ти любимите книги от така наречените класики? Български, руски, западни...? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Какви възможности? Трябва да можеш да строиш кораби. Колко хора имат такива умения? Имате късмета, че сте на море. Аз вярвам на hohster, тъй като поне се е показал като честен човек, чиято цел номер 1 не е да дразни. И той казва, че повечето хора взимат по 600 лв. Отрасълът на Пловдив е производството. Най-големите индустриални зони в страната са тук и заплатите там варират между 800-1500 лв, иначе никой не се навива да работи. Имаме си такъв университет и такова училище,които са пълни.А ти къде видя да отричам,че повечето хора взимат 500-600 лева? До Варна има цял индустриален град-Девня,така че пак не се отличавате с нещо особено.Целта ми не е да дразня някого,бил съм в Пловдив 2-3 пъти и изказвам мнение,това че ти се дразниш вече не е мой проблем.Не може всички да харесваме Пловдив. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари