lucellent Публикувано на Март 29 Report Share Публикувано на Март 29 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Март 29 Author Report Share Публикувано Март 29 Не знам за вас, но на мен тази песен ми идва като копие на Емануела, въпреки че ми харесва. (мелодията на припева) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 На мен не ми прилича много на "Трий ме", на Анелия песента е готина. Тя май се канеше да я пуска още миналата година. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Чак сега си я пускам за първи път и съм много приятно изненадан. Излиза, че Анелия е запазила двете си най-свежи песни- тази и "Мило мое"- за албума и за слайдшоу, за да може на преден план да са реализирани всякакви дивотии. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Много е добра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
love_vladi Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Суперр песеннн Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dimich83 Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Нещо ново и свежо, но ще е хубаво и ако можем да я свалим за слушане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Добра песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Анелия ми е голяма любимка, но се излага много от Дай ми още. Само траш е пуснала, а какви песни правеше: поръчай пак, дай ми още. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.