Jump to content

Online: Сашка Васева ft. A. Torres - Хитът на сезона

Препоръчани коментари

Всъщност това е най-доброто на Оцко от много време. Музиката е жестока.

Всичко е малко комично, но ако Сашка е избрала песента значи все пак има нюх. Текста има интересни фрази.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Изненадан съм колко вървежно звучи парчето. Сашка наистина взе, че прояви някакъв усет и влезе в новото време. :D А и с Алфредо са добра комбинация. Това парче би трябвало без проблем да влезе в клубовете, но ди джеите като чуят Сашка... не се знае...

Сподели в други сайтове

Песента е гавра, обработката на гласа е като на креслива кокошка, Оцко наистина е за пенсия. Иначе текста е готин, това със дупнишката мадона ме изкефи. Рядко някой се самоиронизира, което ме кефи. Усмихната е, кефи.

Но песента е далеч от добра, последното наистина свястно на Оцко му беше "Диамант", от там насетне катастрофата е пълна.

Сподели в други сайтове

Сашето да не е решила да се завръща на дърти години сега остава и Петра да пусне нещо :D

Би ме зарадвало много, ама най-вероятно няма.

А навремето си мислех, че Сашка беше ударила дъното покрай скандалите с мъжа и? и историята, че щяла да ражда извънземно.

Между Биг Брадър и последните две песни успява да ликвидира всякакви носталгични влечения по себе си.

Много зле с една дума.

Сподели в други сайтове

Сашка направи яко завръщане, ха ха !!!!! Много ме изкефи песента и включването на Алфредо! Определено ще я слушам. :1000 (29):

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Сашка пръскаа!!! Близо 40 000 гледания и 200 коментара за няколко часа за изпълнител с 25 годишна кариера. Та Юнона има 140 коментара за 2 дни след песен с 3.5 милиона, за кво си говорим! Много се радвам за нея, не знам как ви дава сърце да плюете, толкова е положителна и добронамерена. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Очаквах да е по-зле, след ремикса на Марките. Песента, като за изчерпан Оцко, има потенциал, но е някак изпуснат. Поне Сашка изглежда като да се забавлява, не знам дали очаква да й потръгне, но да не й попарваме мерака на жената :D

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...