Fast Публикувано на Март 31 Report Share Публикувано на Март 31 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 31 Author Report Share Публикувано Март 31 Гавра Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Всъщност това е най-доброто на Оцко от много време. Музиката е жестока. Всичко е малко комично, но ако Сашка е избрала песента значи все пак има нюх. Текста има интересни фрази. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Сашка смаза! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Изненадан съм колко вървежно звучи парчето. Сашка наистина взе, че прояви някакъв усет и влезе в новото време. А и с Алфредо са добра комбинация. Това парче би трябвало без проблем да влезе в клубовете, но ди джеите като чуят Сашка... не се знае... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Добре, че е Тита, та да тръгне модата с чупене на дисплеи, телефони, айфони... но е закачлива песента, малко е смешно за жена на нейните години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Брутална е, слушам я за 10ти път сигурно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Кралицата е една! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Песента е гавра, обработката на гласа е като на креслива кокошка, Оцко наистина е за пенсия. Иначе текста е готин, това със дупнишката мадона ме изкефи. Рядко някой се самоиронизира, което ме кефи. Усмихната е, кефи. Но песента е далеч от добра, последното наистина свястно на Оцко му беше "Диамант", от там насетне катастрофата е пълна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Сашето да не е решила да се завръща на дърти години сега остава и Петра да пусне нещо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Не е лоша. Забавно и непретенциозно парче. Единствено повторението на фразата за айфона в припева е излишно. Дано влезе в клубовете! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Пълна манджа, фъфлене и ужасно обработен глас. За сметка на това Сашка излгежда супер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Сашето да не е решила да се завръща на дърти години сега остава и Петра да пусне нещо Би ме зарадвало много, ама най-вероятно няма. А навремето си мислех, че Сашка беше ударила дъното покрай скандалите с мъжа и? и историята, че щяла да ражда извънземно. Между Биг Брадър и последните две песни успява да ликвидира всякакви носталгични влечения по себе си. Много зле с една дума. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Сашка направи яко завръщане, ха ха !!!!! Много ме изкефи песента и включването на Алфредо! Определено ще я слушам. :1000 (29): Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Дъното Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Сашка пръскаа!!! Близо 40 000 гледания и 200 коментара за няколко часа за изпълнител с 25 годишна кариера. Та Юнона има 140 коментара за 2 дни след песен с 3.5 милиона, за кво си говорим! Много се радвам за нея, не знам как ви дава сърце да плюете, толкова е положителна и добронамерена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Междудругото и на мен ми хареса! Определено най-доброто от Оцко и от Сашка от доста време насам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Опит за завръщане, но неуспешен. Не ми харесва. Какво е това фъфлене? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Опит за завръщане, но неуспешен. Не ми харесва. Какво е това фъфлене? Е човека не е виновен, българския не му е първи език ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Това знаете ли го Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Очаквах да е по-зле, след ремикса на Марките. Песента, като за изчерпан Оцко, има потенциал, но е някак изпуснат. Поне Сашка изглежда като да се забавлява, не знам дали очаква да й потръгне, но да не й попарваме мерака на жената Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Сашка е страхотна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.