Alter Ego Публикувано на Април 5 Report Share Публикувано на Април 5 Първа песен от новия албум на Раста в които вложил много пари. (около 100.000 евра) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Доста е добра, но в началото ми напомня на едно румънско парче,което се въртеше доста преди 2-3 години.Жалко, че не мога да се сетя за името. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 И в какво ги е вложил, като сам си пише песните? Може би е решил да си купи от скъпите семпли. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 5 Author Report Share Публикувано Април 5 И в какво ги е вложил, като сам си пише песните? Може би е решил да си купи от скъпите семпли. Сигурно в клиповете, не знам. Мен ми харесва песента. От творчеството на Раста повече харесвам песните които си ги пише за себе си а при Джала и Буба повече ми харесват песните които те пишат за други пев(и)ци. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.