HIT Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Мен много ме кефи визитката й от Випа.... :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Сашка Васева е може би най-голямата ми любимка сред скандалните зведи, обожавам я. Просто освен някои от емблематичните песни, има и някои интервюта/моменти/цели ери, в които ме е побърквала. Специално поствам това видео с кучетата й, дето й свалят екстеншъна и тя бяга, не знам колко пъти съм плакал от смях на него. Участието й в онова танцово шоу и скандалът с Нешка, Вип Брадър, моментите с Extreme, отвличането от извънземни, личните й снимки или онова видео в колата, или като обясняваше в Историческия музей пред bTV, че поп фолкът тръгвал от прабългарките още при създаването на първата българска държава, фотосесията като Червената шапчица... Наистина никоя никога няма да предложи шоуто й, велика е. Освен това е толкова добра душа, естествена и харизматична. https://www.vbox7.com/play:3675e437 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 12 Author Report Share Публикувано Април 12 Вечен хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 12 Author Report Share Публикувано Април 12 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Любимото ми видео на Сашка е от сватбата й, на която сама си пее Левовете, а Кристина Димитрова се раздава като луда на сцената. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Аз все още използвам фразата “ще протестирам с голата си гръд”, когато ми е лигаво. Жалко, че вече видеото го няма в интернета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Първата с лепенки на зърната и виден идол на Камелия Вескова: Точно идол на Вескова ще да е Айде без тъпизми... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Шедьовър! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 14 Author Report Share Публикувано Април 14 Шедьовър! Музика и текст: Сашка Васева Богиня! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 14 Author Report Share Публикувано Април 14 "една смесица от чуждоземни езици" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Аз все още използвам фразата “ще протестирам с голата си гръд”, когато ми е лигаво. Жалко, че вече видеото го няма в интернета. http://www.videoclip.bg/watch/218608_Sashk...ra-gola-po-cici И аз го използвам и научих хората около мен да го казват )) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Идва Видов ден - противната водеща на "Челюсти", която се опитва да унизи Саша в горното интервю, е станала продавачка в магазин за свещи на Патриарха. А иконата от Дупница продължава да пее и развява пищна гръд! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 14 Author Report Share Публикувано Април 14 Идва Видов ден - противната водеща на "Челюсти", която се опитва да унизи Саша в горното интервю, е станала продавачка в магазин за свещи на Патриарха. А иконата от Дупница продължава да пее и развява пищна гръд! Нека й на кучката! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.