Chris Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 :1000 (29): :1000 (29): Какво ѝ става на Емилия? Новата любов май ѝ е размътила мозъка сериозно... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Какво е уцелила? Емилия е по-деградирала от Андреа и Джена взети заедно. Аз ако моята се напъваше толкова, а безуспешно щеше да ме е срам че я харесам. Сега искат ефекта "Кой", но няма и 1% потенциал да е дори хит това. Смотан клип, грозна Башурица и Анадолски още ненапомпан Фики, скучна и еднаква с още 50 песни мелодия...Пълен боклук. Да, така и за "Калифорния" се говореше, но това не попречи да стане един от най-големите хитове и да гърми и до днес. За грозното няма да коментирам даже, Емилия е една от красивите певици, само като се усмихне и това стига... Иначе че примерно "По-силна ставам" е провал - така е, че и този клип е зле - пак съгласен... Но останалото... Това ще е хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Да, така и за "Калифорния" се говореше, но това не попречи да стане един от най-големите хитове и да гърми и до днес. За грозното няма да коментирам даже, Емилия е една от красивите певици, само като се усмихне и това стига... Иначе че примерно "По-силна ставам" е провал - така е, че и този клип е зле - пак съгласен... Но останалото... Това ще е хит. Специално за всяка според мен стана най-големия й хит за последните години. Пръскаха я поне 1 година да я пускат по дискотеките, специално в моя град. На тая й предвиждам 2-3 милиона за месец. Което е ок. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 10 Author Report Share Публикувано Април 10 Чалгата може само да мечтае за толкова силна и грабваща песен като на Криско и Слави, няма нужда да ги намесвате. Криско така или иначе няма стигане от никой в българската музика като хайп, освен Азис и Гери Никол. Те тримата са си друга категория. Песента ми хареса на мен. Момчето изглежда и звучи 100 пъти по-добре от брат си, има много потенциал. Ама малко не ми стои дуетът между двамата. Емилия може и много по-добре да се представя от това. След "Калифорния" единствено "Как да изтрезнея" ми е на ниво, а има сигурно 5-6 песни изкарани. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Да, така и за "Калифорния" се говореше, но това не попречи да стане един от най-големите хитове и да гърми и до днес. За грозното няма да коментирам даже, Емилия е една от красивите певици, само като се усмихне и това стига... Иначе че примерно "По-силна ставам" е провал - така е, че и този клип е зле - пак съгласен... Но останалото... Това ще е хит. Ти харесваш Емилия заради това че може да нацели хит или заради таланта й и добрите качествени песни през годините? "По-силна ставам" ако нямаше демоде клип и скучна мелодия щеше да е добра. Текста е готин. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Много добра песен! За мен Емилия прави песента. Отдавна не е пускала нещо толкова силно. Не очаквах, че този Емрах пее толкова добре. Дано имат успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Става си песничката. Може би ще стане хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Песента ми хареса на мен. Момчето изглежда и звучи 100 пъти по-добре от брат си, има много потенциал. Ама малко не ми стои дуетът между двамата. Емилия може и много по-добре да се представя от това. След "Калифорния" единствено "Как да изтрезнея" ми е на ниво, а има сигурно 5-6 песни изкарани. Той и Фики изглеждаше добре на 18, докато не омаза нещата с добавките, които взима. А и генът си каза думата. Този Емрах в момента е на 16 години. Дано не поеме по пътя на брат си да се прави на свръхгорила. Това е седмата песен на Емилия след "Калифорния". За мен всичко освен "Специално за всяка" и дуетът с Тони е под нивото, което се очаква от нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Допада ми. Другите изкарват по-скапани песни. Тоя Емрах също става засега. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Супер е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 До онзи ден се обясняваше на бащата в любов, сега с малкия му син... Емилия добре ли е, а не ние добре ли сме... Това е въпросът! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 До онзи ден се обясняваше на бащата в любов, сега с малкия му син... Емилия добре ли е, а не ние добре ли сме... Това е въпросът! Може и дует с Фики да направи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Може и дует с Фики да направи. Ами малко по-адекватно ще стои... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Т'ва наистина е абсурдно, тя е на 36, а той на 16. :1000 (29): Песента зарибява, но не вярвам да стане голям хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Крайно неадекватна колаборация ... той на 17 максимум, тя на 36 .. педофилия. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Т'ва наистина е абсурдно, тя е на 36, а той на 16. :1000 (29): Песента зарибява, но не вярвам да стане голям хит. Взимаш ми думите от устата. И за двете неща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Ами малко по-адекватно ще стои... Първо с бащата, после с единия брат, а накрая с другия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Първо с бащата, после с единия брат, а накрая с другия. Башур нещо не влияе добре на Емица... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Взимаш ми думите от устата. И за двете неща. :1000 (30): :1000 (29): Между другото Емрах още 2015 си каза в един общ чат, че точно през 2018 баща му ще го набута в Пайнер. Определено му се сбъдват мечтите. Музиката малко ми прилича на "Изкушение" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Башур нещо не влияе добре на Емица... А може тя, окрилена от любовта, най-после да показва истинската си същност Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Бахур ли е, Башур ли е, не го знам, но Ема още докато беше с Коко взе да зацикля здраво .. след 2015 е пълна катастрофа. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 До онзи ден се обясняваше на бащата в любов, сега с малкия му син... Емилия добре ли е, а не ние добре ли сме... Това е въпросът! Много си е добре, не я мисли ти нея! По твоята (тъпа, с извинение) логика можем ли да питаме след като до вчера си пял "Душ или направо" как на следващия ден пееш "Не искам да знаеш". Сравняваш абсолютно несравними неща и проекти, само за да може и последния неразбрал да разбере "какво дъно всъщност е Башурка". Може би ти е болка, че и тя събра повече гласове за "Певица на десетилетието), та не се наложи да я добутваш по твое усмотрение в номинации, ама какво да се прави... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Бахур ли е, Башур ли е, не го знам, но Ема още докато беше с Коко взе да зацикля здраво .. след 2015 е пълна катастрофа. Бахурка на годината Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Много си е добре, не я мисли ти нея! По твоята (тъпа, с извинение) логика можем ли да питаме след като до вчера си пял "Душ или направо" как на следващия ден пееш "Не искам да знаеш". Сравняваш абсолютно несравними неща и проекти, само за да може и последния неразбрал да разбере "какво дъно всъщност е Башурка". Може би ти е болка, че и тя събра повече гласове за "Певица на десетилетието), та не се наложи да я добутваш по твое усмотрение в номинации, ама какво да се прави... Боже, това десетилетие уж не те интересуваше, а не спираш да го говориш, много след като темата мина и замина... Нищо общо няма това, че Емилия събра ЕДИН глас повече в предварителните номинации, а след това за наградите - 0! Не виждам да е добре - пее за връзки и сексуални намеци с 16 годишен... Хайде, със Стораро си подхожда, но с момче, което ни пълнолетие има, ни е завършило училище да ми се прави на влюбена и да му пее за "кака му"... Та тя е вече стара чанта, каква кака му е?! Разбира се, че има логика първо да пееш "Не искам да знаеш", а после - "Душ или направо"! Оправи си хронологията, кое е първо, кое следващо! Човек може и да страда по неосъществена любов, след известен период да мине на сексуална и еротична вълна! Що за разбиране, а и защо трябва да намесваш Ивана, винаги щом говориш с мен? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 80% от коментарите са негативни, а иначе 3К харесвания. Манипулациите на Стораро никога не спират! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.