lucellent Публикувано на Април 11 Report Share Публикувано на Април 11 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 продуцент: ПАЙНЕР ООД музика и аранжимент: Даниел Ганев текст: Мариета Ангелова режисьор и сценарист: Николай Нанков оператор: Георги Марков стилист: Добромир Киряков Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Скука - не върви след крал Емрах! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Не ми хареса, много чакане за нищо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Април 11 Author Report Share Публикувано Април 11 Слабичко ми идва и на мен, но клипът ми хареса. Дай боже дуетът с Галена да е мега хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 В началото ми прилича на: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Слабичка ми идва за песен на Цвети. Иначе клипът отново е на ниво! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Яка е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Скука. Не че съм имал големи очаквания от нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Щом си е отложила песента от януари, за да пусне тази сега, представям си каква е била предната. Сори, ама не върви точно днес. Дори иначе добрия клип няма да я спаси, туй като такъв хората очакват от нея по дефоут. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Честит провал! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Официално Ганев е тотално изхабен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Голям парадоск. Значи имаш да пръснеш 100 бона за клип на световно ниво, а нямаш акъл да осъзнаеш, че пееш вече 48383929 версия на една и съща песен. Тия певици с всичкия ли са си не знам. Евала на композиторите, че си правят мангизи, продавайки една песен на 10 певици. Темпо, музика всичко ми бие на “Пада звезда”, “Не се изтриваш”, “Мой”, “Видимо изневерил”, “Само мой”.. Мога да изреждам до утре. Песента е най-важното в един проект, а те предлагат претоплени манджи. Мъка голяма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Ганев много се изчерпа вече все едно слушам Нотариално заверен или Пионката Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Хубава е песента и нямам забележки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Много скучна песен. Очакванията ми бяха големи към нея, но този път дори клипът не ме впечатли особено. Жалко, че след такава дълга пауза пусна толкова слабо парче. Дано се реваншира с дуета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Последните дни й слушах стари неща и се бях замислил колко вдигна нивото и колко яки песни прави. Тази не е от тях, за жалост. Очаквах да смачка с песен, а то нито текста е нещо ново, нито музиката е оригинална. Видеото не е зле, но и то ми е туу мъч. Помня, че Рени имаше подобно преди 15-тина години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Брутална тупалка! Радвам се, че излезе нещо слушаемо, изгубих надежда след тази пародия от вчера. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 На мен много ми харесва. Доста приятна песен, която става за слушане и извън дискотеките. Клипът е най-добрият в поп-фолка за годината за момента, но това не е изненада. Радвам се, че и тази певица, която залага на хубава видео продукция, се завърна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Яка е! Цурето липсваше! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Изтъркана, но яка песен от Ганев и брутален клип! Харесва ми, но като за завръщане очаквах повече откъм песен. Клипа е световно ниво, нямам забележка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Не е лоша песента. Но има известна доза скучноватост в нея и звучи сякаш сме я чували вече. Опитали са да направят припева ударен. Аман тия вокали "уа лия лей ла". Струва ми се, че по-големият хит ще е при двете Емута. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Харесва ми,но очаквах много повече! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Брутална е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Многооо скучно, даже не издържах повече от минута. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.