Dominatora Публикувано на Април 12 Report Share Публикувано на Април 12 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Музиката не е никак зле, изпълнителят обаче е, а текста е покъртително ужасен. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Много избързва. Мегахитът Папагал все още тресе държавата. П.С. Мързи ме да чуя сега новото... Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Отсвирът след Джамайката и самия Джамайка са единственото слушаемо в проекта. Не знам как не се отказва след толкова неуспешни опити, евала, че си намира начини да си песните и кефа поне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Много избързва. Мегахитът Папагал все още тресе държавата. Определено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Но и това си го бива, не може да се отрече. Трябваше да го пусне юни и да владее лятото! Но и сега ще го постигне. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Този защо не се отказва?Преебава жестоки мелодии, които в изпълнение на други изпълнители биха звучали брутално! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Яяяя бялата стена, липсваше ми! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.