DevilWish Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Много ми прилича на някоя друга песен на Оцко, иначе момичето е симпатично, но като за първа песен не става. Наслушах се на подобни неща. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Първият момент ми се стори, че е Зоя Мутишева И на мен така. Не ми харесва как пее. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Много ми прилича на някоя друга песен на Оцко, иначе момичето е симпатично, но като за първа песен не става. Наслушах се на подобни неща. На мен ми напомня Ако е, да е на Райнуша, не знам що! Аз не я и дослушах, де. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Много ви прилича на някоя Оцкова ли? Не е Райна, ми е "Татяна - За големите мъже", чак и рап част има, ама тоя път си го пее тя, а не Силвър. О, Господи...каква е тая злоба!?! Разбирам да не ти харесва, ама тва вече е прекалено. Не знам колко трябва да ти е жалък живота, че да таиш такава злоба в себе си и да я изливаш върху човек, който сигурно не си виждал през живота си. Точно тоя миндил и остатъка, заедно с пеещите простакеси извратиха жанра до една и съща песен, повторена двеста пъти. Затова народя слуша The voice и City, щото е разнообразно. Ганев, Пашев, Оцко, Ганев, Пашев Оцко. Едно и СЪЩО. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.