Jump to content

Ивана - спад в интереса на слушателите

Най-добра песен от този период  

41 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

До 2010 Миг като вечност, Аз съм с теб и Не искам да знаеш. След това съм харесвал само Остави ме. И сега Копие ми допада. НякОИ от парчетата дори не ги бях чувал. Не съм пропуснал много с Тhe man, Душ или направо, Дерби и т.н. Дори години по късно като ги слушам - разбирам защо е позагубила позиции. Наистина има доста клипирани бози...

image.png

Сподели в други сайтове

• Отговори 36
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Kоя е най-знаковата песен на Ивана за периода?

"Последна чаша", "Аз съм с теб", "Kръв ми капе от сърцето", "Падни на колене"

2011 - 2017?

"По дяволите Рая", "Магьосница", "Всичко е наред"

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Най-знакова до 2010:

Реално:

1.Аз съм с теб (на мен не ми е от любимите песни на Ивана, но хората си я харесват, пък и има защо с тоя уникален текст.....)

2.Не искам да знаеш (но тук съм и много пристрастен, страхотна песен и винаги ме разплаква..... не знам и аз защо)

3.Падни на колене (обожавам тази песен)

2011-2017:

И ще паля пак цигара от цигара.............. ОСТАВИ МЕ!!!!!! :Vishenka_05:

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

"Reserve"

"100 живота"

"Последна чаша"

"Адрес: Любов"

"Дерби"

"Парти микс 2"

"Вържи очите ми"

"Ти си най-най"

"Аз съм с теб"

"Блясък в очите"

"Не искам да знаеш"

"Пий едно"

"Недей"

"Падни на колене"

"Остави ме"

"Цял живот"

"Наздраве"

"Магьосница"

"По всяко време"

"Ало, мамо"

"Всичко е наред"

"Ще ти взема всичките пари"

"Мога и без теб"

Сподели в други сайтове

Неразбираем за мен спад, 2/3 от песните са прекрасни, има уникални кавъри сред тях и за мен по-добри от оригиналите, по някое време пускаше и ужасии тип "Златен" и онзи дует с Годжи. Естествено баладите й за мен са най-хубавите от този период, "Аз съм с теб" е нещо трудно повторимо за целия жанр като цяло. След "Ало, мамо" ревах като заклан първия път...

Сподели в други сайтове

Kоя е най-знаковата песен на Ивана за периода?

"Аз съм с теб" и "Миг като вечност"

2011-2017

"Ало,мамо"

Според мен тези са й най-знаковите в този период. Иначе аз лично имам много любими песни от първия период + тези, за които съм гласувала- "Недей" , "Не искам да знаеш" , "Кръв ми капе от сърцето" , " Адрес:Любов" , "Вържи очите ми" и "Дерби" , а и останалите съм си слушала доста. След това ме изгуби като слушател и рядко харесвах нейна песен. Само "Магьосница" , "Ало, мамо" и "Ех,любов" харесвам от втория период. Сега с новата успя да ме грабне, но не и както едно време, когато рядко се случваше да не харесвам нейна песен.

879836.jpg
Сподели в други сайтове

А, тема за скара и бира?
Ти не си ли зает да обясняваш кой композитор как и къде да се гръмне? :mf_surrender:

Искаш ли да изядеш една скара в кратуната, барабар с халбата бира?

Сподели в други сайтове

А, тема за скара и бира?

Това ще е следващата тема, която ще обедини трите периода до момента - начало + пик в кариерата + залез ... всички до един с усещане за скара и бира. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...