El Gato Публикувано на Април 20 Report Share Публикувано на Април 20 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Април 20 Author Report Share Публикувано Април 20 Мега яка! Клипа е Топ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Малко ми е скучна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Прекрасна песен с красив и добре замислен клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Клипът ми харесва повече от песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Така се прави завръщане Най-добрият й клип несъмнено, а и един от най-интересните в поп музиката в последните години. Песента е хубава, сигурна съм, че в албума ще има и по-добри, но текстът е оптимистичен, а същевременно я има и нотката на меланхолия. Доста добре се развива, ако не й мине котка път, ще се радва на първия си номер 1 в Билборд. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Много яко видеоо! И песента не е лоша. Различна ми е, не грабва от раз, но има хубаво послание. Ариана израства като артист с това парче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Аз лично съм страшно доволен. Песента е малко по-трудна смилаема, но пък това е прави страшно интригуваща и (поне мен) те кара да си я пуснеш отново, за да я разбереш. За жалост в днешно време такива песни не стават големи хитове, тъй като не ги пеят гнусни дрогирани неандерталци, каквито са заляли 80% от чартовете. А от клипът направо ми увисна ченето. Как изобщо се прави такъв шедьовър, можеш да стоиш и да го гледаш с часове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Хич не ми хареса в началото, после си викам 2-ри път да я чуя и ми влезе в главата. Припевът е малко тъжен и звучи като някаква песничка от тъжна сцена на анимационен филм, :1000 (29): ама се забива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 У Н И К А Л Н А! Ариана започва да се превръща в легенда, ако продължава така може да се нареди до големите имена като Мадона, Уитни, Марая и т.н. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Колко бил смислен новият клип на Ариана Гранде.Тя отдава почит на жертвите загинали при атентата в Манчестър на нейния концерт и колко е силна и че вече не е същата след трагедията. Пчелата е символ на Манчестър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Май 4 Author Report Share Публикувано Май 4 Вертикално видео от Spotify. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Може би в топ 5 на най-любимите ми клипове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.