Fast Публикувано на Април 24 Report Share Публикувано на Април 24 музика: Milisav Antonic аранжимент: Nemanja Antonic текст: Veliko Stanojevic режисьор и сценарист: Георги Марков оператор: Георги Марков Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 ами балада е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 :roll1: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Преслава смаза! Но ми прилича на вече слушана песен. Най-после балада в чалгата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Пепси пее като звяр. Уникална кралица! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Не виждам смисъл от този проект ... тази жена е откачила Поне на български да беше, ужас. Ще си слушам "Обратно в играта" Спешно се нуждае от още един сингъл преди да роди. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Жалко, че не е на български. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 24 Author Report Share Публикувано Април 24 Проект на ниво. Гласовете им се допълват перфектно. Клипът е хубав. Надявам се да се оцени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Не виждам смисъл от този проект ... тази жена е откачила Поне на български да беше, ужас. Ще си слушам "Обратно в играта" Спешно се нуждае от още един сингъл преди да роди. Няма нужда, тъкмо "Обратно"-то ще е чукнала 10 милиона като се върне. Това е песен за престиж, Калине, много съм доволен. Единствената ми забележка е към стайлинга й, никаква връзка с песента! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Не очаквах кавър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Тъпачка! Искахме песен на български. В Сърбия ли иска да пробива? Няма да я слушам, колкото и хубава да е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 В Ютуб рейтинга е ужасен .. но си го заслужава Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DJZiki Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Брутални!!! Жесток кавър :1000 (33): :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Не ми харесва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Тоя Кеба е намазан с фондьотен повече от нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Интересно ми е дали ще има версия и на български език, защото колкото и хубава да е, колкото и любима певица да ми е Преслава, едва ли ще си я пусна повече от 3-4 пъти. Иначе са направили чудесен кавър, песента звучи много добре и те двамата са добър тандем. И все пак се надявам да са я направили и на нашия език, защото целия проект е много приятен, но е насочен към сръбската аудитория. Сладко и много готино клипче. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Подаръкът, директно от Маракеш, ще пристигне до половин час :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 В Ютуб рейтинга е ужасен .. но си го заслужава Но тук има 23 потребители. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
romanibbyx Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 no. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Блудкава песен, не го виждам да се забележи. Клипа е потрес, нормално де... На снимката от клипа е потрес също прилича на риба. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Блудкава песен, не го виждам да се забележи. Клипа и потрес, нормално де... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Песента е силна и Преслава пее така както отдавна не е показвала,че може, но защо изцяло на сръбски а в канала на Планета... можеше да е на два езика за да е ясно че е за двата пазара. Клипа че е със стар реквизит не ме дразни но визите и са неподходящи за подобна песен. Сякаш сама си е била стилистка и гримьорка... Дано поне от сърбите се хареса и слуша. Заслужава успех но не са доизкосорили нещата. Предполагам Преслава се е включила в проекта без да има изисквания но с уговорката да финансира клипа. Да се беше обърнала към спонсори, топ име е. Като не иска да извади 10 бона за читав клип да си намери спонсори... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Песента е много приятна за слушане. Дано да се оцени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Яка е, исках да има и българска част, щеше да звучи много по-яко. Но за съжаление това не го виждам като хит. След "Не се изтриваш" започна да пуска все по-често песни, а дори не стават хитове като предните. И тъкмо направи тотален клип на "Не се изтриваш" и се осра с последните два. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Щях да напиша, че ми прилича на песен на Йорданка Варджийска от Пирин фолк някъде в средата на 90-те, ама тя била кавър. С Милко й е по-хубава баладата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.