Alter Ego Публикувано на Април 24 Report Share Публикувано на Април 24 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Тази много ми харесва! Приликата с Цеца и клиповете й от 90-те е жестока, предполагам е нарочно! Браво, Кача! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 24 Author Report Share Публикувано Април 24 Тази много ми харесва! Приликата с Цеца и клиповете й от 90-те е жестока, предполагам е нарочно! Браво, Кача! Винаги подържава и прилича на Цеца. След като Карлеуша започна да я хвали тя казва че повече би паснала с Карлеуша отколко с Цеца. 05:35 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Много оригинално с идеята да звучи и прилича на проект от 90-те. Отново крещи Цеца, този път отпреди 25 години обаче. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Ама те всичките от 90-те имат такива видеа, не е само Цеца. Песента ми харесва този път. Иначе конкретно повече прилича на Заборави. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Любимата ми песен от албума! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.