Slavi Публикувано на Април 25 Report Share Публикувано на Април 25 Грехота е да няма тема за кака Мара. Тук ще обсъждаме творчеството и, милионерите и характера и. Едно от любимите ми нейни парчета в последната петилетка Много и се отдава рнб стила. Още 2003-2004 скандализираше с рнб парчета и крадени от Бионсе клипове: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Толкова време никой да не се сети да направи тема за нея, няма ли вече фенове във форума? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Тази песен напоследък ме зариби,а гледам има и добри гледания.Май най-гледаната й песен след дуетите с Азис. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 25 Author Report Share Публикувано Април 25 Толкова време никой да не се сети да направи тема за нея, няма ли вече фенове във форума? :1000 (29): Ето, аз се сетих. Заслужила е с 20те години, които е отдала за жанра си... Иначе фенове има. Аз, чушката, Сашо и Дукесата и симпатизираме още от планетиния форум, но всеки от нас си има и по големи любимки и затова прави впечатление, че няма. А и Мара да поводи за коментари, така че не е необходимо само феновете и да са активни в темата. Тази песен напоследък ме зариби,а гледам има и добри гледания.Май най-гледаната й песен след дуетите с Азис. Страхотна е. Можеше и по добре да я запише. Една от най добрите и успешните песни на Стан. Радвам се, че и българоте я оцениха... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Толкова време никой да не се сети да направи тема за нея, няма ли вече фенове във форума? :1000 (29): Искаме най-голямата й фенка да се завърне! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Аз я любя доста! Но май вече имаше тема за нея! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Обожавам я тук. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Тази песен съм я преживяла много сериозно, малко след като се появи! Убиец! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Тази песен съм я преживяла много сериозно, малко след като се появи! Убиец! Мария имаше още една песен с това заглавие,но тази е класи над нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Коя е Мария? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 25 Author Report Share Публикувано Април 25 Аз я любя доста! Но май вече имаше тема за нея! Радвам се, че я тачиш. Ето че фен клуба и се разширява. Ами търсих с търсачката друга тема , но не ми излезе и затова поправих този пропуск! Ето и една дискусия от скандалите, която ме провокира и за създаването на темата: За мен Мария прави и добри проекти, но остават недооценени. Може би силния характер, който демонстрира в Брадъра, подразни масово хората, защото от тогава само премиерите и са силни и до 2-3 дни гледанията падат под 60ка... Парчетата и с Криско не са лоши. Дори звучат много адекватно. И хубав клип представи миналата година и пак не и се оцени... Иначе и аз обожавам старата Мария. След като роди дори и със силните и парчета с Кости вече не ми беше същата. Най силна ми е в периода, в който пусна Не те обичам и Единствен. С тези парчета беше ударила в земята и лидерките в онзи период.. Но чалгата много се промени от тогава... В Брадъра това не бих го нарекла силен характер, доста високомерно, надуто държание, чак беше прекалено. Аз не харесвам подобен тип парадиране и надуване в отношенията с другите хора. Песните от Криско на мен не ми харесват, не са подходящи за нея. Преди години определено правеше по-стойностни неща. Ами това е твоето усещане за нещата. За мен си е силен характер. Да, на моменти може би бе крайна, а българите не понасят подобно поведение, но като цяло към нея имаше брутални провокации и я оправдавам. Няма да забравя как насра първия път ШЕФ Петров. Богиня. Една жена, която може да си позволи подобно поведение към мъж и то породено от благородни цели, за мен е сила. Иначе после с Мегс скандалите ми дойдоха в повече, но разбирам Мария. В национален ефир Мегз изсипа доста злобни и крайни неща. И не ми казвай, че Мегс е права, защото самия факт, защото го направи преднамерено с надеждата да спечели симпатиите на зрителите, тъй като е добре запозната с имиджа на Мария и приема сред хората... А и след формата доста често са засичани заедно двете, което злепоставя Мегз като фурнаджийска лопата... Като цяло Мара не е занимавала хората със себе си. В малкия си престой в къщата показа, че е отговорна майка и че приоритетите са и възпитанието на детето и. Винаги беше за правдата и се опитваше да държи групата сплотена, но с индивидуалисти като Мегс и Шефа, които играят само за себе си, е трудно да постигнеш желаното. Аз последните години я бях отписал. Ужасен инфантил ми беше по интервютата си за Планета, но показа лице, което не съм предполагал, че има. Като цяло я намирам за достойна и силна жена. Не склони глава дори и пред милионите на Гущера... Мотива и за отношението му към детето и след раздялата им също ми я издигна в очите. Много жени биха са самоунижили за сметка на себе си и детето си, за да си изгладят отношенията с толкова влиятелен и заможен мъж, а Мара го наказа добре като му показа, че може да го замени с друг милионер и не зависи от милостинята му. Дори и да не симпатизираш на подобно поведение, не можеш да отречеш силата и властта, която извира от едно миньонче... Силна жена или проста златотърсачка - що е Мимето Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Силна жена или проста златотърсачка - що е Мимето Не й пречи да е и двете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Силна жена и силен характер е Мария. За да въртиш и задържаш милионери се изисква и акъл. Неможеш да впечатлиш такива хора само с визия. Мара има големи изцепки, но е умна,хитра, много харизматична и супер оптимистка, което е най-големия и коз + това е зодия Козирог !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 В Брадъра ми напълни душата! Скача като петле, не мълчи и не остава длъжна никому - направо се припознах в тази женица! Кефят ме жени с остър и хаплив език, както и такива, които си гонят до дупка целите и приоритетите! Като визия - за мен е най-красивата, заедно с Райна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 25 Author Report Share Публикувано Април 25 Силна жена и силен характер е Мария. За да въртиш и задържаш милионери се изисква и акъл. Неможеш да впечатлиш такива хора само с визия. Мара има големи изцепки, но е умна,хитра, много харизматична и супер оптимистка, което е най-големия и коз + това е зодия Козирог !!! Точно. Милионерите праскат само красиви жени, но Мария не е от онези, които ще ти позволят всичко, поне докато не си го извоюваш. Наистина много властна и изискваща, а и на мен ми се струва, че е и много начетена в сферата на психологията и философията. Иначе по интервюта ме е оставяла с впеюатление, че е тъпа, но явно изцепките и се дължат на притеснение от по сериозните медии, защото видяхме в брадъра, че не е тъпа кифла. А и не е парадирала с каквото и да е, преди да я провокират. Държа се равно и уважително към всички. В Брадъра ми напълни душата! Скача като петле, не мълчи и не остава длъжна никому - направо се припознах в тази женица! Кефят ме жени с остър и хаплив език, както и такива, които си гонят до дупка целите и приоритетите! Като визия - за мен е най-красивата, заедно с Райна. И на мен. Харесвам не просто устати жени, а такива, които има какво да кажат и знаят кога да го кажат. Определено имате допирни точки. Добре строявате и наказвате. Някои мъже си плащат за това :1000 (29): Като визия ми беше най секси и красива до 2008-2009. Просто след това прекали и си скапи устата... Иначе каква красавица беше: Как да не я искат богашчетата Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Тук я обожавам! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Точно. Милионерите праскат само красиви жени, но Мария не е от онези, които ще ти позволят всичко, поне докато не си го извоюваш. Наистина много властна и изискваща, а и на мен ми се струва, че е и много начетена в сферата на психологията и философията. Иначе по интервюта ме е оставяла с впеюатление, че е тъпа, но явно изцепките и се дължат на притеснение от по сериозните медии, защото видяхме в брадъра, че не е тъпа кифла. А и не е парадирала с каквото и да е, преди да я провокират. Държа се равно и уважително към всички. И на мен. Харесвам не просто устати жени, а такива, които има какво да кажат и знаят кога да го кажат. Определено имате допирни точки. Добре строявате и наказвате. Някои мъже си плащат за това :1000 (29): Като визия ми беше най секси и красива до 2008-2009. Просто след това прекали и си скапи устата... Иначе каква красавица беше: Как да не я искат богашчетата Нещо за позитивното мислене, силата на мисълта, визуализация и т.н.т сто процента чете. В брадъра, май обяснаваше един път. А и как мислиш, привлича това, което иска? Не ми изглежда на нещастна. Наистина е голям оптимист, много се кефя на такива хора. Мара и сега е хубава според мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Искаме най-голямата й фенка да се завърне! И аз искам ама ми отказва, не мога да настоявам повече на този етап. Обеща ми че ако стане едно нещо ще влезе, ще действам по въпроса :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 Нещо за позитивното мислене, силата на мисълта, визуализация и т.н.т сто процента чете. В брадъра, май обяснаваше един път. А и как мислиш, привлича това, което иска? Не ми изглежда на нещастна. Наистина е голям оптимист, много се кефя на такива хора. Мара и сега е хубава според мен. Ами още като беше с бащата на Марая и първи съпруг, беше говорила за книгите на Джон Кехоу в Нов фолк мисля, но съм сигурен, че това не и е стигнало и от приложната психология се е прехвърлила към езотерика, астрология, и други. Желязна дисциплина е изградила. Аз също вярвам в силата на мисълта и обовавам книгите на Джон Кехоу. Добре ще е да ги припрочета отново дори И аз искам ама ми отказва, не мога да настоявам повече на този етап. Обеща ми че ако стане едно нещо ще влезе, ще действам по въпроса :1000 (29): За кой става въпрос? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Мара и сега е хубава според мен. Да, като изключим ужасните устни... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 За кой става въпрос? За Ружето Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 За Ружето Ooo, вярно, че липсва от месец два... От какво е провокирано отсъствието ви. Искаме я в темата за Марушка :feminist_en: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Марчето ми е много противна като държание и визия. Обаче има някои жестоки парчета. А конкретно тази песен мога да я слушам по цял ден без да ми омръзне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 Първата ми много любима песен на Марушка И визуално ми е адски красива и гласът и е много приятен за слушане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Мен тая ми е топ. Страшен саунд. Визията също цепи !! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.