Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Мен тая ми е топ. Страшен саунд. Визията също цепи !! Първата, която сложи цялостен сет на Филип Плейн в Бг! Разбира се, Азис и Николета пропускат този факт... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Първата, която сложи цялостен сет на Филип Плейн в Бг! Разбира се, Азис и Николета пропускат този факт... Е Мара винаги е била табела и гъзарка. Още 2003-2004 беше цялата в Долче и Габани, Кавалитаи т.н.т. Винаги е с много скъпи дрехи. Тя Цура и Галя са с най-скъпите дрехи в чалгата, носят неща, които носят световни звезди, модели и топ манекенки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Е Мара винаги е била табела и гъзарка. Още 2003-2004 беше цялата в Долче и Габани, Кавалитаи т.н.т. Винаги е с много скъпи дрехи. Тя Цура и Галя са с най-скъпите дрехи в чалгата, носят неща, които носят световни звезди, модели и топ манекенки. С тази разлика, че Цура още си износваше жълтата рокля от бала по клипове, докато Мара се пъчеше с най-яките тоалети. По същото време Галя ходеше с килограми коса по главата си и черги, вместо поли. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 С тази разлика, че Цура още си износваше жълтата рокля от бала по клипове, докато Мара се пъчеше с най-яките тоалети. По същото време Галя ходеше с килограми коса по главата си и черги, вместо поли. Да, но сега надминаха Марче от всякъде... Цуца особено е с дрехи за стотици хиляди, още преди да ги пуснат по бутиците. Знам, че са й избирали дрехи направо от ревюта. Галя е същата работа... Уникални са ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Да, но сега надминаха Марче от всякъде... Цуца особено е с дрехи за стотици хиляди, още преди да ги пуснат по бутиците. Знам, че са й избирали дрехи направо от ревюта. Галя е същата работа... Уникални са ! Една любимка нямаш с глас като хората, Сашооооооо! Само визиите им са ти в главата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Една любимка нямаш с глас като хората, Сашооооооо! Само визиите им са ти в главата! Е Цуца??? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Е Цуца??? Тя сякаш пее с носа си, милата. Иначе и аз я харесвам, като се регнах във форума много я защитавах, кефеше ме здраво, сега ми е безразлична. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Тя сякаш пее с носа си, милата. Иначе и аз я харесвам, като се регнах във форума много я защитавах, кефеше ме здраво, сега ми е безразлична. Е не е вярно, не мисля че е по-зле от Ванча. Велика е . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Е не е вярно, не мисля че е по-зле от Ванча. Велика е . Много по-зле е от Ванча. Цуца е само студийна певица, на живо не може да изкара повече от 4-5 песни, без да се задъха, да заквичи и да прегракне. Но ти не ги разбираш тия работи. Само външния вид и клиповете гледаш! Извинявай, Галин, Яница, Алисия, Емануела... Това певци ли са? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Много по-зле е от Ванча. Цуца е само студийна певица, на живо не може да изкара повече от 4-5 песни, без да се задъха, да заквичи и да прегракне. Но ти не ги разбираш тия работи. Само външния вид и клиповете гледаш! Извинявай, Галин, Яница, Алисия, Емануела... Това певци ли са? Дааа !!! Защо да да не са?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Дааа !!! Защо да да не са?! Защото са всичко друго, но не и певци. Но с теб разбираме музиката много различно. Поне за Марийка сме на едно мнение, "Давай, ти си" ми е сред любимите клипове и песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Защото са всичко друго, но не и певци. Но с теб разбираме музиката много различно. Поне за Марийка сме на едно мнение, "Давай, ти си" ми е сред любимите клипове и песни. Даа, Кости й направи най-яките си песни! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 27 Author Report Share Публикувано Април 27 Аз пък никога не съм харесвал проектите на Мария от Кости. Само Най добрия харесвах. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 ТОП! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 27 Author Report Share Публикувано Април 27 Уникална! Как сладко фъфли. Доста силен блиц . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 "Червения картон" ми е любима нейна песен, в колата има уникален бас точно тя. В брадъра показа страхотно поведение и характер. А да въртиш милионери с години се иска акъл и характер. Ако е златотърсачка, то със сигурност не е проста златотърсачка. Скача от милонер на милионер, при това ги задържа поне за 1-2 години, някои и за повече. Не е малко. Тя метър и 50, не е само визията, ако беше до визия - плеймейтки много. Има харизма, има характер, успява някак да ги накара да инвестират в нея. Не е като да е тъпа. Е, не искам да давам евала на подобно поведение, но поне го прави като хората...така, че..евала,да. Кралицата на златотърсачките, ха -ха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 И докога така? Докога като парцал от мъж на мъж. Само, за да е ясно на малките тук, белито хора, щото викаш "като хората", та белите, нормални, образовани, интелигенти хора са достатъчно способни да си изкарват парите със своя собствен труд и няма да има от къде да ги изгонят и после да реват, че били в апартамента си, а не в къщата му/й и тем подобни битовизми. Намираме се във време, в което жената е ултра еманципирана, заема сериозни длъжности, има право наравно с другия пол да учи, да гласува, да работи, да е кадърна, да е дейна, за което доста жени са си дали живота. А Марчето, вашата идолка, ви буди възхитата с това, че върти всяка вечер свирки на некви чичаци, дето я е срам да ги покаже. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 22 Author Report Share Публикувано Юни 22 Кралица Марчела смачка с последната си песен. Да я последват колежките и и да направят по някое кавърче. Стига са лапали кинти Ганев и Пашев за клонинги.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Много, много яка песен изкара Марчето, отдавна не ме е зарибявала така чалга. Клипът и той е супер готин, евала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 5 Author Report Share Публикувано Август 5 Марчелис удари поредния милионер. Става въпрос за Спас Русев, собственик на Виваком. Уникална е. Всичките милионери и подвиха коляно. Не е тъпа чалга кифла да се занимава с мутрафони и накрая да рони крокодилски сълзи по тях прелъстена и изоставена като повечето и колежки, които искат да навлязат в занаята на злаъотърсачките. Хвърля се на най успелите и богати интелектуалци. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Тая може да преподава "златотърсачество". Как успява, като е метър и 50 не знам. Обрули всичко милионерско. Има талант тази някакъв. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Тая може да преподава "златотърсачество". Как успява, като е метър и 50 не знам. Обрули всичко милионерско. Има талант тази някакъв. То не е до ръста. Тя самата е грозна, отблъскваща и вулгарна. И проста. Вероятно е фурия в кревата. Друго обяснение нямам. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 3 Author Report Share Публикувано Май 3 http://blife.bg/article-52419 Мария е по-популярна от Мария Илиева Финалната анкета посочи Мария за най-популярната певица с буквата “М” в част от въпросите на водещия. 38 от 100 анкетирани са посочили именно името на фолк певицата за топ отговор. Наскоро Мария си извоюва място в класацията “Топ 20 на успелите българки”, където бе единствената от поп фолк жанра с място сред отбрани бизнесдами, актриси и оперни прими. Браво на Марушка😏 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Отдавна не е пускала нова песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.