NazzkO Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Абсолютно - винят я, че не си останала вярна на стила, ама ако го беше направила, щяха да говорят, както за Ванча и Глория, че не може да се адаптира спрямо тенденциите. Те двете си останаха верни на звученето, но ги отписват. Няма угодия! И аз харесвам Ана повече сега. Тогава ми беше бутафорна. Има има Десислава се нарича. Хем актуална, хем звучене Десислава, но е трудно :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Author Report Share Публикувано Април 29 Има има Десислава се нарича. Хем актуална, хем звучене Десислава, но е трудно :1000 (30): Нещо не мога да усетя новите песни на Десислава. Освен "Не го прави", нищо от Пайнерския нов период, не бих си пуснала! Докато на Ана повечко неща от новите харесвам - "Гот ми е", "С тебе ми е най", "Дай ми още", примерно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Проблема на нацията Сузанита #1 в Набиращи популярност, измести Криско и Слави Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Имаш ли от други периоди? В следващите години популярността на сайта вече започва да пада, нароява се голяма конкуренция сред mp3 сайтовете. А и заради съображения за сигурност цифри вече не се публикуват. Виж какво намерих специално за теб. Това е седмичната (или може би месечната) класация за демекври 2004. Screen-ът е от 30 декември 2004. Чини ми се обявената вчера за маман е наскоро е била издала албум. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Author Report Share Публикувано Април 29 В следващите години популярността на сайта вече започва да пада, нароява се голяма конкуренция сред mp3 сайтовете. А и заради съображения за сигурност цифри вече не се публикуват. Виж какво намерих специално за теб. Това е седмичната (или може би месечната) класация за демекври 2004. Screen-ът е от 30 декември 2004. Чини ми се обявената вчера за маман е наскоро е била издала албум. Да, албумът на десетилетието - "Няма спиране"! Просто богиня! Вече 19 години номер 1 в моето сърце! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 В следващите години популярността на сайта вече започва да пада, нароява се голяма конкуренция сред mp3 сайтовете. А и заради съображения за сигурност цифри вече не се публикуват. Виж какво намерих специално за теб. Това е седмичната (или може би месечната) класация за демекври 2004. Screen-ът е от 30 декември 2004. Чини ми се обявената вчера за маман е наскоро е била издала албум. Райна със среден хит от ранга на ''Добре си, но ще се оправиш'' е втората чалгарка след Ивана. Тийн идолка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Author Report Share Публикувано Април 29 Райна със среден хит от ранга на ''Добре си, но ще се оправиш'' е втората чалгарка след Ивана. Тийн идолка. Втори са Деса и Азис, много моля! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Втори са Деса и Азис, много моля! Е т'ва е дует. Аз имах предвид соло песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Author Report Share Публикувано Април 29 Е т'ва е дует. Аз имах предвид соло песен. А как си имал наглостта в темата на Ванча, да кажеш, че е мачкала с потреси през 2009?! Уникати е имала жената! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 А как си имал наглостта в темата на Ванча, да кажеш, че е мачкала с потреси през 2009?! Уникати е имала жената! За първата и последната казах, че са топ. ''Тръгвам с тебе'' е пълен шит. ''Дъ мен'' лично мен ме кефи, но е провал. ''Недей'' също не е нищо особено, малко по-добре от ''Тръгвам с тебе'', но слабо парче и заради това повечето дори не го знаят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Author Report Share Публикувано Април 29 За първата и последната казах, че са топ. ''Тръгвам с тебе'' е пълен шит. ''Дъ мен'' лично мен ме кефи, но е провал. ''Недей'' също не е нищо особено, малко по-добре от ''Тръгвам с тебе'', но слабо парче и заради това повечето дори не го знаят. Оооо, ще се караме! "Тръгвам с тебе" е толкова свежа песничка, "Недей" е с готин заряд, нещо много сексуално има в нея, а песента с лафа на Фънки си е с хубав саунд, лелчинка е готина в клипа, има лафове в текста. Много си беше добре през 2008 и 2009 лелята! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Оооо, ще се караме! "Тръгвам с тебе" е толкова свежа песничка, "Недей" е с готин заряд, нещо много сексуално има в нея, а песента с лафа на Фънки си е с хубав саунд, лелчинка е готина в клипа, има лафове в текста. Много си беше добре през 2008 и 2009 лелята! Само за ''Дъ мен'' ще се съглася. Другите са все едно изпяти от Биляна или Даниела. Сравни тези песни с други летни хитове на Ивана като ''Това е парчето'' и тн.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Author Report Share Публикувано Април 29 Само за ''Дъ мен'' ще се съглася. Другите са все едно изпяти от Биляна или Даниела. Сравни тези песни с други летни хитове на Ивана като ''Това е парчето'' и тн.. Просто излязоха в период, в който мозъците ви бяха промити с мантрата, че Ивана запада, а Преси е някакъв топ на топовете! Ако се бяха появили "Тръгвам с тебе" и "Недей" през 2006 година, щяхте да въртите гъзовете на тях! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Просто излязоха в период, в който мозъците ви бяха промити с мантрата, че Ивана запада, а Преси е някакъв топ на топовете! Ако се бяха появили "Тръгвам с тебе" и "Недей" през 2006 година, щяхте да въртите гъзовете на тях! През 2011 мозъците също бяха промити с тази матра, но Ваня Калудова смаза с 4 хита. Всичко опира до песен. Примери бол за това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Author Report Share Публикувано Април 29 През 2011 мозъците също бяха промити с тази матра, но Ваня Калудова смаза с 4 хита. Всичко опира до песен. Примери бол за това. Да, през 2011 направи хитове, защото вече беше "детронирана" от Преслава, там битката се оформяше между Пепа и Галя, Ванча не бъркаше на никого в сметките, останала встрани, та хората чуха, че тя може да прави добри парчета и без да е непременно номер 1 или най-награждавана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Нещо не мога да усетя новите песни на Десислава. Освен "Не го прави", нищо от Пайнерския нов период, не бих си пуснала! Докато на Ана повечко неща от новите харесвам - "Гот ми е", "С тебе ми е най", "Дай ми още", примерно. А тази? На мен ми е безкрайно любима, обожавам баладите на Деса. Влага много чувство в тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Author Report Share Публикувано Април 29 А тази? На мен ми е безкрайно любима, обожавам баладите на Деса. Влага много чувство в тях. Не, аз вече съм казвала по адрес на тази песен, че е едно огромно клише, много тъп текст. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Не, аз вече съм казвала по адрес на тази песен, че е едно огромно клише, много тъп текст. И баладата с Джордан ли не харесваш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Author Report Share Публикувано Април 29 И баладата с Джордан ли не харесваш? С нищо не ме грабна... Не знам, Деса ме изгуби нещо като слушател и почитателка. Може би само това, освен "Не го прави", е интересно като експеримент, но и то е блудкаво като текст. Радвам се, че има масово одобрение и милиони в тубата, но аз не мога да усетя нищо от онова, което пее от няколко години. Последните нейни песни, които спуквах от въртене са отпреди Пайнер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 "Черен сняг" ми е любима! Много емоция има в тази песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
advanced Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 А тази? На мен ми е безкрайно любима, обожавам баладите на Деса. Влага много чувство в тях. И на мен тази ми допада адски много. Има много емоция в испяването. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 :Vishenka_05: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Какво сте пуснали тая Даниела, дайте нещо качествено наистина! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Author Report Share Публикувано Април 29 Какво сте пуснали тая Даниела, дайте нещо качествено наистина! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари