Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Валя си беше много на ниво даже. Естествено, впоследствие Емилия доби доста по-голяма популярност и причините за това са много, ама какво общо имат едната с другата, та пак сравнявате... В тоя техния период изгряха и Марии, Малини, Мири и един куп други... Валя още 2000 имаше топ хит.

През 2002 имаше промоция на втория албум в Плевен, беше си цял самостоятелен концерт:

Не трябваше да се маха от Пайнер там 2008-2009, но тогава вече беше взела да пее едни тъпи песни, изруси се и нещо... изпусна работата. Като се върна впоследствие, много ми допадна какви песни взе да прави. "Все си ти" можеше да стане още по-голям хит, песента си го заслужава.

Сподели в други сайтове

Като за 2001 Валя действително е пуснала по-силни парчета от Емилия, но въпреки това не мисля, че като популярност е достигала нивото, което Емилия достигна с комбинацията Весело момиче+Нежни устни в тази и следващата година. Реално погледнато в дебютните им 2-3 години едната просто се изстрелва към върховете и става дори сензация сред младите, а другата с 1-2 хита не стига доникъде.

Доста пресилено се изказваш и имам подозрението, че си бил много малък тогава, за да имаш обективни наблюдения. Валя в първата година е много над Емилия, след това Емилия лека-полека я настига и се изравняват за известен период. Валя има сума ти хитове не по-малки от тези на Емилия в същите години. Вече може би след 2004 Емилия дръпва сериозно напред.

Сподели в други сайтове

Ако не се лъжа в едно интервю за някой вестник беше казал, че е хващал Валя да взема нелегални участия.

Бяха го питали нещо от сорта дали изпълнителите му го мамят.

Сподели в други сайтове

Ако не се лъжа в едно интервю за някой вестник беше казал, че е хващал Валя да взема нелегални участия.

Бяха го питали нещо от сорта дали изпълнителите му го мамят.

Бяха спипали така и Милко и Тони Дачева, Татяна и Роксана май също...

Димитров защо се прави на интересен... Естествено, че понякога има нерегламентирани участия - някой познат собственик или приятел на изпълнителя звъннал лично на него да се договорят за участие и за хонорар като за "наши хора"... Що пък трябва всичко да се отчита в тая фирма... Има право да ги държи изкъсо, ако им влага в кариерата, а отдавна не го прави, особено на въпросните изпълнители, така че... разбира се, че ще кръшкат от алчния пенсионер.

Сподели в други сайтове

Ако трябва обаче да сме обективни - самата фирма много игнорират Валя. Няколко пъти е заслужавала да пее на концерти и след напускането не е получавала никога покана. Проектите и винаги са на ниво и като цяло се оценяват съответно Пайнера можеше да помага финансово и да пуска два на година.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Доста пресилено се изказваш и имам подозрението, че си бил много малък тогава, за да имаш обективни наблюдения. Валя в първата година е много над Емилия, след това Емилия лека-полека я настига и се изравняват за известен период. Валя има сума ти хитове не по-малки от тези на Емилия в същите години. Вече може би след 2004 Емилия дръпва сериозно напред.

Горе-долу на възрастта на повечето пишещи старци тук съм. :D Във въпросните години вече имах добри наблюдения върху жанра, дори вече бях имал няколко любимки през годините- Сашка, Румяна и някъде по това време ми беше Камелия. И да, въпреки наблюденията си въобще не помня Валя да е била някакъв фактор, най-много някой път да съм й чувал някой нейн хит, но чак след години да съм разбрал, че е нейн. Тя като име не е имала такава тежест като въпросните изброени дебютирали през 2000. Иначе съм съгласен, че конкретно през 2000 и 2001 явно е била над Емилия, но ако за техен 'дебют' приемем първите 2-3 години, в които са се оформяли като имена (от 2000 до 2002) съвсем ясно се вижда, че на Емилия очевидно се е залагало много повече и за този период има мега хитове като "Не виждам", "Нежни устни", от преди това бих сложил и "Кой си ти" и "Лудост е"- песни, първите две от които със сигурност са по-големи успехи от който и да е на Валя. Може би щеше да е друго ако Митко беше налагал Валя както трябва. Той очевидно я е зарязал още през 2001 и я е оставил на автопилот, ако въобще някога е целял да я прави име.

Тя всъщност някога ходила ли е на концерти на Пайнер или Нов Фолк, освен на онзи, на който е била наградена? Наистина нямам никакви спомени за нея от първите й години, информирайте ме. :D

Сподели в други сайтове

Много се радвам ,че всички сте така положително настроени към мойта най-голяма любимка Валя. Наистина Валя има прекрасен репертоар , а и е много земен човек , постоянно поддържам връзка с нея , дори се виждаме в Viber. Сега ще и кажа ,че тук много се заговори за нея и ще се зарадва много. Иначе да , Валя има участия и извън Пайнер , тя почти всяка седмица е с участия , но това е друга тема ... !

Поздравче и от мен

Емилия Башуркова и Деси Слава колко хубаво пеят ... “че силната жена разбрах ...” :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

По-скоро това мога да го доближа по някакъв начин по настроението, което носи.. Макар, че самия текст на Валя е уникален- на куплетите се пее за нощния град- звездите горят в топлия мрак, летящи коли, красиви жени, витрини шептят с бижута за грях,а в припева колко е самотна в цялата обстановка :D много ме кефи и клипът идеално допълва песента.

Сподели в други сайтове

Горе-долу на възрастта на повечето пишещи старци тук съм. :D Във въпросните години вече имах добри наблюдения върху жанра, дори вече бях имал няколко любимки през годините- Сашка, Румяна и някъде по това време ми беше Камелия. И да, въпреки наблюденията си въобще не помня Валя да е била някакъв фактор, най-много някой път да съм й чувал някой нейн хит, но чак след години да съм разбрал, че е нейн. Тя като име не е имала такава тежест като въпросните изброени дебютирали през 2000. Иначе съм съгласен, че конкретно през 2000 и 2001 явно е била над Емилия, но ако за техен 'дебют' приемем първите 2-3 години, в които са се оформяли като имена (от 2000 до 2002) съвсем ясно се вижда, че на Емилия очевидно се е залагало много повече и за този период има мега хитове като "Не виждам", "Нежни устни", от преди това бих сложил и "Кой си ти" и "Лудост е"- песни, първите две от които със сигурност са по-големи успехи от който и да е на Валя. Може би щеше да е друго ако Митко беше налагал Валя както трябва. Той очевидно я е зарязал още през 2001 и я е оставил на автопилот, ако въобще някога е целял да я прави име.

Тя всъщност някога ходила ли е на концерти на Пайнер или Нов Фолк, освен на онзи, на който е била наградена? Наистина нямам никакви спомени за нея от първите й години, информирайте ме. :D

Аз пък твърдя, че "Ще горя" и "Минало си ти за мен" по нищо не отстъпват по хитовост на "Не виждам" (която днес се счита за мегахит заради налагането й през годините от Емилия, а тогава не беше чак кой знае какво) и "Нежни устни".

Към двата мегахита на Валя мога да добавя поне още десетина немалки хита от първата част на кариерата й:

Огледало

Искам всичко

Да танцуваме

Скучен

По пътя на любовта (с Любимеца)

Не се променяй (с Любимеца)

Лека нощ, самотно тяло

Страдам и обичам

Мога, но не искам (с диджей Джери)

Мило мое (с джидей Джери)

----------------------------

Емилия е сочена за новата/следващата Деси Слава, след като втората напуска Пайнер в средата на 2003. Тогава почват яко да наливат в нея, следващата година е на турне, оттам може би си с нагласата, че е била повече от Валя. И тя става повече, защото след загубата на любимката на Димитров, надеждите и ресурсите за следващия Ангелски Глас на попфолка са насочени именно към Ема.

Сподели в други сайтове

Много се радвам ,че всички сте така положително настроени към мойта най-голяма любимка Валя. Наистина Валя има прекрасен репертоар , а и е много земен човек , постоянно поддържам връзка с нея , дори се виждаме в Viber. Сега ще и кажа ,че тук много се заговори за нея и ще се зарадва много. Иначе да , Валя има участия и извън Пайнер , тя почти всяка седмица е с участия , но това е друга тема ... !

Поздравче и от мен

Емилия Башуркова и Деси Слава колко хубаво пеят ... “че силната жена разбрах ...” :3fdb8960598fa63e:

Кажи, че най-критичната лелка тук я харесва и ще я включи в темата на годината - "Нереализираните"! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Валя си беше много на ниво даже. Естествено, впоследствие Емилия доби доста по-голяма популярност и причините за това са много, ама какво общо имат едната с другата, та пак сравнявате... В тоя техния период изгряха и Марии, Малини, Мири и един куп други... Валя още 2000 имаше топ хит.

През 2002 имаше промоция на втория албум в Плевен, беше си цял самостоятелен концерт:

Не трябваше да се маха от Пайнер там 2008-2009, но тогава вече беше взела да пее едни тъпи песни, изруси се и нещо... изпусна работата. Като се върна впоследствие, много ми допадна какви песни взе да прави. "Все си ти" можеше да стане още по-голям хит, песента си го заслужава.

Какъв надпис ВАЛЯ, все едно е закачен с щипки на простора :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Кажи, че най-критичната лелка тук я харесва и ще я включи в темата на годината - "Нереализираните"! :Vishenka_05:

Време беше да добавиш и нейна песен в “Нереализираните” , защото при нея има много такива! :whistling:

Сподели в други сайтове

Аз пък твърдя, че "Ще горя" и "Минало си ти за мен" по нищо не отстъпват по хитовост на "Не виждам" (която днес се счита за мегахит заради налагането й през годините от Емилия, а тогава не беше чак кой знае какво) и "Нежни устни".

Към двата мегахита на Валя мога да добавя поне още десетина немалки хита от първата част на кариерата й:

Огледало

Искам всичко

Да танцуваме

Скучен

По пътя на любовта (с Любимеца)

Не се променяй (с Любимеца)

Лека нощ, самотно тяло

Страдам и обичам

Мога, но не искам (с диджей Джери)

Мило мое (с джидей Джери)

----------------------------

Емилия е сочена за новата/следващата Деси Слава, след като втората напуска Пайнер в средата на 2003. Тогава почват яко да наливат в нея, следващата година е на турне, оттам може би си с нагласата, че е била повече от Валя. И тя става повече, защото след загубата на любимката на Димитров, надеждите и ресурсите за следващия Ангелски Глас на попфолка са насочени именно към Ема.

Възможно е и аз нещо да съм пропуснал, не знам. Ако трябва да съм честен, аз за Валя чух чак през 2005, когато отново започнах да се интересувам от поп-фолк след 2-3 годишна пауза. Мисля, че участваше във Вот на доверие и аз дори бях на това предаване и си взех автограф от нея хаха. В последвалите години се информирах какъв добър изпълнител е и какви недооценени песни има.

А Емилия съвсем не мисля, че чак с напускането на Деси е станала нещо. Да, тогава взеха да я правят новият Ангелски глас (заедно с Гергана и дори Преслава, на която не знам какво й е ангелското на гласа :D), но преди това вече си имаше своето място в жанра.

Сподели в други сайтове

Време беше да добавиш и нейна песен в “Нереализираните” , защото при нея има много такива! :whistling:
Че те нейните нереализирани са даже по-хубави от клипираните и налаганите! Тази жена е правила интересни експерименти със саунда и текстовете.

и дори Преслава, на която не знам какво й е ангелското на гласа :D)
Съвсем искате да ми довършите Мегастарчето - Кайче! :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Че те нейните нереализирани са даже по-хубави от клипираните и налаганите! Тази жена е правила интересни експерименти със саунда и текстовете.

Съвсем искате да ми довършите Мегастарчето - Кайче! :gun_bandana:

И за мен това до ден днешен е енигма, но по едно време преди Деси да се върне в Пайнер беше факт. :D Преслава се водеше Ангелският глас, незнайно защо. Добре, че след като Ангелът-майка се завърна всичко се разчисти и тя отново седна на трона на това име. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

И за мен това до ден днешен е енигма, но по едно време преди Деси да се върне в Пайнер беше факт. :D Преслава се водеше Ангелският глас, незнайно защо. Добре, че след като Ангелът-майка се завърна всичко се разчисти и тя отново седна на трона на това име. :Vishenka_05:

Разбирам,че гласа на Деси е ангелски , но да подценяваш и ангелския глас на Преси си е пристрастие.

Сподели в други сайтове

Разбирам,че гласа на Деси е ангелски , но да подценяваш и ангелския глас на Преси си е пристрастие.

Нека да правим разлика между 'хубав глас' и 'ангелски глас'. На Десислава титлата й е дадена, защото гласът й е нежен- това си представят хората под 'ангелски'. Същото и за Емилия, Гергана и т.н... На Преслава е прекалено дрезгав за такава категория.

Сподели в други сайтове

Нека да правим разлика между 'хубав глас' и 'ангелски глас'. На Десислава титлата й е дадена, защото гласът й е нежен- това си представят хората под 'ангелски'. Същото и за Емилия, Гергана и т.н... На Преслава е прекалено дрезгав за такава категория.
Тя пък Гуца е с един глас... :3fdb8960598fa63e:

А Преси последните години е едно прегракнало ангелче. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Ти мислиш така , но не всеки е съгласен с това. Не съм отричал гласа на Деси , но да кажеш ,че Преслава сега пък е с дрезгав глас си е смешно.

Чуй и ми кажи къде точно е дрезгавия глас, че аз не го чувам?

Сподели в други сайтове

Валя си беше сензация едно време и мачкаше с мега хитове още от 2000 година, редом с най-добрите тогава. Жалко, че не залагат повече на нея към днешна дата. Иначе Емилия по времето, в което Валя пускаше хит след хит, още се носеше с русите кичури и комбинезони тип фея от Люлин. Вече през 2004, след като е на турне, като най-слабо представяща се, добива повече популярност.

Сподели в други сайтове

Ти мислиш така , но не всеки е съгласен с това. Не съм отричал гласа на Деси , но да кажеш ,че Преслава сега пък е с дрезгав глас си е смешно.

Чуй и ми кажи къде точно е дрезгавия глас, че аз не го чувам?

'Дрезгав' не трябва да звучи като нещо лошо. И Тони Димитрова е с дрезгав глас, от световната музика Bonnie Tyler и т.н. На Преслава не й е чак толкова, но е дрезгав.

Не съм очаквал, че ще вляза в спор дали гласът на Преслава е дрезгав или не. От километри си личи, че нейният тембър е нещо смесено между чалга и рок. Представи си я в песни като "Някой ден", "Губя те бавно" или "Ангел в нощта". Въобще няма да звучат по същия начин.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...