Stela Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Зверски досадно мрънкало е Кайо! Тебе баш ще учи за заглавията на лелкините песни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 10 Author Report Share Публикувано Май 10 Тебе баш ще учи за заглавията на лелкините песни Лошото е, че нямам какво да науча от него! Като го гледам, още не си е обявил резултатите в оргинадлъ анкетата си за годинките на Пресли! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Коя от трите оплюти от Рамания нови песни ще стане най-голям хит, залози? При Анелия и Джулия е хита, както обичам да казвам, това не подлежи на обсъждане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Лошото е, че нямам какво да науча от него! Като го гледам, още не си е обявил резултатите в оргинадлъ анкетата си за годинките на Пресли! Чака още гласове сигурно, нещо ми се вижда че не стигат :1000 (29): Кажи нещо за излагацията на Джулка и Анелия... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 При Анелия и Джулия е хита, както обичам да казвам, това не подлежи на обсъждане. И аз така мисля. Но и на Арти ми се струва с потенциал. На Галена пък е най-качествената от трите, но все повече ми се струва, че може и да остане недооценена. Все пак ще се зарадвам и трите да станат хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 ЗАСТРЕЛЯЙ СЕ! Официален албум - "Мирише на любов": "Да се излъжем"!!! :gun_bandana: Видеоклип: НЕКА ПАК Чака още гласове сигурно, нещо ми се вижда че не стигат :1000 (29): Мина темата на Ванча по гласове Срокът е 12 май. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 10 Author Report Share Публикувано Май 10 Чака още гласове сигурно, нещо ми се вижда че не стигат :1000 (29): Кажи нещо за излагацията на Джулка и Анелия... Е, каква да кажа? Заслужава ли коментар изобщо... Нито една нова песен не ми харесва, просто са отчайващи. И нека не забравяме, че искрено харесвам Анелия, но... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 И аз така мисля. Но и на Арти ми се струва с потенциал. На Галена пък е най-качествената от трите, но все повече ми се струва, че може и да остане недооценена. Все пак ще се зарадвам и трите да станат хитове. На Галена няма да стане хит, още повече, че до 2 седмици ще излезе дуета с Цуци и ще я затапи тотално. Арти е ново име и няма да му се обърне много внимание, следователно песента му няма да стане голям хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 10 Author Report Share Публикувано Май 10 Видеоклип: НЕКА ПАК В кой официален канал видя видеото, та ми го даваш за пример? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 В кой официален канал видя видеото, та ми го даваш за пример? На плочката е изписано така .. какъв официален канал Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 На Галена няма да стане хит, още повече, че до 2 седмици ще излезе дуета с Цуци и ще я затапи тотално. Арти е ново име и няма да му се обърне много внимание, следователно песента му няма да стане голям хит. И Анелия и току-виж Джулия ще имат други песни скоро, но според мен това няма да им прецака Бръм. А Арти тръгва доста добре като за ново име, струва ми се че налагането му може и да даде резултат и да си стане популярен сред децата и тийнчетата, за която аудитория е предназначен поначало. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Фики пуска нова песен тези дни - #БройДо12 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Всеки бълва песни тая година, коя от коя по-големи бози - трагични са, да се поспрат малко, току виж им дошла музата, а не да пускат на конвейр Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Е, каква да кажа? Заслужава ли коментар изобщо... Нито една нова песен не ми харесва, просто са отчайващи. И нека не забравяме, че искрено харесвам Анелия, но... Е и аз харесвам Анелия много, като жена и изпълнител, но с тези тъпи песни ме дразни... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 И на мен попринцип кючеците и простотиите на Анелия ми идват безумни, като се има в предвид оригиналния й имидж, но парчето с Джулия ми се струва някак различно. Има нещо в инструментала, може би, не е обичайната дивотийка в стил Кристали и други маанета с участието на Анелия. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 И на мен попринцип кючеците и простотиите на Анелия ми идват безумни, като се има в предвид оригиналния й имидж, но парчето с Джулия ми се струва някак различно. Има нещо в инструментала, може би, не е обичайната дивотийка в стил Кристали и други маанета с участието на Анелия. :1000 (29): Текста е много зле... това бръммм много дразни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 И Анелия и току-виж Джулия ще имат други песни скоро, но според мен това няма да им прецака Бръм. А Арти тръгва доста добре като за ново име, струва ми се че налагането му може и да даде резултат и да си стане популярен сред децата и тийнчетата, за която аудитория е предназначен поначало. Анелия сигурно чак Юли ще пусне "Просяци", така, че няма страшно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Анелия сигурно чак Юли ще пусне "Просяци", така, че няма страшно. Ако е като последните да не я пуска хаха.. Чувал ли си я? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Ако е като последните да не я пуска хаха.. Чувал ли си я? Не съм я чувал, но се надявам да е яка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Текста е много зле... това бръммм много дразни То точно Бръммм е сложено с цел да зарибява. :1000 (29): Дори и аз дето не съм фен на дискотеките си представям какво избухване би ставало на него там. Ние наистина си се върнахме в ретро чалгата обаче... Взеха да излизат всякакви дивотийки с акцент върху конкретната дума от заглавието (Граната, Бръм, даже и Сашето се отчете с Хитът на сезона), също така и други с по-малък акцент върху заглавието (Зоопарк, Нотариално заверен, Твоя бях, По такива си падам и т.н.), а междувременно с тях и стойностни песни за душата, сякаш излезли от сърцето на кръчмата- Как да изтрезнея, Мотел, Ангелите плачат и т.н. Галена явно се опитва да прокара в картинката и някакъв поп по начина, по който баджаначката й го прокара в първото ретро, но дали ще й се получи- ще видим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Не съм я чувал, но се надявам да е яка. В Истанбул ли снима? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 В Истанбул ли снима? Нямам представа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 10 Author Report Share Публикувано Май 10 На плочката е изписано така .. какъв официален канал Притежавам всички оригинални дискове на Ивана и гледам какво пише на обложките, където са поместени и авторите на съответните песни! Отивай да правиш добрини някъде, че да си запушиш устата най-после! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Нямам представа. Ще разберем, то ще си покаже :1000 (29): В Турция лошо няма, където и да снима ще е супер :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 10 дни - 2 милиона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари