Stela Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Тук не става дума за 5 години разлика, а за близо 20 ... това си е цяло поколение Да са живи и здрави, щом може да има и се харесват, не е наша работа. Ако беше Преслава на нейно място пак ли щеше да мислиш така? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 За да разговаряме, първо трябва да си пооправиш изказа и правописа! А Ивана винаги е била, както разбрахме, още от дебютната си песен, едно от големите имена на музиката, която слушаш! Ниска топка е това същество. Не знам, как си правиш труда да цитираш такива декори на форума Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Да са живи и здрави, щом може да има и се харесват, не е наша работа. Ако беше Преслава на нейно място пак ли щеше да мислиш така? Преслава, ако се хване с 20 години по-малък, значи да излиза с 13-годишен Но - да, със сигурност щях! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Чета абсулютно всичко ,но не се включвам , но забелязвам в тебе огромна злоба към Преслава и непременно бутане абсулютно във всеки един пост Деса ... не го разбирам наистина изброила си някакви песни по отгоре , но колко умело избягваш останалите хитове на Преслава. Явно наистина Преслава ти бърка яко някъде , че дори и от топ 3 винаги я отписваш , а реално винаги е там дори понякога и първа. Разбирам колко много искаш Деси да е този топ 3 , но няма как отдавна към Деси го няма големият интерес както е при Преслава, Галена и Анелия! Да, видяхме, в анкетата в официалния сайт на Планета към кого имаше и нямаше интерес. Окей, дразни те някой, но трябва ли да бръщолевиш глупости за Деса. Как реши , че към Деса няма интерес точно. Ами кой я направи първа в Брадъра и втора в Капките последните 2 години... Откакто е в Пайнер отново, и 6-7 и песни има с над 10 милиона гледания, а Преслава на 2-3 песни има над 10 милиона последните години. А, че като глас, песни, клипове и отношение към живота , към музиката и към хората просто да не ги сравняваме, че не искам да разваляме иначе топлите отношения между агитките ни във форума... Как преценяваш към кого има и към кого не интерес. До преди ДесиСлава да излезе в бременност медиите гърмаха, че е сред най печелещите и заетите към тогавашна дата. не Класациите на сигнл вече не са фактор. Само феновете на Преслава и на Яница се вълнуват Всички се интересуваме от класациите на Попнейбъл, а там Преслава и в топ 10 не влиза освен с чисто нова песен за по месец-два... Последните седмици Ангелите плачат прави по добри гледания от Не се изтриваш, което показва, че към ДесиСлава интересът не е преходен, а музиката и се слуша и генерира по година-две добри гледания, а не като някой нейни колежки, които правят 8-10 милиона за 3 месеца и замръзват... Изобщо тези спорове непрекъснато от феновете на Галена и Преслава коя певица на кое място била за всяка година, сезон и месец започват да ме утегчават. Последните 4 години има няколко имена, които са по успешни, но няма как категорично да се каже коя на кое място е, а камо ли за всяка година, след като някой проекти се развиват и в годината, в които са излезли и за следващата. Топа в чалгата от 3-4 са Анелия, Емануела, ДесиСлава, Преслава, Галена, Теди Александрова и Алисия. Джена и Емилия са на няколко метра назад. Това са имена , които имат участия, хитове, милиони гледания, фенски агитки. Как някой може да каже за която и да е от тези, че не била успешна и нямало интерес... Иначе ако се позоваваме на милиони гледания и хитове по дискотеките последните 2-3 години, то и Анелия, и Емануела, и Ломската са преди Преслава и Галена. С по 1 стабилен хит да са, ако ще и дует да е, веднага ще ги подкрепите за певици на годината... Тъпото е, че и вие и Галеновите живеете в заблуда. Не може едни са мачкат с хитове и да имат успехи и извън клубчетата, а вие пак да бутате Преслава и Галена. И двете не са това, което бяха до преди 2-3години. Скромни успехи, на 3 песни по една хит, извън рамките на Планета нищо и за двете... Поне преди Галена търсеше нови автори, интересни идеи за клипове и песни. Стига вече с безпредметния ви спор. Нито награди ще видят вече, нито ще се върне времето, по което бленувате, когато били доминирали... Едно и също всеки път и то от едни и същи потребители - Фиклени, Фастчета....и т.н. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 И двете бяха в центъра на плейбека тогава! Уникални са :* Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 Уникални са :* Тази визия на Камелия е култова и интересна, но песента, която представи тогава - "Вярвах ти", е супер безсмислена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Тоя пък какви ги бръщолеви - 7 клипа имала Деса с над 10 милиона .. вярвай си! Само два самостоятелни и два дуета са. Преслава има повече Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 За да разговаряме, първо трябва да си пооправиш изказа и правописа! А Ивана винаги е била, както разбрахме, още от дебютната си песен, едно от големите имена на музиката, която слушаш! Добре учителке аз мисля,че нямам проблем с правописа , може би искаше да кажеш пунктуация , но все пак ти си учителката! Не виждам винаги да е била , защото в момента е нищо. От ГИК тя е дъното престани да я слагаш до Преслава , с която се хранят всички медии , защото в нея има най-много хляб! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Преслава, ако се хване с 20 години по-малък, значи да излиза с 13-годишен Но - да, със сигурност щях! Да, знам, примерно го казах. За мен това не е проблем, има много по-фрапиращи неща в живота. И все пак е харесвана от млад мъж, това не е малко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Тази визия на Камелия е култова и интересна, но песента, която представи тогава - "Вярвах ти", е супер безсмислена. Да, доста тъпа песен. Музиката е яка, но наистина беше безлична. А Камелия беше малоумна са я представя, вместо да пръсне тогава с нещо от Презареждане, нали през тая година го беше издала. Аз бях в шок, че не пя Ти си виновен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Наркоманката е кофти човек затова си и заслужава съдбата с тоя дилър сега да и разкаже играта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Много си е яка "Вярвах ти" Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Ми тука, Кама пак е пръскала с откачена визия. Преса е, като камериерка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 Добре учителке аз мисля,че нямам проблем с правописа , може би искаше да кажеш пунктуация , но все пак ти си учителката! Не виждам винаги да е била , защото в момента е нищо. От ГИК тя е дъното престани да я слагаш до Преслава , с която се хранят всички медии , защото в нея има най-много хляб! Имаш пропуски във всяко едно отношение, но нямам време да ги коригирам, тъй като, както отбеляза Сашо, си "декор на форума". И аз никога не бих сложила Преслава до Ивана. Твоичката е една от многото дискотечни курветини, докато Ивана, заедно с Глория, Кама, Деса и Азо, е вечна! Да, доста тъпа песен. Музиката е яка, но наистина беше безлична. А Камелия беше малоумна са я представя, вместо да пръсне тогава с нещо от Презареждане, нали през тая година го беше издала. Аз бях в шок, че не пя Ти си виновен. Не знам чия е мелодията, но наистина е много яка. Ужасията е текстът, който, ако беше дала на Теньо да напише, можеше да има хит. Но тази Сашка е правила мега бозави неща. Клипът беше ок, хубави визии. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Прекрасна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Ми тука, Кама пак е пръскала с откачена визия. Преса е, като камериерка. Малко ми е като жълт Аватар. Камс е много луда, дано направи концерт в НДК Ще смаже с репертоар и шоу. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Имаш пропуски във всяко едно отношение, но нямам време да ги коригирам, тъй като, както отбеляза Сашо, си "декор на форума". И аз никога не бих сложила Преслава до Ивана. Твоичката е една от многото дискотечни курветини, докато Ивана, заедно с Глория, Кама, Деса и Азо, е вечна! Не знам чия е мелодията, но наистина е много яка. Ужасията е текстът, който, ако беше дала на Теньо да напише, можеше да има хит. Но тази Сашка е правила мега бозави неща. Клипът беше ок, хубави визии. Сръбска, оригинала беше на дебютантка тогава - Таня Савич.. Химна на Планета беше тъпичък, но тая песен ме кефи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Прекрасна! Колкото и да я постваш - няма да коментират. Сега, както от 10 години тема на разговор са двете селянки, кралиците на поп фолка. Нещата отиват към 20 годишната драма - нафталинено отдавна забравените дърти чанти. Вниманието не може да се отклони, дори цунами да залее България. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 :Vishenka_05: ОБОЖАВАМ!!! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Малко ми е като жълт Аватар. Камс е много луда, дано направи концерт в НДК Ще смаже с репертоар и шоу. Камелия има зверски попадения в сценичните тоалети и въобще представяния.. Това за мен е върха й - Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Колкото и да я постваш - няма да коментират. Сега, както от 10 години тема на разговор са двете селянки, кралиците на поп фолка. Нещата отиват към 20 годишната драма - нафталинено отдавна забравените дърти чанти. Вниманието не може да се отклони, дори цунами да залее България. Ами да.То тук и крокодили да валят няма да се говори за нещо по различно от Кама,Преса или Пришитото лице.Чак се чудя не им ли омръзна едно и също. Бога ми,има и други изпълнителк в тая чалга,които са направили много за нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Гледам и ти спориш нещо Ивана била такава унакава , гледам че и анкета се е направило хаха коя е Ивана в момента ми отговори? Мога да ти кажа, че и в момента е име, което предизвиква повече уважение от почти всички актуални, включително и Преслава. Масата българи се кефи на Ивана като на една страхотна златна звезда, а ние тук си знаем, че тя е една от големите 4. Любимката ти най-много на пето място може да застане след като не е хванала пълноценно времето, в което Певицата на народа властваше. А ако правим ТОП без разграничение на половете... сори, за момента тя няма шанс като добавим и Азис. Трябва да се върнат ретро времената, за да може да надмине успехите на най-големите. А Десислава всеки момент ще има пети клип с над 10 милиона в Пайнер. Ако ще ги сравняваме и по това- Преслава за въпросния период има 4, от които дори и феновете й знаете, че дуета с Фики и "Няма да ти пиша" не са чак такива тотални хитове. Докато при ДС слабо няма- един от най-големите дуети на стрийминг ерата (дори мое и да е най-гледаният дует), две от най-прекрасните нови балади, най-големия й комерсиален хит, откакто е в Пайнер и един доста силен дует с номер 1 при мъжете по онова време. Певица от 90-те да мачка така в стрийминг ерата- каква кралица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 Колкото и да я постваш - няма да коментират. Сега, както от 10 години тема на разговор са двете селянки, кралиците на поп фолка. Нещата отиват към 20 годишната драма - нафталинено отдавна забравените дърти чанти. Вниманието не може да се отклони, дори цунами да залее България. Хем коментирани уж постоянно във форума - хем "отдавна забравени дърти чанти"... И ти си противоречива фигура, Джудженка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Ами да.То тук и крокодили да валят няма да се говори за нещо по различно от Кама,Преса или Пришитото лице.Чак се чудя не им ли омръзна едно и също. Бога ми,има и други изпълнителк в тая чалга,които са направили много за нея. Ми коментирайте си бе, някой да ви е спрял? Бахти палячовците. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари