Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Тук не става дума за 5 години разлика, а за близо 20 ... това си е цяло поколение :mf_surrender:

Да са живи и здрави, щом може да има и се харесват, не е наша работа. Ако беше Преслава на нейно място пак ли щеше да мислиш така?

Сподели в други сайтове

За да разговаряме, първо трябва да си пооправиш изказа и правописа! :mf_surrender:

А Ивана винаги е била, както разбрахме, още от дебютната си песен, едно от големите имена на музиката, която слушаш!

Ниска топка е това същество.

Не знам, как си правиш труда да цитираш такива декори на форума :whistling:

Сподели в други сайтове

Да са живи и здрави, щом може да има и се харесват, не е наша работа. Ако беше Преслава на нейно място пак ли щеше да мислиш така?

Преслава, ако се хване с 20 години по-малък, значи да излиза с 13-годишен :3fdb8960598fa63e: Но - да, със сигурност щях! :gun_bandana:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Чета абсулютно всичко ,но не се включвам , но забелязвам в тебе огромна злоба към Преслава и непременно бутане абсулютно във всеки един пост Деса ... не го разбирам наистина изброила си някакви песни по отгоре , но колко умело избягваш останалите хитове на Преслава. Явно наистина Преслава ти бърка яко някъде , че дори и от топ 3 винаги я отписваш , а реално винаги е там дори понякога и първа. Разбирам колко много искаш Деси да е този топ 3 , но няма как отдавна към Деси го няма големият интерес както е при Преслава, Галена и Анелия!

Да, видяхме, в анкетата в официалния сайт на Планета към кого имаше и нямаше интерес. Окей, дразни те някой, но трябва ли да бръщолевиш глупости за Деса.

Как реши , че към Деса няма интерес точно. Ами кой я направи първа в Брадъра и втора в Капките последните 2 години...

Откакто е в Пайнер отново, и 6-7 и песни има с над 10 милиона гледания, а Преслава на 2-3 песни има над 10 милиона последните години. А, че като глас, песни, клипове и отношение към живота , към музиката и към хората просто да не ги сравняваме, че не искам да разваляме иначе топлите отношения между агитките ни във форума...

Как преценяваш към кого има и към кого не интерес. До преди ДесиСлава да излезе в бременност медиите гърмаха, че е сред най печелещите и заетите към тогавашна дата.

не

Класациите на сигнл вече не са фактор. Само феновете на Преслава и на Яница се вълнуват Всички се интересуваме от класациите на Попнейбъл, а там Преслава и в топ 10 не влиза освен с чисто нова песен за по месец-два...

Последните седмици Ангелите плачат прави по добри гледания от Не се изтриваш, което показва, че към ДесиСлава интересът не е преходен, а музиката и се слуша и генерира по година-две добри гледания, а не като някой нейни колежки, които правят 8-10 милиона за 3 месеца и замръзват...

Изобщо тези спорове непрекъснато от феновете на Галена и Преслава коя певица на кое място била за всяка година, сезон и месец започват да ме утегчават. Последните 4 години има няколко имена, които са по успешни, но няма как категорично да се каже коя на кое място е, а камо ли за всяка година, след като някой проекти се развиват и в годината, в които са излезли и за следващата. Топа в чалгата от 3-4 са Анелия, Емануела, ДесиСлава, Преслава,

Галена, Теди Александрова и Алисия. Джена и Емилия са на няколко метра назад. Това са имена , които имат участия, хитове, милиони гледания, фенски агитки. Как някой може да каже за която и да е от тези, че не била успешна и нямало интерес...

Иначе ако се позоваваме на милиони гледания и хитове по дискотеките последните 2-3 години, то и Анелия, и Емануела, и Ломската са преди Преслава и Галена.

С по 1 стабилен хит да са, ако ще и дует да е, веднага ще ги подкрепите за певици на годината... Тъпото е, че и вие и Галеновите живеете в заблуда. Не може едни са мачкат с хитове и да имат успехи и извън клубчетата, а вие пак да бутате Преслава и Галена. И двете не са това, което бяха до преди 2-3години. Скромни успехи, на 3 песни по една хит, извън рамките на Планета нищо и за двете... Поне преди Галена търсеше нови автори, интересни идеи за клипове и песни. Стига вече с безпредметния ви спор. Нито награди ще видят вече, нито ще се върне времето, по което бленувате, когато били доминирали... Едно и също всеки път и то от едни и същи потребители - Фиклени, Фастчета....и т.н.

image.png

Сподели в други сайтове

Тоя пък какви ги бръщолеви - 7 клипа имала Деса с над 10 милиона .. вярвай си! :mf_surrender:

Само два самостоятелни и два дуета са.

Преслава има повече ;)

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

За да разговаряме, първо трябва да си пооправиш изказа и правописа! :mf_surrender:

А Ивана винаги е била, както разбрахме, още от дебютната си песен, едно от големите имена на музиката, която слушаш!

Добре учителке аз мисля,че нямам проблем с правописа , може би искаше да кажеш пунктуация , но все пак ти си учителката!

Не виждам винаги да е била , защото в момента е нищо. От ГИК тя е дъното престани да я слагаш до Преслава , с която се хранят всички медии , защото в нея има най-много хляб!

Сподели в други сайтове

Преслава, ако се хване с 20 години по-малък, значи да излиза с 13-годишен :3fdb8960598fa63e: Но - да, със сигурност щях! :gun_bandana:

Да, знам, примерно го казах. За мен това не е проблем, има много по-фрапиращи неща в живота. И все пак е харесвана от млад мъж, това не е малко :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Тази визия на Камелия е култова и интересна, но песента, която представи тогава - "Вярвах ти", е супер безсмислена.

Да, доста тъпа песен. Музиката е яка, но наистина беше безлична.

А Камелия беше малоумна са я представя, вместо да пръсне тогава с нещо от Презареждане, нали през тая година го беше издала. Аз бях в шок, че не пя Ти си виновен.

Сподели в други сайтове

Добре учителке аз мисля,че нямам проблем с правописа , може би искаше да кажеш пунктуация , но все пак ти си учителката!

Не виждам винаги да е била , защото в момента е нищо. От ГИК тя е дъното престани да я слагаш до Преслава , с която се хранят всички медии , защото в нея има най-много хляб!

Имаш пропуски във всяко едно отношение, но нямам време да ги коригирам, тъй като, както отбеляза Сашо, си "декор на форума".

И аз никога не бих сложила Преслава до Ивана. Твоичката е една от многото дискотечни курветини, докато Ивана, заедно с Глория, Кама, Деса и Азо, е вечна!

Да, доста тъпа песен. Музиката е яка, но наистина беше безлична.

А Камелия беше малоумна са я представя, вместо да пръсне тогава с нещо от Презареждане, нали през тая година го беше издала. Аз бях в шок, че не пя Ти си виновен.

Не знам чия е мелодията, но наистина е много яка. Ужасията е текстът, който, ако беше дала на Теньо да напише, можеше да има хит. Но тази Сашка е правила мега бозави неща. Клипът беше ок, хубави визии.

Сподели в други сайтове

Ми тука, Кама пак е пръскала с откачена визия.

Преса е, като камериерка.

Малко ми е като жълт Аватар. Камс е много луда, дано направи концерт в НДК :Vishenka_05: Ще смаже с репертоар и шоу.

Сподели в други сайтове

Имаш пропуски във всяко едно отношение, но нямам време да ги коригирам, тъй като, както отбеляза Сашо, си "декор на форума".

И аз никога не бих сложила Преслава до Ивана. Твоичката е една от многото дискотечни курветини, докато Ивана, заедно с Глория, Кама, Деса и Азо, е вечна!

Не знам чия е мелодията, но наистина е много яка. Ужасията е текстът, който, ако беше дала на Теньо да напише, можеше да има хит. Но тази Сашка е правила мега бозави неща. Клипът беше ок, хубави визии.

Сръбска, оригинала беше на дебютантка тогава - Таня Савич..

Химна на Планета беше тъпичък, но тая песен ме кефи.

Сподели в други сайтове

Прекрасна!

Колкото и да я постваш - няма да коментират. Сега, както от 10 години тема на разговор са двете селянки, кралиците на поп фолка. Нещата отиват към 20 годишната драма - нафталинено отдавна забравените дърти чанти. Вниманието не може да се отклони, дори цунами да залее България.

Сподели в други сайтове

Малко ми е като жълт Аватар. Камс е много луда, дано направи концерт в НДК :Vishenka_05: Ще смаже с репертоар и шоу.

Камелия има зверски попадения в сценичните тоалети и въобще представяния..

Това за мен е върха й -

Сподели в други сайтове

Колкото и да я постваш - няма да коментират. Сега, както от 10 години тема на разговор са двете селянки, кралиците на поп фолка. Нещата отиват към 20 годишната драма - нафталинено отдавна забравените дърти чанти. Вниманието не може да се отклони, дори цунами да залее България.

Ами да.То тук и крокодили да валят няма да се говори за нещо по различно от Кама,Преса или Пришитото лице.Чак се чудя не им ли омръзна едно и също. :mf_surrender: Бога ми,има и други изпълнителк в тая чалга,които са направили много за нея.

Сподели в други сайтове

Гледам и ти спориш нещо Ивана била такава унакава , гледам че и анкета се е направило хаха коя е Ивана в момента ми отговори?

Мога да ти кажа, че и в момента е име, което предизвиква повече уважение от почти всички актуални, включително и Преслава. Масата българи се кефи на Ивана като на една страхотна златна звезда, а ние тук си знаем, че тя е една от големите 4. Любимката ти най-много на пето място може да застане след като не е хванала пълноценно времето, в което Певицата на народа властваше. А ако правим ТОП без разграничение на половете... сори, за момента тя няма шанс като добавим и Азис. Трябва да се върнат ретро времената, за да може да надмине успехите на най-големите.

А Десислава всеки момент ще има пети клип с над 10 милиона в Пайнер. Ако ще ги сравняваме и по това- Преслава за въпросния период има 4, от които дори и феновете й знаете, че дуета с Фики и "Няма да ти пиша" не са чак такива тотални хитове. Докато при ДС слабо няма- един от най-големите дуети на стрийминг ерата (дори мое и да е най-гледаният дует), две от най-прекрасните нови балади, най-големия й комерсиален хит, откакто е в Пайнер и един доста силен дует с номер 1 при мъжете по онова време. Певица от 90-те да мачка така в стрийминг ерата- каква кралица!

Сподели в други сайтове

Хем коментирани уж постоянно във форума - хем "отдавна забравени дърти чанти"... И ти си противоречива фигура, Джудженка! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Ами да.То тук и крокодили да валят няма да се говори за нещо по различно от Кама,Преса или Пришитото лице.Чак се чудя не им ли омръзна едно и също. :mf_surrender: Бога ми,има и други изпълнителк в тая чалга,които са направили много за нея.

Ми коментирайте си бе, някой да ви е спрял? Бахти палячовците.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...