Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Колкото и да я постваш - няма да коментират. Сега, както от 10 години тема на разговор са двете селянки, кралиците на поп фолка. Нещата отиват към 20 годишната драма - нафталинено отдавна забравените дърти чанти. Вниманието не може да се отклони, дори цунами да залее България.

+153299172021

Аман от едно и също.

Сподели в други сайтове

Колкото и да я постваш - няма да коментират. Сега, както от 10 години тема на разговор са двете селянки, кралиците на поп фолка. Нещата отиват към 20 годишната драма - нафталинено отдавна забравените дърти чанти. Вниманието не може да се отклони, дори цунами да залее България.

Не се сърди, коментираме я.. даже щях да пиша нещо, но не беше хубаво и се спрях :1000 (29):

Шегувам се...

Днес слушах това:

Сподели в други сайтове

Ми коментирайте си бе, някой да ви е спрял? Бахти палячовците.

Продължаваме да си коментираме "забравените дърти чанти" бясно! :3fdb8960598fa63e:

Какво ще кажеш за това паметно шоу? :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Аз бих коментирал Андреа, стига да пускаше и нови песни. :D

Денис, xroflx9, коментирайте, че вашата кралица има 30 хиляди стрийма в Спотифай на английският сингъл. Пайнер още доста има да й гонят нейните абонати и цялостен интерес там. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Ми коментирайте си бе, някой да ви е спрял? Бахти палячовците.

По-спокойно.Андрееви не сме виновни,че Кама е последната дупка на кавала и ви е останало само това да й коментирате визиите.

Стела,не виждам кое коментирате като от 2-3 дена тук само за Преслава се пише и нейните основни противнички.

Сподели в други сайтове

Денис, xroflx9, коментирайте, че вашата кралица има 30 хиляди стрийма в Спотифай на английският сингъл. Пайнер още доста има да й гонят нейните абонати и цялостен интерес там. :1000 (29):

No Andrea,no evolution! Цял Пайнер мога да й гледат висналите цици и да й завиждат!

Сподели в други сайтове

Ивана е невероятна като водеща, с Кама изглеждат прекрасно в шоуто!

Кефи ме как Кама казва "Скоро ще ми гръмне тапата"! :3fdb8960598fa63e:

Камчита е била пълна отличничка! :whistling:

Сподели в други сайтове

Мога да ти кажа, че и в момента е име, което предизвиква повече уважение от почти всички актуални, включително и Преслава. Масата българи се кефи на Ивана като на една страхотна златна звезда, а ние тук си знаем, че тя е една от големите 4. Любимката ти най-много на пето място може да застане след като не е хванала пълноценно времето, в което Певицата на народа властваше. А ако правим ТОП без разграничение на половете... сори, за момента тя няма шанс като добавим и Азис. Трябва да се върнат ретро времената, за да може да надмине успехите на най-големите.

А Десислава всеки момент ще има пети клип с над 10 милиона в Пайнер. Ако ще ги сравняваме и по това- Преслава за въпросния период има 4, от които дори и феновете й знаете, че дуета с Фики и "Няма да ти пиша" не са чак такива тотални хитове. Докато при ДС слабо няма- един от най-големите дуети на стрийминг ерата (дори мое и да е най-гледаният дует), две от най-прекрасните нови балади, най-големия й комерсиален хит, откакто е в Пайнер и един доста силен дует с номер 1 при мъжете по онова време. Певица от 90-те да мачка така в стрийминг ерата- каква кралица!

Пълни глупости говориш на които си вярваш само ти , няма да споря с теб живей си в някой твой живот, където Деса и върха на върховете , а всъщност в реалния все опира до някои например Галена и Галин , знаеш за кво говоря нали!

Сподели в други сайтове

По-спокойно.Андрееви не сме виновни,че Кама е последната дупка на кавала и ви е останало само това да й коментирате визиите.

Стела,не виждам кое коментирате като от 2-3 дена тук само за Преслава се пише и нейните основни противнички.

Не говоря за последните 2 дни, а попринцип. И вие спряхте да пишете в нейната тема, а щяхте да я правите 50 страници :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Хем коментирани уж постоянно във форума - хем "отдавна забравени дърти чанти"... И ти си противоречива фигура, Джудженка! :3fdb8960598fa63e:

5-10 маниакално обсебени във забравен от Господ форум не са никъв фактор за актуалност, даже всяка се моли да няма такива като вас.

Сподели в други сайтове

Андра е сила, не само в Спотифай. С новата песен върви много добре в YouTube. Евала. Аз винаги съм го казвал - тя е топ име, просто трябва да пуска малко повече продукция.

Сподели в други сайтове

Добре, 2004 по обективни причини не е била, но имаше три големи хита, а 2016 беше на четвърто място.

Като сложиш другите - колко стават - 12-13 .. все там, догодина ще са 14 ;)

Почвате вече много да ме натоварвате. Преслава дори в години, в които нямаше хитове е ставала певица на годината, но това не е награда от феновете, а фирмена такава. Няма тежест и поради това, че са фирмени награди , но и поради това, че не се дават от феновете и не специално Певица на годината не се взима по заслуги още след 2008-2009, а по договорки и наляти спонсори и приходи. Всъщност 2016 е една от най печелившите за Преса като финанси, въпреки, че няма музикални успехи. Налапа хонорари от брадъра и капките. Пайнер винаги и е давал Певицата заради това, с което стопира развитието и като артист изпълнител. Ако Преса не вземе заради приходи, то Галя ще вземе заради това, че вафли Боровец изнесоха концертите на Пайнер на гърба си. Къде са им предложенията за дуети от Криско, Гери Никол или Азис след като са толкова топ... Къде са им предложенията за сингли... Една и съща плоча въртят през 3 месеца...

Иначе Преслава има и други години, в които е била доста слаба с - Дишай, Като за финал, Скоро и т.н.

Дори имаше момент когато хитовете бяха 80 процента по ФЕН тв, а вие пак си мислите, че Пресли била в топ 3...

Ами пиковете на Андреа, Янева, Джена. Галена и Анелия няма година, в която да не са работили на макс. От 2004 до 2018 поне 5 години мога да намеря, в които е имало по заслужили и успешни, но главите ви са промити от певица на годината и фолк идоли... Квоси мислите, че като всяка година печели първа или втора допитванията на сигнал, в които гласуват шепа обсебени като вас фенове, това е достатъчно да ни я набутате в топ 3... Ами не... Дори и сегашните шайки хич не и симпатизират. Харесват агресивни каки като Гери Никол и Тита, а не застаряващи метреси, които изчукаха целия ъндърграунд... И такъв ще е бащата на детето ти... Това е по притеснително от разликата в годините между двама влюбени....

А ако я съревноваваме и с мъжете в чалгата последните години и в топ 5 няма да влезе...

image.png

Сподели в други сайтове

Ивана е невероятна като водеща, с Кама изглеждат прекрасно в шоуто!

Кефи ме как Кама казва "Скоро ще ми гръмне тапата"! :3fdb8960598fa63e:

Камчита е била пълна отличничка! :whistling:

Коментирай пожеланията на майка й и баба й - да си намери добро момче.

Цветин какво е? /реторичен въпрос за параванната им връзка/ :3fdb8960598fa63e:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

5-10 маниакално обсебени във забравен от Господ форум не са никъв фактор за актуалност, даже всяка се моли да няма такива като вас.
Озлобен ми се виждаш днес, Джуджи!

Да не си качил пак на корема, та с Ванчо да обсъдите трябва или не да се носят тесни дрехи?

Или Анди е наддала още и вече е по-тежка от мъжо си, та ще я взима и нея на ринга? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Не говоря за последните 2 дни, а попринцип. И вие спряхте да пишете в нейната тема, а щяхте да я правите 50 страници :1000 (29):

Ами имам си живот и извън форума.Не мога да кисна по цял ден тук поствайки нейни снимки в темата й,за да става дискусия.. :whistling:

Сподели в други сайтове

Коментирай пожеланията на майка й и баба й - да си намери добро момче.

Цветин какво е? /реторичен въпрос за параванната им връзка/ :3fdb8960598fa63e:

Това беше доста странно, да. Все пак, ако родителите на Кама не знаят за тази дългогодишна връзка, то кой?

Сподели в други сайтове

Имаш пропуски във всяко едно отношение, но нямам време да ги коригирам, тъй като, както отбеляза Сашо, си "декор на форума".

И аз никога не бих сложила Преслава до Ивана. Твоичката е една от многото дискотечни курветини, докато Ивана, заедно с Глория, Кама, Деса и Азо, е вечна!

Не знам чия е мелодията, но наистина е много яка. Ужасията е текстът, който, ако беше дала на Теньо да напише, можеше да има хит. Но тази Сашка е правила мега бозави неща. Клипът беше ок, хубави визии.

Янева , аз неискам да изпъквам тук като теб водете ме както искате , аз не съм и активен много по цял ден да вися тук и да пиша колко е велика дИвана. Само ме е яд как всячески се опитвате да омаловажите успехите на певица като Преслава, която е народна любимка толкова време , по концертите се вижда де , ама винаги остава незабелязано това!

Сподели в други сайтове

Озлобен ми се виждаш днес, Джуджи!

Да не си качил пак на корема, та с Ванчо да обсъдите трябва или не да се носят тесни дрехи?

Или Анди е наддала още и вече е по-тежка от мъжо си, та ще я взима и нея на ринга? :3fdb8960598fa63e:

Не, гънките ти на мозъка се изглаждат все повече и напрягаш атмосферата в форума. :)

Сподели в други сайтове

Ами имам си живот и извън форума.Не мога да кисна по цял ден тук поствайки нейни снимки в темата й,за да става дискусия.. :whistling:

Ама всички си имаме живот извън форума, не само ти.

Кой поства снимки по цял ден?

Сподели в други сайтове

Янева , аз неискам да изпъквам тук като теб водете ме както искате , аз не съм и активен много по цял ден да вися тук и да пиша колко е велика дИвана. Само ме е яд как всячески се опитвате да омаловажите успехите на певица като Преслава, която е народна любимка толкова време , по концертите се вижда де , ама винаги остава незабелязано това!
Ти и да искаш, не можеш изпъкна, скъпи! Хубаво е, че нямаш нереалистични желания! :Vishenka_05:

Не, гънките ти на мозъка се изглаждат все повече и напрягаш атмосферата в форума. :)
За сметка на това, ти набраздяваш все повече шкембака и паласките, което пък те напряга теб, очевидно!

Пусни си "Цял живот диети ли" на любимата на всички ни леля на фолка, вземи нещо за хапване в пухкава ръчица и се успокой с някоя разтеглена снимка на Анди, на която е с крака, високи колкото кулите - близнаци. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

За сметка на това, ти набраздяваш все повече шкембака и паласките, което пък те напряга теб, очевидно!

Пусни си "Цял живот диети ли" на любимата на всички ни леля на фолка, вземи нещо за хапване в пухкава ръчица и се успокой с някоя разтеглена снимка на Анди, на която е с крака, високи колкото кулите - близнаци. :Vishenka_05:

Кажи сега, като се видим 100% ще те черпя с нещо от мешаната скара. Кое обичаш повече, наподобящото любими на теб мъжки части или от другите с фигурата на тялото ти? Може и сладолед с ядки за десерт, че в лице си 1:1. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Ти и да искаш, не можеш изпъкна, скъпи! Хубаво е, че нямаш нереалистични желания! :Vishenka_05:

Боже мой , прибери си вересиите , мислиш се за нещо , за някаква звезда ли тук ОМГ , спирам да споря с теб , защото ти си ЗВЕЗДА и паметник трябва да ти издигнат тук!

Сподели в други сайтове

Ама всички си имаме живот извън форума, не само ти.

Кой поства снимки по цял ден?

Е как кой? Виж темата на Кама,само пари,снимки и други изпълнители се коментират там,а в началото когато направихме тези теми /Андреа пак беше първата с такава/ поне 2 седмици темата на Кама беше с 0 мнения. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Андра е сила, не само в Спотифай. С новата песен върви много добре в YouTube. Евала. Аз винаги съм го казвал - тя е топ име, просто трябва да пуска малко повече продукция.

И да пуска поп-фолк песни. :1000 (29):

Едно връщане в Пайнер също би й се отразило добре. Да й се чуди човек защо напусна щом така или иначе почти не пуска песни. Можеше да си е толкова активна и във фирмата и щяха да й качват клиповете в канал с 1.2 милиона абоната.

Феновете на Преслава реално няма как да докажете, че в последните няколко години тя е чак такава любимка на народа. Концертите на Пайнер са някакъв фактор, да, но там и други получават супер приеми и хората им се кефят. Но на тези концерти вече ходят 3000-4000 човека, а навремето Ивана е получавала любовта на 30 000-40 000, и то в златната ера на жанра, която взе да приключва точно когато Преслава се качи на трона.

Друго доказателство освен насъбирането на истерясали фенчета пред сцената? Ами нямате. Последното подобие на доказателство беше в Брадъра 2015, когато името й получи рекордни лайкове и заради това я направихте Певица на цялата година, въпреки че Галена с хитовете си я смачка по-брутално от всякога. А и точно в Брадъра имиджа й взе да рухва покрай някоя и друга излагация.

Ами Капките през 2016? Редовно й се смееха на английския, на цялостното представяне... Ореола й като най-голямата звезда вече тотално изчезна. Най-голямата и обичана звезда, но дори и не отиде на финала... Ъ? И не казвайте, че е било нагласено, защото поне това няма шанс да е нагласено, Халваджиян не би изпуснал подобна златна кокошка на финал ако наистина печелеше толкова от нейното участие.

Ами анкетата на Планета през 2017? Малко ли хейт отнесоха с Фики заради очевидната манипулация, с която се видя как са си печелили и предишните награди?

Та, чакам доказателства, че от 2016 насам Преслава е толкова обичана от народа? Ако отговора на въпросите ми пак ще е нещо от сорта на 'Ти си заслепен и вманиачен по Деса' по-добре да няма такъв отговор.

Сподели в други сайтове

Любим концерт! В центъра Рени и Индира, които си шушукат нещо и Ивана, заедно с Гло бяха и във блока с финалната тройка.. А песента, която Рени представи тогава се наложи и без клип, даже има някаква история с Биг Брадър:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...