Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

С какво Андреа е копирала някого? Доколкото виждам те нея копират,а не обратното.Най-пресният пример е от преди 5 дни. :whistling:
Разбирам, че я харесваш, което, колкото и да ми е трудно, приемам!

Но всички знаем какво, как и къде е копирала. Да, тя имаше своите попадения с Кости и Оцко. Имаше няколко доста добри видеа. И дотам. За мен е един похабен продукт, който няма ниша, в която да се вкара вече. Ни фолклор може да пее, ни става работата с уърлд проектите. А да влезе обратно в дискотеките, при конкуренцията на бясната Ана, Емануела, Галя, Гальо, Фикьо, Преса, Александровица, Алисия и Стораревски, хич не я виждам. Тя беше продукт на визуалните ефекти, в мига, в който вече не може да разчита на тях, тъй като загуби хубостта си, е тотално безинтересна.

Сподели в други сайтове

Разбирам, че я харесваш, което, колкото и да ми е трудно, приемам!

Но всички знаем какво, как и къде е копирала. Да, тя имаше своите попадения с Кости и Оцко. Имаше няколко доста добри видеа. И дотам. За мен е един похабен продукт, който няма ниша, в която да се вкара вече. Ни фолклор може да пее, ни става работата с уърлд проектите. А да влезе обратно в дискотеките, при конкуренцията на бясната Ана, Емануела, Галя, Гальо, Фикьо, Преса, Александровица, Алисия и Стораревски, хич не я виждам. Тя беше продукт на визуалните ефекти, в мига, в който вече не може да разчита на тях, тъй като загуби хубостта си, е тотално безинтересна.

А ти какво очакваш от нереализирана балерина? Факт ли е,че тази бездарница за 5 години сложи цялата чалга в краката си? Факт е!Факт ли е,че промени изцяло звученето на чалгата и го наби яката отзад на такива като Кама,които още не могат да се осъзнаят къде са и затова фенчетата й са толкова озлобени към нея? Факт е!Факт ли е,че е последната голяма звезда на Пайнер с истерия около името й сравнима с тази на днешните Гери-Никол и Тита? Факт е!Да не забравяме и останалите й иновации във видеоклиповете,хореографията по концерти и тн.Тези факти са ми предостатъчно важни,за да я уважавам като човек най-малкото,защото да си човек на изкуството не е само да можеш да пееш и да разбираш от музика има и други качества.

+ това Андреа не е излизала от чалготеките.Всяка нейна чалгия се завърта за по няколко месеца минимум,а Полудей все още се върти понякога.

Сподели в други сайтове

Кеба каза че Преслаеа е най-голямата българска звезда, Таня Савич и Лепа Брена знаят коя е!

Значи интервюто в Папараци , или е било отрязано когато казва кого знае България ,или е излъгала.

Отново в набиращи популярност при нови песни от топ имена като Анелия,Галена и Фики?Емануела е сила :girl_witch:

Сподели в други сайтове

Значи интервюто в Папараци , или е било отрязано когато казва кого знае България ,или е излъгала.

Май е било отрязано.

1920x840%281%29.jpg?itok=VLC3fYHs

Сподели в други сайтове

Отново в набиращи популярност при нови песни от топ имена като Анелия,Галена и Фики?Емануела е сила :girl_witch:

Аз не съм убеден, че знае. Много неуверено го каза, вижте предаването. Чак след като Таня Савич каза, че я знае Брена промърмори нещо не много сигурна.

Сподели в други сайтове

Аз не съм убеден, че знае. Много неуверено го каза, вижте предаването. Чак след като Таня Савич каза, че я знае Брена промърмори нещо не много сигурна.

Каза, че е я знае коя е и че е "lepa kao lutka" / "Красива като кукла".. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Кеба е подписал договор с "Пайнер" с хонорар 8000 лв. Това потвърждава тезата ми че "Bogovi zemljom hode" е именно по негова инициатива.

Явно е умрял от глад в Сърбия и ще прави кариера в България. Колкото и добър изпълнител да е Кеба, не е от големите сръбски имена и никога не е бил. Имаше преди години бум по него, но беше много за кратко. Дори и той да е предложил дуета, какво от това? Не се получи с песента, следователно другото няма значение.

Сподели в други сайтове

Държа да вметна едно много важно нещо!

С това, което се отличават сръбските музиканти от тези в България е това, че при тях условието всяка песен да е хит не съществува.

При тях музиката трябва да си носи настроение, пък дали ще стане хит не е важно.

И ако Кеба е офертирал Преслава за дует, той го прави с тази нагласа, а не е като нашата, но пък за нея Кеба е звезда, с чиято музика е отраснала и сигурно си е мечтала за дует с него, когато е била малка. Така, че тук рискът и компромисът са за сметка на Преслава, на Кеба му е през оная работа, той просто пее и това му е достатъчно.

Кеба със сигурност не е умрял от глад, защото славата и парите, които си направил от едно време със сигурност все още му вършат работа.

При нас е точно обратното, в стремежа всяка песен да е хит, в крайна сметка всичко е хит за по седмица и песните една от друга не се различават-жалко, но факт.

Сподели в други сайтове

Дори и той да е предложил дуета, какво от това? Не се получи с песента, следователно другото няма значение.

Опитаха се да изкарат песента неин провал, а реално това е проект на Кеба, в който тя взима участие и нищо повече.

Сподели в други сайтове

По тукашните критерии е провал, общ при това, защото все пак е дала съгласието си да участва с равна част. Абстрахирайте се от обсесията си и се кефете на песента, ако ви кефи. Какво ви пука дали е хит, или не?

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Опитаха се да изкарат песента неин провал, а реално това е проект на Кеба, в който тя взима участие и нищо повече.

Значи песента може да е дует, обаче ако е провал, Преслава само взима участие в нея. Ама ако говорим за гледания, първата ви работа е да натресете Горе долу, където Преслава казва 2 думи. Страшни сте просто.

Пашев пак ли е пазарил гледания на Джулия? Много странно как с 700к гледания не влиза в Набиращи... Галена и тя нищо чудно да си е купила, как така изведнъж ще изхвърчи от тренда и песен на 2 седмици ще се върне на мястото й .. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Аз не разбирам кой ви излъга, че всяка песен непременно трябва да е хит, иначе от нея не става нищо, а оттам - нищо не става и от изпълнителя. :mf_surrender: Велики изпълнители в световната музика имат възходи и падения, успешни и неуспешни проекти, излизат в творчески отпуск по 2-3 години, връщат се с нови концепции... Музиката е велико изкуство и не се оценя само с гледания в тубата или въртене в българските чалга барове.

А по повод песента на Преслава и Кеба - чудесна балада, която може да бъде пусната на всеки един повод извън дискотеките, а с един ремикс - защо не и там. Навремето "Не съм ангел" се въртеше с голям успех дори и там, между другото.

Сподели в други сайтове

Оо, я стига глупости. Песента е дует, не фийт, за да я въртиш тая плоча. Провал е за Преслава. Една от причините за това е, че се пее на чужд език, но никой не им е виновен, че не са я направили на български или поне наполовина на български. Иначе самата балада не е лоша като цяло.

Сподели в други сайтове

Значи песента може да е дует, обаче ако е провал, Преслава само взима участие в нея. Ама ако говорим за гледания, първата ви работа е да натресете Горе долу, където Преслава казва 2 думи. Страшни сте просто.

Много точно казано. Супер вбесяващи са феновете на толбухинлийката.

Сподели в други сайтове

До вчера Ивана vs Преслава, а днес провал ли е дуета и с Кеба. Не ви ли омръзна да дъвчете едно и също всеки ден. Всяка си е изживяла момента, дреме и на Ивана или на Преслава на митрата какво мисли някой от този форум за тях, та цяла седмица не се спряхте!

Сподели в други сайтове

До вчера Ивана vs Преслава, а днес провал ли е дуета и с Кеба. Не ви ли омръзна да дъвчете едно и също всеки ден. Всяка си е изживяла момента, дреме и на Ивана или на Преслава на митрата какво мисли някой от този форум за тях, та цяла седмица не се спряхте!

Ми задай някаква по-интересна тема да дъвчем нея. Не разбирам това оплаване от темите, които се дискутират. Хората обсъждат, каквото ги вълнува. Задай тема и ако е интересна, потребителите сами ще се включат. Но да седим и да се оплакваме...!?

Сподели в други сайтове

Ми задай някаква по-интересна тема да дъвчем нея. Не разбирам това оплаване от темите, които се дискутират. Хората обсъждат, каквото ги вълнува. Задай тема и ако е интересна, потребителите сами ще се включат. Но да седим и да се оплакваме...!?

1. Нямам спомен да съм се оплаквал за нещо

2. Сега влизам по- рядко, пиша по-рядко и не ми е ок всеки път като влезна да чета едно и също, което го четем от месеци. Ако не е за едната е за другата и всеки ден ЕДНО И СЪЩО

Сподели в други сайтове

Новата тема може да е как в последните 15 години Райна мачка Петя с клипове или пък къде беше Преслава през лято 2008, преди “Новата ги”, когато Райна тресеше държавата с 3 мега хита?

Сподели в други сайтове

Новата тема може да е как в последните 15 години Райна мачка Петя с клипове или пък къде беше Преслава през лято 2008, преди “Новата ги”, когато Райна тресеше държавата с 3 мега хита?

Къде забравяш Рени и златния албум Опа цупа ? :mf_surrender: След нея са Петя и Райна и научете се да цените чуждите успехи!!!!!!!!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...