Fast Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Галена и тя нищо чудно да си е купила, как така изведнъж ще изхвърчи от тренда и песен на 2 седмици ще се върне на мястото й .. Проектът е слаб и хората бързо го отвсириха. Дори умишлено оставаните голи кадри не помогнаха да се създаде желаната сензация. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Джулия и Анелия 100% са с купени гледания, няма как иначе Фики с по-малко гледания от тях да влезе в тренда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Трендът е с необясними критерии, затова всичко е възможно. Дори е по-вероятно песните там понякога да са уредени, защото често има несъответствия между посочените за най-вървежни и реалните. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Най-качествения проект за 2018 - силна песен, добър клип, хубав текст, стилна Андреа! Има повече харесвания от "Без чувства", а тя има 6 милиона отгоре. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Големите канали имат право да определят песента, която да е в тренда. Тоест, ако 5 песни отговарят на критериите на Ютуб, те могат да изберат 1 от тях. Само 1 клип от канал може да влезе в Тренда на дадена страна. Не е възможно да има повече от 1 видео от канал, които да са в Тренда по едно и също време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Големите канали имат право да определят песента, която да е в тренда. Тоест, ако 5 песни отговарят на критериите на Ютуб, те могат да изберат 1 от тях. Само 1 клип от канал може да влезе в Тренда на дадена страна. Не е възможно да има повече от 1 видео от канал, които да са в Тренда по едно и също време. Значи се оказах прав, че това не е никакъв реален тренд. Ако е излязло трио на Глория, Ивана и Десислава в Тренда може да не сложат него, а трио на Юнона, Милица и Ани Хоанг ако Пайнер така преценят. :1000 (29): Доколкото разбирам трябва да има и някакъв интерес към парчето, де. Но е разочарование, че невинаги се слагат наистина най-успешните песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Значи се оказах прав, че това не е никакъв реален тренд. Ако е излязло трио на Глория, Ивана и Десислава в Тренда може да не сложат него, а трио на Юнона, Милица и Ани Хоанг ако Пайнер така преценят. :1000 (29): Доколкото разбирам трябва да има и някакъв интерес към парчето, де. Но е разочарование, че невинаги се слагат наистина най-успешните песни. Снощи Галена беше в тренда, сутринта Емануела, а сега Фики. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Снощи Галена беше в тренда, сутринта Емануела, а сега Фики. :1000 (29): Пайнер през 5 минути звънят да променят. :1000 (29): Да сложат и Анелия и Джулия, това се очертава като най-големия хит. Макар че аз все още смятам, че и Дай ми любов ще е нещо трайно. Като говорим за класации на нови песни, между другото, вчера забелязах, че Арти е номер 1 в iTunes. Замислих се, че щом класацията там е ТОП 200 значи минимум 200 човека трябва да са си купили песента му, за да е той над всички. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Понеже знам, че много хора се вълнуват и броят ли, броят ... имате съвсем малко време да се убедите в истинността на резултатите в "ПОПФОЛК РАНГЛИСТ". В 20:00 часа започват 1/2-финалите, а гласуването в предния етап скоро ще бъде изтрито. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Като говорим за класации на нови песни, между другото, забелязах, че Арти е номер 1 в iTunes. Замислих се, че щом класацията там е ТОП 200 значи минимум 200 човека трябва да са си купили песента му, за да е той над всички. Не. Трябва 1 човек да си я е купил, а останалите 199 песни да не си ги е купил никой. Нещо много вероятно в България. ) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Не. Трябва 1 човек да си я е купил, а останалите 199 песни да не си ги е купил никой. Нещо много вероятно в България. ) Тогава как се определят останалите 199 места, някои са повече не-купени от други? :1000 (29): Иначе е ясно, че в Бг никой не купува, на мен затова ми стана странно. Дори добавих към поста си едно 'вчера', защото тогава забелязах, че Арти е на номер 1, но днес класацията няма нищо общо. :1000 (29): Btw, ще е битка на титани в ранглистата. Десислава срещу Глория... Не съм броил кои са спечелили при другите, но Галена vs Емилия също би било трудно, поне за мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 И кой каза... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 И кой каза... Една от най-яките му песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Тогава как се определят останалите 199 места, някои са повече не-купени от други? :1000 (29): Иначе е ясно, че в Бг никой не купува, на мен затова ми стана странно. Дори добавих към поста си едно 'вчера', защото тогава забелязах, е Арти е на номер 1, но днес класацията няма нищо общо. :1000 (29): Именно де ... може би на всяко презареждане няма нищо общо, тъй като повечето от песните са с равни (1, 2, 3 или 5 на брой) купувания и тези, които си делят позициите всеки път варират с класирането си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Кеба е подписал договор с "Пайнер" с хонорар 8000 лв. Това потвърждава тезата ми че "Bogovi zemljom hode" е именно по негова инициатива. При положение, че добри сръбски изпълнители пеят за 1 000 евро на 70:30 в тяхна полза за Гранд, той на какво ли се е съгласил като процент. Иначе съм съгласен напълно с мненията за сърбите ... огромни хитове имат по 1-2 млн. гледания, а изпълнителите им имат по 10 участия в месеца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Именно де ... може би на всяко презареждане няма нищо общо, тъй като повечето от песните са с равни (1, 2, 3 или 5 на брой) купувания и тези, които си делят позициите всеки път варират с класирането си. Нещо такова ще да е. Песента на Арти все пак е яка. Той още повече ме кефи след като се оказа аверче на Майки и дори го дръпна да участва в клип не на майка му. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Избухваме ли под звуците на хита "ДА СЕ НАТИСНЕМ" в изпълнение на ВАЛЯ ? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Новата тема може да е как в последните 15 години Райна мачка Петя с клипове или пък къде беше Преслава през лято 2008, преди “Новата ги”, когато Райна тресеше държавата с 3 мега хита? Кели, мило, кога ще ме удостоиш с отговор? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Кели, мило, кога ще ме удостоиш с отговор? Не съм видял, мило Преси никога не е държала на клиповете и дори Юнона е с по-хубави, но това не е никакъв проблем. За лято 2008 - събираше плодовете на златния си албум и хита "Последен адрес". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Понеже знам, че много хора се вълнуват и броят ли, броят ... имате съвсем малко време да се убедите в истинността на резултатите в "ПОПФОЛК РАНГЛИСТ". В 20:00 часа започват 1/2-финалите, а гласуването в предния етап скоро ще бъде изтрито. Ако Емилия е крайният победител в тази надпревара, ще те призная за шаман номер 1 в държавата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Ако Емилия е крайният победител в тази надпревара, ще те призная за шаман номер 1 в държавата. Брой де ... Аз да не съм Янева да си добавям от мен гласове... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Глорчето ми победи Иванаааа Ама в дуел с Галена...... Коментирайте, че Преси отпадна... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Не съм видял, мило Преси никога не е държала на клиповете и дори Юнона е с по-хубави, но това не е никакъв проблем. За лято 2008 - събираше плодовете на златния си албум и хита "Последен адрес". Благодаря ти. Кой период на кралица Юни ти допада повече? Когато пееше балади в църквата, с черно расо или когато го захвърли, изруси се и започна да се сношава наред в божията обител? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Брой де ... Аз да не съм Янева да си добавям от мен гласове... Няма да броя, вярвам ти. Но си правил някакви заклинания Емилия да стигне дотук. Виж последната й снимка във фейса с Иван и Мира - без грим и изглежда отново на 24-5 години. ПС: Янева не беше добавяла гласове, а вкара Глория и Ивана в номинации за десетилетието макар да не им достига един глас, доколкото помня. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 ПС: Янева не беше добавяла гласове, а вкара Глория и Ивана в номинации за десетилетието макар да не им достига един глас, до колкото помня. Ква е разликата ... един глас нямал значение Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари