Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Ква е разликата ... един глас нямал значение :mf_surrender:

Разликата е, че едно е да добяваш насъществуващи измислени гласове, друго е да заобиколиш правилата и да включиш в номинации примите на фолка (които така или иначе заслужават да са там), знаейки че те нямат шанс да спечелят. Не беше чак такава болка за умиране. А и все пак тя боготвори Ивана, нека си я включи. Важното е, че спечели най-заслужилата.

Сподели в други сайтове

Пресли си качила клипче от Звезда Гранде в Инстаграм, дето я коментират. Тагнала Кеба, Лепа и Таня.. само Мария дето каза, че не я знае не я тагнала. Дънооо :3fdb8960598fa63e:

И ние не знаехме коя е тази Мария преди този клип :3fdb8960598fa63e:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Пресли си качила клипче от Звезда Гранде в Инстаграм, дето я коментират. Тагнала Кеба, Лепа и Таня.. само Мария дето каза, че не я знае не я тагнала. Дънооо :3fdb8960598fa63e:

:roll1:

Да се радва там. Ким Кардашиян нали похвали нашата на стори. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Разликата е, че едно е да добяваш насъществуващи измислени гласове, друго е да заобиколиш правилата и да включиш в номинации примите на фолка (които така или иначе заслужават да са там), знаейки че те нямат шанс да спечелят. Не беше чак такава болка за умиране. А и все пак тя боготвори Ивана, нека си я включи. Важното е, че спечели най-заслужилата.

Е глупости сега говориш.

Можело било да се заобикалят правилата... :mf_surrender: Защо са създадени тогава като може да се заобикалят и да си правим какво си искаме.

Сподели в други сайтове

Да си най-голямата звезда в България от над 10 години и в съседната държава на 200 км оттук да са чували за теб. Какъв успех!! :mf_surrender: :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Е глупости сега говориш.

Можело било да се заобикалят правилата... :mf_surrender: Защо са създадени тогава като може да се заобикалят и да си правим какво си искаме.

Аз си казвам моето мнение. Да, беше заобикаляне на правилата, но за мен лично не беше чак такава драма. Момичето създаде истерия с темата за Десетилетието и раздвижи форума, голяма работа, че включила Ивана в номинации, нека се порадва и тя за труда и времето, което е отделила.

Сподели в други сайтове

Аз си казвам моето мнение. Да, беше заобикаляне на правилата, но за мен лично не беше чак такава драма.

И другите ли така смятат? :helpsmilie: :helpsmilie:

Жалко! Много жалко! Тя затова и държавата ни е на тоя хал... малко пресилено може да се стори на някого, ама всичко тръгва от някъде ...

Сподели в други сайтове

И другите ли така смятат? :helpsmilie: :helpsmilie:

Не видях за някой освен за отявлените й врагове и тези, с които имат заяждане, да е голям проблем това.

Сподели в други сайтове

Оставаше и да я тагне. :mf_surrender:

:roll1:

Да се радва там. Ким Кардашиян нали похвали нашата на стори. :3fdb8960598fa63e:

И двете са пробили със секс клип. Подкрепят се. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Веднага започвайте да слушате хитовете на Марче от преди 17 години, вместо да спорите за сръбкини-дърти травестити. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Благодаря ти. Кой период на кралица Юни ти допада повече? Когато пееше балади в църквата, с черно расо или когато го захвърли, изруси се и започна да се сношава наред в божията обител?

Кели защо пак ме забравяш? Пусни си 100% на Юни и да замълчим пред този паметен трак.

Сподели в други сайтове

Кели защо пак ме забравяш? Пусни си 100% на Юни и да замълчим пред този паметен трак.

Харесвам периода на "Не съм забравила", "Време е", "След теб" и т.н. .. после се опорочи и стана поредната курвентия, руса приличаше на травестит.

Сподели в други сайтове

Абе, само на мен ли изобщо не ми хареса изпълнението на Константин? А се скъсаха да го хвалят... Не знам, но ако аз трябваше да го оценявам тази вечер, щеше да е с най-малко точки. Определено Иван Юруков за мен е най-добър!

Сподели в други сайтове

Абе, само на мен ли изобщо не ми хареса изпълнението на Константин? А се скъсаха да го хвалят... Не знам, но ако аз трябваше да го оценявам тази вечер, щеше да е с най-малко точки. Определено Иван Юруков за мен е най-добър!

Споделям! Страшно толериран е той и много ме дразнят.

За мен Софка беше най-добре. Иван малко пресоли манджата.

Сподели в други сайтове

Аз като слушах Константин направи се напрагях, личеше му, че му е трудно и звукоизвличането му изобщо не галеше ухото, камо ли пък душата... И накрая едва ли не бил разтопил всички. Егати глупостите... И, да, и аз мисля, че Софка беше много по-добра от него.

А относно Иван, имах предвид цялостното му представяне в предаването. Това му изпълнение не е толкова впечатляващо, но повечето му са много добри. :)

Сподели в други сайтове

Софка не ми хареса в нито един образ до този момент. Не може да избяга от себе си, имам усещането, че не се старае. Тази вече се справи сравнително добре. Иван беше черешката на вечерта, той направи цялото шоу. Много успешно се справи, а гримьорите го бяха докарали много добре.

Коцето има проблеми с гласа си и му е адски трудно, но дори да ги нямаше, задачата му беше страшно сложна и не мисля, че някой от останалите щеше да се справи с това. Защо всички скачате срещу него, на мен много ми харесва и ми се издигна в очите след този формат. Вижда се че се старае адски много за всеки един образ, просто нямаше особен късмет с тези, които му се падаха и въпреки това се справи добре.

Сподели в други сайтове

Софка беше уникална, страшно изпълнение, много я усети песента.

Хранова и тя беше добра.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...