Cally-Pressyfan' Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Най-яката песен на БОНА Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 1,000,000 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Абе някой знае ли къде е Янева тая вечер? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Абе някой знае ли къде е Янева тая вечер? Прави добрини на Тони Стораро и бърше потно чело в косматото му тяло Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Най-яката песен на БОНА Да, Бонка правеше хубави песни и в Пайнер. Ето тея например са топ: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 14 Author Report Share Публикувано Май 14 Абе някой знае ли къде е Янева тая вечер? Цял ден си ме коментирал, а мен ме няма да те туря на място! Знам, че си загрижен за мен, но не се радвай - бях цял ден на шопинг, много съм добре! Иначе съм бясна за ранг листата ти, не съм влизала още, но чета, че Ваня отпаднала, че и Анелия срещу кривата гърбушка... Спирам да гласувам там! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 14 Author Report Share Публикувано Май 14 Ванча е паднала с три гласа, а Анелия Динева - само с един срещу Квазимодка! Къде е Джиголет, да идва бързо и да ме учи на черни панагюрски клетви, започвам да сипя?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Ванча е паднала с три гласа, а Анелия Динева - само с един срещу Квазимодка! Къде е Джиголет, да идва бързо и да ме учи на черни панагюрски клетви, започвам да сипя?! Важно е да е от сърце, нещо което правя много рядко, но определено помага. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 14 Author Report Share Публикувано Май 14 Важно е да е от сърце, нещо което правя много рядко, но определено помага. Кого си проклел от сърце и какво му се е случило? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Иначе съм бясна за ранг листата ти, не съм влизала още, но чета, че Ваня отпаднала, че и Анелия срещу кривата гърбушка... Спирам да гласувам там![/b] Не бъди бясна, все пак падна срещу Глория, от нея не трябва да те боли толкова. Подкрепи я сега поне.. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Важно е да е от сърце, нещо което правя много рядко, но определено помага. А от сърце ли беше, когато писа на Христина да не се занимава с мен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 ... а мен ме няма да те туря на място! :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Да, Бонка правеше хубави песни и в Пайнер. Тази песен е на 100 години, Сашо. Ако е от пайнерския й период, то е от първия такъв - през 90-те. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Цуци оттук ли е крала за "Честито"? Брутална песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Не го издържам тоя Коце в капките , какво е това хвалене, какво е това чудо. Всичко е при него връзки и ако спечели ще е доста нечестно. Софи е истинския победител дано се класира! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Тази песен е на 100 години, Сашо. Ако е от пайнерския й период, то е от първия такъв - през 90-те. Може и от тогава да е. Твърде лирична ми идва за през 2011. Честно казано от стария й Пайнерски период знам само - Ти нямаш сърце. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 14 Author Report Share Публикувано Май 14 Не бъди бясна, все пак падна срещу Глория, от нея не трябва да те боли толкова. Подкрепи я сега поне.. :1000 (19): Никого няма да подкрепям! Сърцето ми кърви ранено, а виновник за това е Даниел! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 14 Author Report Share Публикувано Май 14 А от сърце ли беше, когато писа на Христина да не се занимава с мен? За Христина не знам, но аз няма да спра да се занимавам с теб! Сега ми е лошо и си лягам със сълзи в очите, но скоро продължавам със свалките към теб! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Никого няма да подкрепям! Сърцето ми кърви ранено, а виновник за това е Даниел! Ами ако беше паднала от Преслава? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 14 Author Report Share Публикувано Май 14 Ами ако беше паднала от Преслава? :1000 (29): Тогава трябваше да ме обявявате за държавно издирване! Щях да съм мъртва във ваната у нас... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Тогава трябваше да ме обявявате за държавно издирване! Щях да съм мъртва във ваната у нас... Щях да поръчам на Андреа да те задуши с цици за отмъщение от вчера! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 А от сърце ли беше, когато писа на Христина да не се занимава с мен? Защо ми е да пиша? Какво печеля Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Цуци оттук ли е крала за "Честито"? Брутална песен! Брутален хит! Наближава 60 години, изглежда умопомрачително добре и вади страшни къртачки. Тази песен ще направи 10 млн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари