Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Абе някой знае ли къде е Янева тая вечер? :huh: :rolleyes:

Прави добрини на Тони Стораро и бърше потно чело в косматото му тяло :3fdb8960598fa63e:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Абе някой знае ли къде е Янева тая вечер? :huh: :rolleyes:
Цял ден си ме коментирал, а мен ме няма да те туря на място! :3fdb8960598fa63e:

Знам, че си загрижен за мен, но не се радвай - бях цял ден на шопинг, много съм добре! :Vishenka_05:

Иначе съм бясна за ранг листата ти, не съм влизала още, но чета, че Ваня отпаднала, че и Анелия срещу кривата гърбушка... :mf_surrender:

Спирам да гласувам там!

Сподели в други сайтове

Ванча е паднала с три гласа, а Анелия Динева - само с един срещу Квазимодка! :mf_surrender:

Къде е Джиголет, да идва бързо и да ме учи на черни панагюрски клетви, започвам да сипя?! :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Ванча е паднала с три гласа, а Анелия Динева - само с един срещу Квазимодка! :mf_surrender:

Къде е Джиголет, да идва бързо и да ме учи на черни панагюрски клетви, започвам да сипя?! :gun_bandana:

Важно е да е от сърце, нещо което правя много рядко, но определено помага. :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Иначе съм бясна за ранг листата ти, не съм влизала още, но чета, че Ваня отпаднала, че и Анелия срещу кривата гърбушка... :mf_surrender:

Спирам да гласувам там![/b]

Не бъди бясна, все пак падна срещу Глория, от нея не трябва да те боли толкова. Подкрепи я сега поне.. :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Не го издържам тоя Коце в капките , какво е това хвалене, какво е това чудо. Всичко е при него връзки и ако спечели ще е доста нечестно. Софи е истинския победител дано се класира!

Сподели в други сайтове

Тази песен е на 100 години, Сашо. Ако е от пайнерския й период, то е от първия такъв - през 90-те.

Може и от тогава да е. Твърде лирична ми идва за през 2011.

Честно казано от стария й Пайнерски период знам само - Ти нямаш сърце.

Сподели в други сайтове

Не бъди бясна, все пак падна срещу Глория, от нея не трябва да те боли толкова. Подкрепи я сега поне.. :1000 (19):
Никого няма да подкрепям!

Сърцето ми кърви ранено, а виновник за това е Даниел! :girl_cry2:

:zatvorena:

Сподели в други сайтове

А от сърце ли беше, когато писа на Христина да не се занимава с мен?
За Христина не знам, но аз няма да спра да се занимавам с теб! :whistling:

Сега ми е лошо и си лягам със сълзи в очите, но скоро продължавам със свалките към теб! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Цуци оттук ли е крала за "Честито"?

Брутална песен! :Vishenka_05:

Брутален хит! Наближава 60 години, изглежда умопомрачително добре и вади страшни къртачки. Тази песен ще направи 10 млн.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...