Сашо Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Защо ми е да пиша? Какво печеля Ааа, даже отричаш?? Бъди достоен и поне се извини, че си мръсен интригант. Не е нужно да печелиш каквото и да е. Болни мозъци, като тебе - колкото искаш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Ааа, даже отричаш?? Бъди достоен и поне се извини, че си мръсен интригант. Не е нужно да печелиш каквото и да е. Болни мозъци, като тебе - колкото искаш Да се извиня за кое? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 От новите коври коя ви харесва повече? Джулия или Лорена? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 От новите коври коя ви харесва повече? Джулия или Лорена? Джулия... Лорена изглежда като евтин парцал, а и има нещо мъжко отблъскващо в нея, за гласа да не говорим... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 От новите коври коя ви харесва повече? Джулия или Лорена? Лорена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Джулия е много евтинджос селянка. Предпочитам Лорена - има нещо специфично в нея, макар и леко травеститско, отличава се. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Джулия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Аз и двете не ги харесвам много, обаче и двете изкараха много добри парчета. Само дето според мен никоя няма потенциал да стане от големите имена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 На Лорена песните ми харесват повече. Двата най-страхотни албума на Анелия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Как се обяснява че не бил чалгар. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 10:44 :Vishenka_05: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Това Анелия ли е? Ако е тя, май ще има песен с Крум Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 15 Author Report Share Публикувано Май 15 Това Анелия ли е? Ако е тя, май ще има песен с Крум Тя отдавна загатна, че не могла да откаже на нейн колега, с когото била близка покрай Дамян Попов. Само с мен не е пяла още... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 10:44 :Vishenka_05: 16:20 какъв е този Морж? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 15 Author Report Share Публикувано Май 15 16:20 какъв е този Морж? Ах, да - това е Докето! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Ах, да - това е Докето! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 За 2018 има 50-60 чалга песни и нито една от тях не става за слушане. Ужасно втръснали мелодии, смотани клипове, еднакви текстове, нищо стойностно или поне оригинално. Чалгата някога била ли е в такава дупка? Аз се чудя колко тъп тряба да си, за да харесаш нещо тая година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 За 2018 има 50-60 чалга песни и нито една от тях не става за слушане. Ужасно втръснали мелодии, смотани клипове, еднакви текстове, нищо стойностно или поне оригинално. Чалгата някога била ли е в такава дупка? Аз се чудя колко тъп тряба да си, за да харесаш нещо тая година. Аз слушам само "Жива съм и още ме бива", другото - в коша! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Аз слушам само "Жива съм и още ме бива", другото - в коша! И на мен песента на Преси ми изглежда най-нормална. Банална е, но има някакъв чар в нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 За 2018 има 50-60 чалга песни и нито една от тях не става за слушане. Ужасно втръснали мелодии, смотани клипове, еднакви текстове, нищо стойностно или поне оригинално. Чалгата някога била ли е в такава дупка? Аз се чудя колко тъп тряба да си, за да харесаш нещо тая година. И аз се мъча да харесам нещо от тази година, но бързо ми писват. На Ани Хоанг и Дий не те ли кефи? Мен ме радва, както и дуетът на Емилия и Емрах. За друго не се сещам, което да съм слушала повече от седмица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 За 2018 има 50-60 чалга песни и нито една от тях не става за слушане. Ужасно втръснали мелодии, смотани клипове, еднакви текстове, нищо стойностно или поне оригинално. Чалгата някога била ли е в такава дупка? Аз се чудя колко тъп тряба да си, за да харесаш нещо тая година. Ти пък, като почнеш да правиш някакви надъхани агресивни обобщения за хората и аман. Колко тъп трябвало да си, за да ти хареса песен тая година. Ми хората са различни. Да, криза има, но тя не от от 2018, а вече от сума ти години и е все по-задълбочаваща се. И въпреки това се открояват някакви парчета - "По такива си падам", "Нотариално заверен" (която дори на теб ти хареса, тва означава ли, че си тъп?), "Аз измръзнах" са големи хитове и очевидно на много хора им харесват. "Зоопарк" пък току-що направи 10 млн само за два месеца. Има и добра страна в това, че се харесват все по-малко песни. Нека тия пачи се научат, че трябва да са креативни и на хората вече им писна от претоплени манджи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Има си някакво разнообразие в звученето в сравнение с преди. Помните ли, когато всички правеха еднаквите песни от Кости или от Оцко, а след това и кифленските парчета? Копнеехме за различаващи се една от друга песни и бих казал, че вече го получихме. Има още накъде да се върви, де. Все повече съм на мнението, че най-добрата песен за годината досега е тази на Галена. Най-много се откроява сред комерсите и си личи, че е направена с удоволствие. А и ми се струва, че си става хит- за първата седмица почти 1.3 милиона гледания в YouTube и 2,230 стрийма в Spotify. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Има си някакво разнообразие в звученето в сравнение с преди. Помните ли, когато всички правеха еднаквите песни от Кости или от Оцко, а след това и кифленските парчета? Копнеехме за различаващи се една от друга песни и бих казал, че вече го получихме. Има още накъде да се върви, де. А тази година какво различно има? От поне 4 години постоянно се пее за бившата, кучката, боклука, глътнала нещо си и прочие идиотщини ... едно и също до припадък, пълен ужас. Даже вълната на Кости е за предпочитане, поне там текстовете бяха по-разнообразни. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 И аз се мъча да харесам нещо от тази година, но бързо ми писват. На Ани Хоанг и Дий не те ли кефи? Мен ме радва, както и дуетът на Емилия и Емрах. За друго не се сещам, което да съм слушала повече от седмица. Да, на виетнамката ми беше симпатична, но вече не я слушам. Ти пък, като почнеш да правиш някакви надъхани агресивни обобщения за хората и аман. Колко тъп трябвало да си, за да ти хареса песен тая година. Ми хората са различни. Да, криза има, но тя не от от 2018, а вече от сума ти години и е все по-задълбочаваща се. И въпреки това се открояват някакви парчета - "По такива си падам", "Нотариално заверен" (която дори на теб ти хареса, тва означава ли, че си тъп?), "Аз измръзнах" са големи хитове и очевидно на много хора им харесват. "Зоопарк" пък току-що направи 10 млн само за два месеца. Има и добра страна в това, че се харесват все по-малко песни. Нека тия пачи се научат, че трябва да са креативни и на хората вече им писна от претоплени манджи. Как да бъдат креативни, като те вече над 10 години са пускали комерс след комерс? Изпили са им живеца, даже не знам как още имат енергия да се занимават. То си личи и по кофти продукцията им колко нямат желание. Не пускат нещо което са сътворили, а нещо което да им се пусне по дискотеките и да завърят някое друго участие и всичко на рипийт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Да, на виетнамката ми беше симпатична, но вече не я слушам. Как да бъдат креативни, като те вече над 10 години са пускали комерс след комерс? Изпили са им живеца, даже не знам как още имат енергия да се занимават. То си личи и по кофти продукцията им колко нямат желание. Не пускат нещо което са сътворили, а нещо което да им се пусне по дискотеките и да завърят някое друго участие и всичко на рипийт. Да променят звученето на комерса тогава. Случи се вече няколко пъти в последните 11-12 години. Първо бяха синтезаторите, след това дойдоха Кости и Оцко, наложиха ново звучене, после Пашев и Ганев. Всичко, естествено е изтъркано към днешна дата. Замисли се, че повечето от песните, на които най-много си се кефил на Андреа, също са били за клубно ползване. Ама си се размазвал на тях. Аз се чудя как не се пръкват нови автори!? Хората ли нямат вдъхновение или всичко талантливо, де що имаше, свърши. Реално в този бранш могат да се правят добри пари 5-6-7 години, докато тотално те изцедят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари