Сашо Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Kondomcho каза: С този плашещ изрод ли е? Нееее. Беше с тоя свинара, но явно я е махнал че харчела много. До колкото знам сега е с младок, отново доста богат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Kondomcho каза: С този плашещ изрод ли е? Това май е Максим, певеца, не са гаджета :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 То пише как се казва, не е Максим Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Максим не е ли артистичното му име? Не знам, сега се загледах че пише име, преди бях виждала само снимката и ми казаха, че е той. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Ма вие е певецът Максим знаете. Егати чалгарите върли! Аз сега го сърчнах: Яна Бибияна мангав манее Този леко прилича на Кака Кели. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Е как да не го знаем, тази песен е вечна: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Stela каза: Е как да не го знаем, тази песен е вечна: Знам. Аз лично я слагам редом до "Луда по тебе" и "Шампанско и сълзи". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Kondomcho каза: Знам. Аз лично я слагам редом до "Луда по тебе" и "Шампанско и сълзи". Ретро чалгата е вечна, сега няма такива песни. Не стават толкова големи масови хитове, нито ще се помнят след 20 години. Виж, че тези песни се обичат и сега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Нещо ми подсказва, че тази година ще има турне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 BobiTo каза: Нещо ми подсказва, че тази година ще има турне. Кое ти го подсказва? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Kondomcho каза: Кое ти го подсказва? Мария спомена нещо за турне в Автограф вчера. Днеска гледам пуснали микс на Емилия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 BobiTo каза: Мария спомена нещо за турне в Автограф вчера. Днеска гледам пуснали микс на Емилия. И всички пускат втората си песен за годината рано. Тези дни и Джена ще се изяви. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 mitak_94 каза: И всички пускат втората си песен за годината рано. Тези дни и Джена ще се изяви. При Джена не е рано, след 1 седмица ще станат 3 месеца от "Диагноза - Ти". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 Fast каза: Мария ще пуска нова песен от Радомир Кишев, а след нея от Криско. Тя му казва "Кишишев"... И пак се изцепи, този път била "разбуЛила" духовете с последната си бозичка от Кости. :1000 (29): Обожавам я, много е луда и намахана. Пак е с мъж, пак е богат, пак я глези и купува първа линия тоалети на Фенди. :1000 (30): А този на снимките с нея е гей, беше се предлагал на мое другарче, бачка нещо с Арабаджиеви, та оттам се гушка с Мара! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 Kondomcho каза: Деса, щото е чиста разпоретина. Явно се подмива по-често. Деса е оригинал и трябва да спечели! Коя е Емилия? Счетоводителката ли?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Yaneva каза: Коя е Емилия? Счетоводителката ли?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Yaneva каза: Деса е оригинал и трябва да спечели! Коя е Емилия? Счетоводителката ли?! Това е един от най-големите парадокси в историята на музиката - копието да стане по-успешно от оригинала. На моменти, де. Щото Деса с "Майната ти" доста възвърна позиции. Както виждаш обаче бая хора гласуват за Гърбушкото от Нострадамус, както беше казал един чок серсем наскоро ( ). Обичат я хората. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 Kondomcho каза: Това е един от най-големите парадокси в историята на музиката - копието да стане по-успешно от оригинала. На моменти, де. Щото Деса с "Майната ти" доста възвърна позиции. Както виждаш обаче бая хора гласуват за Гърбушкото от Нострадамус, както беше казал един чок серсем наскоро ( ). Обичат я хората. Джудженцето на форума май я беше кръстил Гърбушкото от Нострадамус. Обожавам го! Ако Емилия спечели ранг листата, ще има сеч! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Аз съм в депресия, че Глория и Галена отпаднаха...Плача, страдам, викам без глааас! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Между другото кой определя как да са разпределени двойките певици в ранглистата? Сигурно го пише в правилата, но докато го намеря ще дойде Нова Година. Ако някой е чел, да ме светне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 Kondomcho каза: Между другото кой определя как да са разпределени двойките певици в ранглистата? Сигурно го пише в правилата, но докато го намеря ще дойде Нова Година. Ако някой е чел, да ме светне. Недей, че сега Даниелче ще те обвини в простотия и идиотия! Мани това, ами кажи защо така от два-три дни имам задачки, а форумът замира без мен и нищо не сте писали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Stela каза: Аз съм в депресия, че Глория и Галена отпаднаха...Плача, страдам, викам без глааас! Аз се надявах да останат Деси и Глория,но и Ема много я харесвам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Stela каза: Аз съм в депресия, че Глория и Галена отпаднаха...Плача, страдам, викам без глааас! О,боже,че каква певица е Галена,че да има и минимален шанс за победа? По-бързо и от Андреа трябваше да отпадне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Yaneva каза: Недей, че сега Даниелче ще те обвини в простотия и идиотия! Мани това, ами кажи защо така от два-три дни имам задачки, а форумът замира без мен и нищо не сте писали? Ама аз сериозно питам. Трябва да се уточни това. Ако знаеш, кажи pls. Той ли решава как да ги разпредели? Форумът винаги е бил на редуващи се периоди от по-висока активност и последваща замрялост. Сега времето, като е по-хубаво, хората гледат да са навън повече. То няма и нищо ново за обсъждане в попфолка. Към това прибави и липсата на основни действащи лица от потребителите и ето ти обяснението. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 Kondomcho каза: Ама аз сериозно питам. Трябва да се уточни това. Ако знаеш, кажи pls. Той ли решава как да ги разпредели? Форумът винаги е бил на редуващи се периоди от по-висока активност и последваща замрялост. Сега времето, като е по-хубаво, хората гледат да са навън повече. То няма и нищо ново за обсъждане в попфолка. Към това прибави и липсата на основни действащи лица от потребителите и ето ти обяснението. Ами нали той обясни, че било жребий... Мисля да разбуЛя духовете, както казва Мара и да спретна някой хубав скандал! Не може да се живее в такъв скучен форум! И тъй като Джиго е по-нисък от тревата вече, си търся да набележа нова жертва! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари