xroflx9 Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Янева,не оцени опита ми за кавър на Дай ми всичко.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 Хахах, ще сцепи, ако го направи. Като стил, най го виждам за Анелия...мазнотийка, ама модернЯ Мен пък нещо не ме грабна, но още с първите няколко думи, си представих леля ти, нямам идея защо. :1000 (29): Тя едно време щеше да кавърдисва и "Дискотека Бум", но навреме се отказа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Кога ще пуска тази песен Камелия? Чак забравихме, че чакаме нещо.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Мен пък нещо не ме грабна, но още с първите няколко думи, си представих леля ти, нямам идея защо. :1000 (29): Тя едно време щеше да кавърдисва и "Дискотека Бум", но навреме се отказа. Другата ми любима песен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Мен пък нещо не ме грабна, но още с първите няколко думи, си представих леля ти, нямам идея защо. :1000 (29): Тя едно време щеше да кавърдисва и "Дискотека Бум", но навреме се отказа. Лелее, Дискотека бум беше тотален хит, защо се е отказала? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 Янева,не оцени опита ми за кавър на Дай ми всичко.. Аз съм като Глория, без моите "жокери" не оценявам чуждо творчество! Лелее, Дискотека бум беше тотален хит, защо се е отказала? Именно заради това. Щеше да е много плюта и си беше риск. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Аз съм като Глория, без моите "жокери" не оценявам чуждо творчество! Именно заради това. Щеше да е много плюта и си беше риск. Вече си представих как я пее на български, нещо нахакано като текст.Те са я плюли и за други песни, но тя си ги изпя и не й пукаше особено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 Вече си представих как я пее на български, нещо нахакано като текст.Те са я плюли и за други песни, но тя си ги изпя и не й пукаше особено. Тогава имаше много какво да губи, беше на абсолютния връх! И можеше по-бързо да предложи на Преси коридор, ако я беше изпяла. Но можеше и да стане тотален хит, кой знае. Сега да се взима в ръце и да прави на Сашо новата любима от Флори. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Тогава имаше много какво да губи, беше на абсолютния връх! И можеше по-бързо да предложи на Преси коридор, ако я беше изпяла. Но можеше и да стане тотален хит, кой знае. Сега да се взима в ръце и да прави на Сашо новата любима от Флори. Чакай да видим Глория какво е направила. Само дано не е нещо с денс елементи и хаус. Искам си фолк песен. Нямам търпение да я чуя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Чакай да видим Глория какво е направила. Само дано не е нещо с денс елементи и хаус. Искам си фолк песен. Нямам търпение да я чуя. Такава голяма пауза и мързел трябва да са оправдани само от супер хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Янева, панагюрската джига, защо пак е кълняла? Не ти ли се мазнешие, оне ден? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 Такава голяма пауза и мързел трябва да са оправдани само от супер хит. Е, жената направи концерти. Не е чак мързел. Янева, панагюрската джига, защо пак е кълняла? Не ти ли се мазнешие, оне ден? :1000 (29): Просто написах, че напоследък е по-нисък от тревата. И той пак изригна. Джигова работа. Не е лошо парчето на Крум с Анелия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Е, жената направи концерти. Не е чак мързел. Не се изисква специална подготовка за тези концерти, не са били като в НДК. Няколко концерта и айде вече изморила се, моля ти се. С една песен миналата година, дето нищо не направи с нея... Нещо много я щадиш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Е, жената направи концерти. Не е чак мързел. :1000 (29): Просто написах, че напоследък е по-нисък от тревата. И той пак изригна. Джигова работа. Не е лошо парчето на Крум с Анелия. Искам да му сипваш вече - двойно ! Уникално е парчето им - Биолчев все пак . Определено им се получават дуетите. Мен честн казано, Крум не ме дразни. Дори бих казал, че има доста добри песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 Не се изисква специална подготовка за тези концерти, не са били като в НДК. Няколко концерта и айде вече изморила се, моля ти се. С една песен миналата година, дето нищо не направи с нея... Нещо много я щадиш. За мен тя е идол, що се касае до визия. Знам, че най-спрягана за номер едно в това отношение е Камелия, но просто Глория е друга вселена. Щадя я, защото си я обичам вече, даже мина Деса и се настани на второто място в сърцето ми. Първа няма как да е, защото маман Ваня е непоклатима, но Глория разби ледове. Искам да му сипваш вече - двойно ! Уникално е парчето им - Биолчев все пак . Определено им се получават дуетите. Мен честн казано, Крум не ме дразни. Дори бих казал, че има доста добри песни. Май не мога да му сипвам, на мен ми е малко мъчно за него, има нещо там... Трябва да чуя по-внимателно песента на Крум. Аз му харесвах с Оцко нещата едно време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Винаги съм знаел, че си добра душа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 https://m.soundcloud.com/dj-ziki/dj-ziki-piano-string-remix Колко интересно се е получило. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 Винаги съм знаел, че си добра душа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Невероятна песен, невероятна Магда, невероятни зайци! Жалко, че не се забеляза. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Такава голяма пауза и мързел трябва да са оправдани само от супер хит. Надявам се, но първо искам да я чуя, защото съм свикнала да имам големи очаквания и после да не ми хареса песента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Топ 5 на най-гледаните песни на Галош - само дуети Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Топ 5 на най-гледаните песни на Галош - само дуети Кели, на Пепе и Райнуш кой е топ 5 че не ми се чакат тези от Планета да ги качат догодина? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Кели, на Пепе и Райнуш кой е топ 5 че не ми се чакат тези от Планета да ги качат догодина? На тебе не отказвам Не се изтриваш С теб или с никой Няма да ти пиша Моето слабо място Тежко мина младостта Зле те чувам Нахално хубава Принцеса Машала Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 На тебе не отказвам Не се изтриваш С теб или с никой Няма да ти пиша Моето слабо място Тежко мина младостта Зле те чувам Нахално хубава Принцеса Машала Кралици! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Топ 5 на най-гледаните песни на Галош - само дуети Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари