GSA Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Запознайте се с този хит и го коментирайте: ПЕРДЕНЦА, УШЕНЦА - СА, СА !!! -A., Gerganafen, MrKidGSA - Ъйдеее, вие сте сега Липсват ми времената, когато бях на 4 и въртях гюбеци на “Хищна хиена”. Петра беше супер хитова на времето. Дори по едно време си беше директно до Глория, Румяна, Камелия и Рени. Липсва определено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Липсват ми времената, когато бях на 4 и въртях гюбеци на “Хищна хиена”. Петра беше супер хитова на времето. Дори по едно време си беше директно до Глория, Румяна, Камелия и Рени. Липсва определено. И песните й бяха с умисъл към политиката и случващото се в държавата, за това бяха такива хитове. От поне 8-9 години се целят само дискотеките и се пее едно също и сега се докараха до тотално изчерпване. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Запознайте се с този хит и го коментирайте: ПЕРДЕНЦА, УШЕНЦА - СА, СА !!! -A., Gerganafen, MrKidGSA - Ъйдеее, вие сте сега БОГИНЯ! Ето откъде са се вдъхновили всички чалгарки, увивали се в чаршафи през годините! Как пипа ушите си и тия платове докато ги споменава в песента - също като Пепе илюстрира нагледно текстовете си! :1000 (33): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 БОГИНЯ! Ето откъде са се вдъхновили всички чалгарки, увивали се в чаршафи през годините! Как пипа ушите си и тия платове докато ги споменава в песента - също като Пепе илюстрира нагледно текстовете си! :1000 (33): Не случайно и двете са ми любимки п.с. точно Ванча вееше най-много чаршафи по сцените - ето още едно доказателство, че копира Петра. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 23 Author Report Share Публикувано Май 23 п.с. точно Ванча вееше най-много чаршафи по сцените - ето още едно доказателство, че копира Петра. Една лъжа, повторена 1000 пъти, НЕ става истина, Калиночка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 И песните й бяха с умисъл към политиката и случващото се в държавата, за това бяха такива хитове. От поне 8-9 години се целят само дискотеките и се пее едно също и сега се докараха до тотално изчерпване. Затова поп-фолка превзе държавата - защото си беше музиката на народа и се пееше на всякакви теми. Защото Петра правеше песни предимно с хумористична насоченост, но и колко красиви балади има. А сега, както ти Кели казваш, всичко е толкова изтъркано, че няма накъде. Аз примерно не мога да се впечатля от текста за пича в дискотеката или тем подобни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Затова поп-фолка превзе държавата - защото си беше музиката на народа и се пееше на всякакви теми. Защото Петра правеше песни предимно с хумористична насоченост, но и колко красиви балади има. А сега, както ти Кели казваш, всичко е толкова изтъркано, че няма накъде. Аз примерно не мога да се впечатля от текста за пича в дискотеката или тем подобни. Това с пичовете и дискотеките беше модерно през 2010, когато Мария пееше "Дай жега" и "Най-добрият", колко трябва да са оглупяли, за да вярват че хората още са на тази вълна? И не, не е правилният път да следват модата на Криско и Гери Никол и да рапират, така съвсем се обезличават .. още съм в потрес от песента на Джена. А какво мислиш за истините в тази песен? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Сега тематиката не е за пичовете и дискотеките, тя беше от 2009 и продължи някъде 5 години. Впоследствие подеха онова за "кучката, бившата, боклуците, майната ти, духай" и т.н. все чудни неща, и така до ден-днешен. Тоя уличен речник се наложи и в песните, защото тръгна от агресията между хората. Честно казано, няма лошо от време на време да има и такава песен за цвят, но да е направена с мярка и дори да е с по-хард изразни средства, пак да си има послание вътре, а не всичко да е супер директно и да са някакви "рандъм" словоблудства. Ако са много отворени, що не направят рап с фолк елементи, ама текстът да е нещо от рода на политическата сатира на Петра... Петра също правеше закачливи неща, но имаха идея - заради което дори е била неудобна на властта и си е понесла риска. И без значение, че от 2002-ра я няма никаква, е показателно, че днес коментирате нея, а не някоя квачка, щото то и тогава имаше такива, и сега. Никога не съм бил фен на Петра, но сега осъзнавам, че тя все пак, макар и краткотрайно, имаше някакво влияние и беше супер интересна. Освен това хитовете "Хищна хиена", "Командира" - тя е на Илия Загоров, "Котаците и маците", "Пачки", "Що е любов", "Жената паяк", "Обич" - тя е по стихове на Дора Габе, мачкаха. Тя си изпълни своята мисия тогава, сега и да се върне - няма смисъл. Друго време е. Въпросът е, че сега не виждам една дори наполовина толкова смела, колкото е била тя. Липсата на разнообразие и свръхпродукцията в същото време главно унищожиха работите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Това с пичовете и дискотеките беше модерно през 2010, когато Мария пееше "Дай жега" и "Най-добрият", колко трябва да са оглупяли, за да вярват че хората още са на тази вълна? И не, не е правилният път да следват модата на Криско и Гери Никол и да рапират, така съвсем се обезличават .. още съм в потрес от песента на Джена. А какво мислиш за истините в тази песен? Уникална песен, наистина. До Петра бих поставил и Луна, която в онези години беше скандална с “Тук-там”, “Бягайте крачета”, “Искам го стискам го” и още много. И в същото време имаше “Аз не съм жена, само за един мъж” и “Без теб”, които за мен са от най-силните балади в жанра. Просто тогава си имаше разнообразие и от дивата чалга прибягваха до лиричния смислен поп-фолк. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Запознайте се с този хит и го коментирайте: ПЕРДЕНЦА, УШЕНЦА - СА, СА !!! -A., Gerganafen, MrKidGSA - Ъйдеее, вие сте сега Усещам, че Петра ще пее на сватбата ти. Любимите ми нейни тракове са ''Хиена'' и ''Командира''. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 А мен песента, явно посветена на твърде бледия и клонинг Тъкмо и е сезона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Ето една различна и открояваща се песен. Рамания да риплейва и лайква щом иска повече такива. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 23 Author Report Share Публикувано Май 23 "Утре ще е по-добре" е първият текст на Мариета, който отива на следващия етап в състезанието за "Най-добър текст в попфолка", заедно с проектите на Теньо Гогов - "В сряда се приготви", "От един инат", "Залезът и зората", "Седем дни", "Някой като мен", "Номер 2" и "Чуй как звучи". Очаквайте анкетата за текст на Ивана от Мариета! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Да не забравяме скандалната AMAZING, която беше излъгала, че живее в луксозна къща и беше дала снимка от StreetView на къща, за която се оказа, че е на Камелия :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Виж сега кво ще ти кажа Калине - гледай по мой адрес повече да не си измисляш глупости! Никога не съм твърдяла, че живея в луксозна къща!!! Бях споменала, че съм съседка на Камелия и бях дала снимка на блока, в който живеех тогава. Не знам кво си разбрал и кво не, ама тва е долна лъжа от твоя страна..Знам, че не ме харесваш, ама чак пък да си измисляш зад гърба на хората такива неща. Ниско падаш... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Виж сега кво ще ти кажа Калине - гледай по мой адрес повече да не си измисляш глупости! Никога не съм твърдяла, че живея в луксозна къща!!! Бях споменала, че съм съседка на Камелия и бях дала снимка на блока, в който живеех тогава. Не знам кво си разбрал и кво не, ама тва е долна лъжа от твоя страна..Знам, че не ме харесваш, ама чак пък да си измисляш зад гърба на хората такива неща. Ниско падаш... Какъв Калин, към днешна дата той вече се подвизава с артистичния псевдоним "Кака Кели". И държи първенството за най-апетитен бюст във форума, след като ти напусна. Дори Янева не може да му се намаже на боцките. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Скандално завръщане на форумка след 4 години нулева активност, която цитира мнение на година и половина от отдавна затворена тема. Само в Рамания! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Скандално завръщане на форумка след 4 години нулева активност, която цитира мнение на година и половина от отдавна затворена тема. Само в Рамания! :roll1: П.С. Тая песен ми е толкова в стил Джена, много яка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Специално за АМЕЙЗИНГ, тя си знае. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 :roll1: П.С. Тая песен ми е толкова в стил Джена, много яка. Защо в Хит Микс всеки ден излизат нови песни? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Защо в Хит Микс всеки ден излизат нови песни? :1000 (29): По-добрият въпрос е защо всеки ден излизат нови изпълнители. :1000 (29): Чалгата уж залязвала, а всеки ден ново име на хоризонта. Представям си какво щеше да е ако и Митко допускаше всеки в Пайнер. ПП: И мен ме кефи въпросната песен, има нещо меланхолично в нея. Но от няколкото парчета днес Лазар и Гергана са ТОП, дори бих казал че и за годината досега това е най-добрата песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Аз се чудех какво е това тичане на Невена Пейкова по участия на Галин и подмазване в сторитата, те дует правели. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 23 Author Report Share Публикувано Май 23 Какъв Калин, към днешна дата той вече се подвизава с артистичния псевдоним "Кака Кели". И държи първенството за най-апетитен бюст във форума, след като ти напусна. Дори Янева не може да му се намаже на боцките. :1000 (29): Кака Кели е едно апетитно парче и огромна конкуренция! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 https://m.vbox7.com/play:1aab5cce82 Немога да го спра това парче, уникално. Язък, че не видя бял свят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Да не кажа голяма дума, ама не съм я спирал. Много са му добри вокалите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари