Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Много неща е направила. На 1 място - най-долното беше при първата изява, в която НЕ взе наградата на годината. Второто най-подло, коментарът и физиономиите към изказването на Анелия за изиграването на картите. Третото - ни лук яла, ни лук мирисала на последните награди. Физиономиите - "ама Камелия ли говори за живо пеене", след като много добре е разбрала какво е имала предвид Кама с критиките си за плейбека, като казваше, не че Праса не може да пее лайв, а че просто вече го прави два пъти в годината. Мен лично тези неща са ме дразнили, на първо четене. Наградата за "Режим неприлична" също беше нелепа, на фона на "Кой", примерно. Тези изказвания на колежки са били язвителни, с цел да я дразнят, какво да направи? Да ги хване за косите и да ги оскубе ли? Ана тогава с нейните глупави бозави дуетчета с гърци, никакви претенции не трябваше да има, ама тя защото няма връзка с главния си бръщолеви каквото се сети. А за Кама да не говоря, че ми е писнало. Завистница! Прекрасно знаеш, че наградите се разпределят да има за всеки. "Кой" взе Дует, нямаше как и Песен. Аз също не съм съгласен "Моли се да не почна" да е Песен на 2014, след като "Моето слабо място" и "Хавана Тропикана" са по-големи хитове, но я дадоха на Джена, защото щеше да остане без нищо в силна за нея година. Това са фирмени политики. В комплексен план, всичко свързано с награди и Преслава, се е кореняло на първо място в управата на Пайнер. Те можеха преспокойно още 2009 да я резнат от номинации както направиха с Ванча и да се приключи още тогава. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Не симпатизираше ли на примата? Не мога ли да симпатизирам на повече от една? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 Тези изказвания на колежки са били язвителни, с цел да я дразнят, какво да направи? Да ги хване за косите и да ги оскубе ли? Ана тогава с нейните глупави бозави дуетчета с гърци, никакви претенции не трябваше да има, ама тя защото няма връзка с главния си бръщолеви каквото се сети. А за Кама да не говоря, че ми е писнало. Завистница! Прекрасно знаеш, че наградите се разпределят да има за всеки. "Кой" взе Дует, нямаше как и Песен. Аз също не съм съгласен "Моли се да не почна" да е Песен на 2014, след като "Моето слабо място" и "Хавана Тропикана" са по-големи хитове, но я дадоха на Джена, защото щеше да остане без нищо в силна за нея година. Това са фирмени политики. В комплексен план, всичко свързано с награди и Преслава, се е кореняло на първо място в управата на Пайнер. Те можеха преспокойно още 2009 да я резнат от номинации както направиха с Ванча и да се приключи още тогава. Не мисля, че Анелия е завиждала на Пресли, особено пък сега, когато я смаза по всички параграфи. Тогава жената наистина си е вярвала, че заслужава с албума "Феноменална" и си каза това за картите без ирония. А после Преса я осмя, като забрави, че я е молила да запишат двете песен от Пашев... А поведението на Пресличка в Брадъра, пак ли се корени в политиката на Пайнер? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 Не мога ли да симпатизирам на повече от една? Е, може, но аз съм те запомнила с Глориянството. Това с Пресли симпатиите ми е ново! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 А поведението на Пресличка в Брадъра, пак ли се корени в политиката на Пайнер? 150 страници предварителен договор. 150 000 лева хонорар и нищо особено вътре. Емануела се представи в пъти по-добре от Преса и всички останали.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Не мисля, че Анелия е завиждала на Пресли, особено пък сега, когато я смаза по всички параграфи. Тогава жената наистина си е вярвала, че заслужава с албума "Феноменална" и си каза това за картите без ирония. А после Преса я осмя, като забрави, че я е молила да запишат двете песен от Пашев... А поведението на Пресличка в Брадъра, пак ли се корени в политиката на Пайнер? Анелия беше ужасна тогава - някакви отвратителни песни като "Първо разклащам, после завъртам" и "Ксафника" (a.k.a. "В задника"). Вместо да си трае и сама да си слуша боклуците, с претенции. Факт, че през 2014 не беше в топ 3. Какво поведение? Тя беше като фон там, за да не си наруши имиджа. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 150 страници предварителен договор. 150 000 лева хонорар и нищо особено вътре. Емануела се представи в пъти по-добре от Преса и всички останали.... При Емануела имаше какво да гледаме, определено. Че тя Рени беше по-интересна в Брадъра от Пресла! Да не говорим за Райна и Азис, които за мен са най-колоритните от чалгата, като изява в шоуто. Наистина ли са дали на Преслава 150 000? Тоест, тя е втората с най-голям хонорар, след Кичка Бодурова? Взела е повече пари от Йорданка Христова, Камелия Тодорова, Азис и Деса... Скумрия! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Само тук се опитвате да го изкарате нереален рекорда. Тя тази песен буквално си гръмна, постарала се беше нормално да прави рекорди Така е, песента гръмна, но достатъчно, за да счупи рекорда като за канала на Планета. Според мен е имала реални към 400K. Абсурд да е разбила международна звезда като Азис, и то продължението му след Хабиби. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 При Емануела имаше какво да гледаме, определено. Че тя Рени беше по-интересна в Брадъра от Пресла! Да не говорим за Райна и Азис, които за мен са най-колоритните от чалгата, като изява в шоуто. Наистина ли са дали на Преслава 150 000? Тоест, тя е втората с най-голям хонорар, след Кичка Бодурова? Взела е повече пари от Йорданка Христова, Камелия Тодорова, Азис и Деса... Скумрия! Нормално, по-голяма звезда е от всички тях, с изключение на Азис Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 Анелия беше ужасна тогава - някакви отвратителни песни като "Първо разклащам, после завъртам" и "Ксафника" (a.k.a. "В задника"). Вместо да си трае и сама да си слуша боклуците, с претенции. Факт, че през 2014 не беше в топ 3. Какво поведение? Тя беше като фон там, за да не си наруши имиджа. "Феноменална" си гърмеше яко в клубовете в началото на годината, "Твоя съм" - перфектен проект, а в края - "Не мога да губя". Супер година си имаше жената! Как какво поведение - на влюбената Пресиета, дъщеричка на мама Катя и тате Здравко - другите гадни лицемери там! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Скaчайте на летния хит: :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 "Феноменална" си гърмеше яко в клубовете в началото на годината, "Твоя съм" - перфектен проект, а в края - "Не мога да губя". Супер година си имаше жената! Как какво поведение - на влюбената Пресиета, дъщеричка на мама Катя и тате Здравко - другите гадни лицемери там! На фона на Галена, Преслава и Джена - не върви! Всеки е с мисия там. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 При Емануела имаше какво да гледаме, определено. Че тя Рени беше по-интересна в Брадъра от Пресла! Да не говорим за Райна и Азис, които за мен са най-колоритните от чалгата, като изява в шоуто. Наистина ли са дали на Преслава 150 000? Тоест, тя е втората с най-голям хонорар, след Кичка Бодурова? Взела е повече пари от Йорданка Христова, Камелия Тодорова, Азис и Деса... Скумрия! Взели са ги Пайнер, с този договор не посмяха да я снимат и за 20 секунди неправилно. Шубето е гулем страх да ви кажа. Накрая разбраха, че са се прецакали, но щом са подписали да плащат. Така става, когато един балон се надува до пръсване, а като гръмне всеки се чуди кой идиот го надуваше. Нещо като с Райна на 25 май тук в една дискотека с басейн при нас. Големо хвалене, а не може да дойде. Предлагат кой ли не за смяна, естествено по-скъп, но нашите са темерути и отказаха. Сега ще откажат всичко и за панаира, за да разбере онзи в Димитровград, че вече НЕ ТОЙ определя условията. Големия смех бе с Галена, която на 28 май бе 10 000, на 29 май падна на 8000, а на 30 май питаха Женя Димова що я предлага на панаири в южна България на 6000, а във Видин на 10 000? Отсреща тишина и само Тони Дачева потвърдена. Затова пък сърбите са с безумни цени в евро, но вече има договори.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 Взели са ги Пайнер, с този договор не посмяха да я снимат и за 20 секунди неправилно. Шубето е гулем страх да ви кажа. Накрая разбраха, че са се прецакали, но щом са подписали да плащат. Така става, когато един балон се надува до пръсване, а като гръмне всеки се чуди кой идиот го надуваше. Нещо като с Райна на 25 май тук в една дискотека с басейн при нас. Големо хвалене, а не може да дойде. Предлагат кой ли не за смяна, естествено по-скъп, но нашите са темерути и отказаха. Сега ще откажат всичко и за панаира, за да разбере онзи в Димитровград, че вече НЕ ТОЙ определя условията. Големия смех бе с Галена, която на 28 май бе 10 000, на 29 май падна на 8000, а на 30 май питаха Женя Димова що я предлага на панаири в южна България на 6000, а във Видин на 10 000? Отсреща тишина и само Тони Дачева потвърдена. Затова пък сърбите са с безумни цени в евро, но вече има договори.... Преслава наистина е най-големият провал от чалга певиците в Брадъра, като се замисля. Какво спечели тя там? Една Мара, на която всички се подиграват и я подценяват, скръцна със зъби и се заяви по някакъв начин, а тая добричка малоумница само се хилеше като напушена и гонеше мухите с кухненска кърпа... А защо Райна не е дошла на предварително договорено и обявено участие? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 А защо Райна не е дошла на предварително договорено и обявено участие? Не знам, а щеше да е официално откриване даже. Точно за баловете, всичко запазено, а времето е прекрасно тук този месец. Няма дъжд и подобни метео изненади, но Райна не идва, а Били Хлапето утре ще дойде. Верно, че пътя от Монтана насам е като лунен пейзаж, но нали всички са с джипове, какъв им е проблема? А такава добра реклама и направиха, целия град бяха облепили така, както миналата година не бяха правили за Анелия, Кама, Яница и Кали... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 Не знам, а щеше да е официално откриване даже. Точно за баловете, всичко запазено, а времето е прекрасно тук този месец. Няма дъжд и подобни метео изненади, но Райна не идва, а Били Хлапето утре ще дойде. Верно, че пътя от Монтана насам е като лунен пейзаж, но нали всички са с джипове, какъв им е проблема? А такава добра реклама и направиха, целия град бяха облепили така, както миналата година не бяха правили за Анелия, Кама, Яница и Кали... Много глупаво от страна на Райна, хората са я очаквали! А и тя досега трябваше да е пуснала новия сингъл, да продължи инерцията от "Зле те чувам". Явно някои хора си заслужават спада в кариерата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Преди 3 години на този ден Андри скандализира с този проект Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Доста стари дискове има, ако някой се интересува: https://www.emag.bg/gramofonni-plochi-audio...brand/painier/c Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Доста стари дискове има, ако някой се интересува: https://www.emag.bg/gramofonni-plochi-audio...brand/painier/c Лелеле, много ти благодаря, най-накрая "Весело момиче" се намери, поръчвам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Аз проблем с Деса нямам и се радвам, че мачка, той има с Галена и обясняваше как песента й била чудо за три дни. Ще се размажа от кеф, ако "Моро му" изпревари "Не се изтриваш" и стане най-гледаната пайнерска песен от 2017. То натам е тръгнало, де... Чакай бе полудяхте с едни мижави 2 000 гледания ,че Moro mou ще мине Не се изтриваш , а не казвате кога излезе Moro mou и кога Не се изтриваш , и как Не се изтриваш я издуха. Ама както е тръгнало и Обратно в играта ще мине Просташкото шоу “Обратно в играта” - 231 164 “Просто Шоу” - 39 486 Лек ден! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Чакай бе полудяхте с едни мижави 2 000 гледания ,че Moro mou ще мине Не се изтриваш , а не казвате кога излезе Moro mou и кога Не се изтриваш , и как Не се изтриваш я издуха. Ами именно, бе галфон - кога излезе Моро му? 9-10 месеца по-рано, а вече прави повече гледания. Коя от двете ще остане във времето и коя се оказа със срок на годност 2-3 месеца? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Взели са ги Пайнер, с този договор не посмяха да я снимат и за 20 секунди неправилно. Шубето е гулем страх да ви кажа. Накрая разбраха, че са се прецакали, но щом са подписали да плащат. Така става, когато един балон се надува до пръсване, а като гръмне всеки се чуди кой идиот го надуваше. С такива договорки бе и Емануела, но като се замисля, по-добре че са прикрили някои неща, други пък избегнали.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Доста време се мъчи да мине Моро му, ще я мине тия дни, но ще дойде ден в който Моро му пак ще прави повече гледания от Не се изтриваш. Гледания за последната седмица: Галена - Moro Mou: 75 900 Преслава - "Не се изтриваш": 73 800 ! "ПростоШоу" е една от най-въртяните песни, които предизвикват фурор в дискотеките. Хич не я сравнявайте с Обратно в играта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 :Vishenka_05: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Доста стари дискове има, ако някой се интересува: https://www.emag.bg/gramofonni-plochi-audio...brand/painier/c Албум на Галена от преди 3 години - 8 лева, албум на Джена от преди 6 месеца - 6 лева.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари