Yaneva Публикувано Юни 3 Author Report Share Публикувано Юни 3 Нали, щото с години лаеха разни хора как Ивана и Глория били мерките. Вечни и непоклатими! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Тая Преса кога ще ражда бре? Че се сетих кат тия наш`те май готвят Кеба за панаира. Ще вземе да я докара тая тук заради тоя дует да и гледам пак глупостите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Точно тая песен ли избра да изпее и то на плейбек? Трябваше да забие "Не се изтриваш" на живо. Шамтка :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Цялата зала и ръкопляска. Кралица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 3 Author Report Share Публикувано Юни 3 Цялата зала и ръкопляска. Кралица! На публиката в подобни шоа, плащат да е там и да ръкопляска. Каква кралица, бъди малко по-критичен?! Кралско ли е да пееш на плейбек? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Цялата зала и ръкопляска. Кралица! Оставаше и да я замерят с домати.. Я, по-сериозно. И какво е това облекло.. Ужас! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Е, аз също смятам Ема за най-тъпата слива, която може да вирее в чалгата, но тя пък кога е коментирала Кама и нейната кариера? Tук и тримата мислим еднакво. Чак и се ядосвам колко е тъпа... Яд ме е на нея... Всичко друго си има. Само акъл нулев... Преслава хем неподходяща песен, че и на плейбек. Не да се възползва от поканата и да се представи в една добра светлина и да спечели някой друг сръбски фен, а тя сякаш е на участие в Плаза... Иначе много обиграно сценично поведение... Иначе се прави, че не обичала да позира... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Оставаше и да я замерят с домати.. Я, по-сериозно. И какво е това облекло.. Ужас! Бременна е. Какво друго да облече? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 3 Author Report Share Публикувано Юни 3 Бременна е. Какво друго да облече? Остави облеклото, просто бъди малко по-критичен към нея! Аз също обожавам Ванча, както, предполагам и ти - Преса, но непрекъснато се бъзикам с моята, иронизирам, а също така съм я правила на нищо, когато е заслужавала с простотиите си! А ти... Още малко ще се наведеш да хапнеш на Петя акото... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Там плейбека е норма, освен това за пръв път ги представя тези песни в Сърбия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Кажи ми, моля те: "Не съм за теб, убивам те!" Лъжи ме, чуваш ли? Не виждаш ли, сълзите ми? След теб съм винаги - разплаквана, предадена. Нали уби това сърце, нали разби това клише? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Преса защо ни излага в Сърбия с поредния си плейбек? Доколкото знам винаги пеят на плейбек там. Между другото, доста е погрозняла. Явно чака момиче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 По принцип в това предаване са си на плейбек, ама не винаги. И ако ще подпитва с надежда дали случайно не е първата българска певица там е хубаво да се подготви с песен, а не с нещо, което отдавна го изтрихме. Хайде, простено и е да не знае, че Кама е била там през 2001 година. Но за Рени да не знае е някак... аматьорско. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Епичен момент! Преслава: Мисля, че съм първата българска звезда тук Саша: Не си, Рени е първата. Преси е трябвало правилно да отбележи, че Рена не е никаква певица. Но от възпитание си е замълчала Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Кажи ми, моля те: "Не съм за теб, убивам те!" Лъжи ме, чуваш ли? Не виждаш ли, сълзите ми? След теб съм винаги - разплаквана, предадена. Нали уби това сърце, нали разби това клише? Коментирай фразата "..една любов сега рушиш, едни мечти сега дължиш.. и вече НИЩО" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Коментирай фразата "..една любов сега рушиш, едни мечти сега дължиш.. и вече НИЩО" Много надъхана и изстрадана фраза Зарибих вече няколко човека по песента Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Преса защо ни излага в Сърбия с поредния си плейбек? В това предаване много рядко се пее на живо. Кеба и другите гост-изпълнители също пяха на плейбек. Голямо внимание й обърнаха на Преслава. Не го очаквах. Личеше си, че й симпатизират. Представиха я като голяма звезда, пуснаха откъси от нейни клипове, снимки на фона на "Обратно в играта", откъс от турнето през 2014г. Хареса ми гостуването й. Дуетът иначе си е боза. Чудих се защо Преслава се е навила да го запише. Сега я разбирам. Знаела е, че сръбските медии ще проявят интерес към нея и е преценила ползите от един такъв проект. Показателно е колко много интервюта дадоха с Кеба. Това е само плюс за нашата. И все я питат дали смята да пробива на сръбската сцена. Да, песента не струва и е флоп, но пък донася на Преслава само позитиви в Сърбия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Странно защо майка й не знаеше за тази връзка Ах, ти малка хаплива, кикиморо. Никога не прощаваш на Камче Весковче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Пълни сцената, мама й! Определено става за клатене с тия сластни физиономии, ама като човек.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 3 Author Report Share Публикувано Юни 3 Това парче защо не сме го коментирали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Зарибих вече няколко човека по песента Така те искам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Пълни сцената, мама й! Определено става за клатене с тия сластни физиономии, ама като човек.. А една луканка и това няма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 В това предаване много рядко се пее на живо. Кеба и другите гост-изпълнители също пяха на плейбек. Голямо внимание й обърнаха на Преслава. Не го очаквах. Личеше си, че й симпатизират. Представиха я като голяма звезда, пуснаха откъси от нейни клипове, снимки на фона на "Обратно в играта", откъс от турнето през 2014г. Хареса ми гостуването й. Дуетът иначе си е боза. Чудих се защо Преслава се е навила да го запише. Сега я разбирам. Знаела е, че сръбските медии ще проявят интерес към нея и е преценила ползите от един такъв проект. Показателно е колко много интервюта дадоха с Кеба. Това е само плюс за нашата. И все я питат дали смята да пробива на сръбската сцена. Да, песента не струва и е флоп, но пък донася на Преслава само позитиви в Сърбия. Преслава има страшна харизма и привлича веднага погледите върху нея. Предпочитам сърбите да ни свързват с певици като Преслава, Десислава, Глория, Ивана... отколкото с такива, които държат микрофона на обратно. Може и още някой дует със сръбски изпълнител да чуем. Коментарите под видеото са 90% положителни, даже искат да чуят песента и на сръбски. Яд ме е, че не е изпяла "Не се изтриваш"... щеше да ги разбие. Въпреки, че и "Няма да ти пиша" стана доста голям хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Сърбите нас ни свързват само с кашкавал, бяло саламурено сирене, Стоичков и "све сърбе на върбе". Това е неприятната истина.... А що се касае за коментарите за песента, те са само два, като единия си е чиста шовинистична сърбоманска история. Emotions преди 12 минути Nemojte se sramotiti, Ljubina verzija milion puta bolja, živa emocija Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари